Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Nekem se nagyon tetszik. Főleg a "bottal" hadonászás.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
VictorHUN
aktív tag
A wii konzol nyomába fog sem érni
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
ViTaZi
aktív tag
MOve... nem sok köze van a mosgáshoz
braner00 kerüljétek!
-
doktordrog
aktív tag
Már csak az kéne, hogy ha kirakunk két ps kamerát, akkor "kinectként" is üzemel
-
elithun
őstag
Játékkínálat alapján (a videókban látottakra támaszkodva) azt kell, hogy mondjam: a Move meggyőzőbb, mint a Kinect.
Pedig én inkább Kinect-et vennék, de ha nem lesz rá értelmes játék, akkor nem lesz értelme.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Gabr
tag
Én azt nem értem, hogy miért nem valamilyen kesztyűt csinálnak, amiben vannak apró érzékelők, amik picit megnyomják az ujjat ha valamit felvesz, vagy ilyesmi. A lényeg, hogy átverje az érzékelést. Ennek a Move dolognak remélem valami ilyesmi lesz a jövője, mert is kevés.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
bigadam94
tag
Így elsőre az a véleményem, hogy a Move-ra készülő (videóban látott) játékok sokkal hangulatosabbak lesznek, mint a Kinectesek. Mindkét platformra lesz verekedős játék, sport-minijáték gyűjtemény, állatsimogatósdi.. De mégis, a Move-os játékok nekem valamiért sokkal szimpatikusabbak. Az már megint más kérdés, hogy élőben melyik lehet a jobb..
Az eddigi videók alapján tehát: Kinect 0:1 Move.
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
menalcas
őstag
Hát azért voltak ott olyan játékok is amik igencsak értelmetlenül köthetők a move-hoz...
Szerintem annyira nem kihasználhatóAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Retro pakk (akár külön is!)
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest