Hirdetés
-
GAMEPOD
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Igen, indulás előtt feltöltöttem üzemanyaggal, amit ellenőriztem is (benne van) és el is neveztem a szerkezetet (nem szokott ez kelleni, de nem is árt) ékezetmentesen.
Igen. Az utasításomra annyit reagál, hogy a szokásos szöveget írja ki, hogy megkezdte a munkát, majd azonnal kiírja azt, hogy végzett és visszatér a kiindulási pontra! Kívülről ebből csak annyi látszik, hogy néhány pixelt megmozdul előre, majd megfordul és visszatér a startpontra! Még az egy kockával alatta lévő cuccot sem szedi ki induláskor, amit meg szokott csinálni minden induláskor.
Megnéztem néhány videót (ezt is) és azt láttam, hogy nálam a Mining Turte másik oldalán van a csákány! ...és nem is egészen úgy néz ki! Ünnepekkor meg szokott változni néhány dolog (ez meg is történt) de azóta visszaváltott minden, de ez mégis egy kicsit más...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest