-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
ilyen spawner-t hogy tudok csinálni, vagy valahogy létrehozni, elvinni max ami a pályán generálódik, mert a silktouch-os csákánnyal nem ment...
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok!
olyat találtunk ki haverokkal saját szerveren hogy nem új pályát generálunk hanem elmegyünk marhamessze és akkor kezdődhet az móka...
igen ám de kb 40 perc repülés után akkora óceán fölött vagyok hogy nincs vége...
létezik, tudok valamit tenni ellene?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok!
szerverre keresek olyan plugint amivel nem lehet más cuccait el lopni sem lebontani, esetleg telekvásárlás de a 2. az nem lényeg. első az fontos lenne!
tudtok ebben segíteni?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok!
anynit tnt-t raktam le hogy out of memory, ezt hogy tudom növelni?
1-2 dolgot próbáltam de nem jött be a jávánál..."Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevaszto1 saját szerveren játszok és 1 érdekességet találtam, voltak előre épített háza a szerveren, és már single-nél is hallottam ilyenről, ez alapból benne van a pályában vagy valami csinálja?
-
klambi
addikt
szevasztok!
valamiért tegnap este 1ik percről a másikra elkezdett a játék laggolni, de eszméletlenül, eddig soha nem csinált ilyet, neten olvasgattam hasonló jelenségekről, de nem sokat segített... valakinek esetleg volt már valami hasonló?
-
klambi
addikt
nemtom ki hogy van vele de a szerver része borzalmas
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Whisky topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- PayPal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest