Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Van egy ilyen csomó méhkas kinézetű izé, de lent a bányában a földben is (csak ott szürke). Mik ezek?
-
-
föccer
nagyúr
válasz
kmisi99 #7446 üzenetére
A veszteség csak a kábelekben jelentkezik IC esetében. Redpower2-ben van olyan, hogy a nagyfeszültségre transzformált blue electric kisebb veszteséggel vezethető.
1 transformer upgreddel 1 "feszültség osztályt" tudsz áthidalni. Tehát az MFSU tir3-as feszültségéhez 2 transzformer upgrade kell, hogy az LV-t használó gépek ne robbanjanak fel tőle.
üdv, föccer
-
kmisi99
addikt
1-2 dolgot nem tudok hova rakni az FTB ben. Nem igazán értem az áramot hogy mikor mi a jó. Pl ha mfsu-t használok és a gépeimbe rakok transformer upgradet az a jó vagy ha letranszformálom az áramot LV re az a jó. Nem tudom hogy mikor hol hogy van a legkevesebb veszteségem.
-
Geryson
addikt
Hogyan tudok repülni? Engedélyezve van a cheat, valami parancsot kellene beírnom, de mi az?
És egyáltalán hogyan hozom elő a konzolt, ahova beírom?
Bocsi, plusz egy FTB launchert be tudnátok linkelni? Találok mindenfélé, csak olyan gyanúsak...
-
-
sunyi18
tag
válasz
Geryson #7436 üzenetére
Sziasztok.
Először is bocsi ha rossz helyre írok!
Egy kis problémám akadt.Mivel elég régi gépem van,ráadásul laptop és ha elindítom a minecraftot fogja magát kékhalál, majd újra indul a gép..Viszont ha mineshafterrel indítom akkor fut..(érdekes...) és csak ilyen 10 fps-el .Eddig oké, felraktam a optifine modot (nagyon sokfélét) , ezzel már több az fps,elis játszogatnék de amikor mozgok de legtöbb esetben mikor például elkezdek kiütni 1 blokkot se szó, se beszéd nélkül kilép a játék az asztalra, és kapok egy hr_rs_pid nevű szöveges fálj.. Valaki nem tudna rá valami módszert hogy ne lépjen mindig ki? Így játszani sem tudok mert amint megütök egy blokkot egyből kilépVálaszokat előre is köszönöm.
-
Geryson
addikt
Két apróbb kérdés:
a FTB-ben használt minimap-et nem lehet kinagyítani brutálisan? Mondjuk olyan teljes képernyőre, hogy több mindent lássak.
Hol lehet publikus szervereket keresni? FTB modpackeseket pl.?
-
kmisi99
addikt
Ti tint hol szoktatok keresni? A bedrockhoz közel szinte soha nem találok vagy nagyritkán. Most próbálgatok ilyen 50 szint körül is de ott is tök ritka. Bezzeg a barlangokba mindenhol van de az meg nincs.
-
válasz
Geryson #7426 üzenetére
1.3 óta 30 a maximum szint, amit enchára lehet fordítani. Többet nem érdemes gyűjteni, mert nem lineáris az xp növekedés.
Az, hogy milyen encha jön ki, teljesen véletlenszerű. A szövegek nem jelentenek semmit, nem érdemes ezzel foglalkozni.
A szerencse enchának 3 szintje van. Az 1. szinten néha kettőt, 2. szinten hármat és 3. szinten akár 4 itemet is droppolhatnak olyan ércek, amik itemet droppolnak (szén, gyémánt, redstone, lazuli, utóbbi kettőnél természtesen 2-3-4-gyel szorzódik a mennyiség). Azt hiszem a gravel flint droppolásra is jó hatással van, továbbá azokra a blockokra is igaz, amik nem ércek, de droppolnak (dinnye, répa, búza...) -
kmisi99
addikt
válasz
Geryson #7426 üzenetére
Csak pár dologra tudom a választ. A szerencse az az hogy több anyagot dob pl a redstone gyémánt szén. Azaz lehet hogy egy gyémántblock kiütésével kapsz 1,2,3 gyémántot. Minél nagyobb a szerencséd annál nagyobb az esélye hogy többet kapsz ugyan ez van a szénnel és a redstone al is. Az ércekből nem ad többet. Az FTB be már nem nagyon van szükség sima kapálgatásra vannak rá gépek amik megtermesztik és szüretelik.
-
Geryson
addikt
Möstörök!
Enchant kérdésem lenne igazából. Néztem egy csomó videót, ahol láttam olyat, hogy a srácnak 49 XP-nél dobott egy csákányra egy sima IV-es efficiency-t, majd újratöltötte és újból megcsinálta és kapott egy IV-es efficiency-t, kapott mellé szerencsét és törhetetlenséget is. Akkor igazából az enchant egy lutri? Vagy el kellene olvasni a szövegeket, amik ott vannak (le kellene fordítani)? Erről is volt szó amúgy egy videóban, le lehet egyáltalán?
Azt sem értem, hogy mi az a szerencse? Nem azt beszéltük itt, hogy az ércek elhelyezkedése mesterséges? Most akkor fixen van ott, vagy a szerencsével érem el, hogy pont belefúrok?
Más: FTB-ben amúgy mindenki brutál építményeket épít, de van olyan egyáltalán még, hogy farm meg kapálás?
-
netpeti98
addikt
Üdv netpeti98
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Olyan modd érdekelne, ami rendezi a felszerelésem, és szerveren is tudom használni. A tekkitben is volt ilyesmi, hogy elrendezte pl abc szerint stb.
-
Geryson
addikt
válasz
#43676928 #7409 üzenetére
Saját kertedben is tud ilyen teremni. Én ezt mindig eldobom (a 64-es burgonyablokkból 1-4 db szokott ilyen lenni, de csomószor van, hogy semennyi.
A homok temlpomnál meg ugye oldalról kell lefúrni és akkor minden cucc megmarad. Mi is ellük vagy 3x, mire rájöttünk!
De mivel a játék e mellől a templom mellől indult, így mindig újrakezdtük!
-
törölt tag
Találtam egy NPC faluban mégező burgonyát. Ezt mire lehet felhasználni?
-
válasz
Geryson #7407 üzenetére
Így van, több barkácsrecept, több biom, több nyersanyag, új ércek, stb... Ami benne van a vanillában, az benne van az FTB-ben is, tehát amit eddig csináltál, azt csinálhatod ott is tovább.
A szerveren mindenki éli a saját életét, persze vannak akik csapatjátékban játszanak, vagy az asszonnyal
. Néha segítünk egymásnak, csereberélgetünk, megnézzük, hogy a másik mit épített, de úgy összességben mindenki igyekszik megállni a saját lábán.
-
Geryson
addikt
válasz
Integrator #7405 üzenetére
Nem Ender az, hanem a kertész!!!
-
FTB szerver frissítve. Az új modpackot az infó oldalon megtaláljátok. Aki nem tudná a címét, annak PÜ-ben elküldöm.
ExtraBees-t és RailCraft-ot nem tudtam frissíteni. Előbbi szerintem bugos kliens oldalt, utóbbinak meg újabb forge kell, ezt már nem akarom megpiszkálni.
-
Geryson
addikt
Igen, az megvan. Abból már vagy hetet kiraboltunk úgy elég szépen (narancssárga gyapjú, creeper-fejes / vésett homokkő). Volt egy még a pályánk elején, először elég jól tönkrevágtuk, most az a lejáró a bányámba - elég pazar módon visszaépítettük.
Ilyen volt (belül is eléggé leamortizálva):
Ilyen lett:
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest