Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Ha ez vázlat, akkor a képek és az animációk nyilván kezdetlegesek, és a zenének semmi köze a véglegeshez. Viszont egy ilyen állapotú változat nélkül nem lehet a valóban játékba kerülő videón elkezdeni dolgozni
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Isee
senior tag
válasz Wolverine #63 üzenetére
Jót kérdezel, nem is azzal van a bajom, hogy vázlat-e vagy sem.... Hanem úgy eleve nem stimmel sok minden magában a videóban sem...
Egyszer csak megjelenik Kerrigan egymagában, csápjaival nyitja az ajtót (de előtte átfúrja őket rajta), meg a zene is - köze nincs a Starcraft-hoz..... Szerintem kizárt dolog, hogy ez a Blizzard munkája legyen.
Ennél még a DiabloII-nek az in-game videói is jobbnak mondhatóak, pedig azok közel 10évesek.
De persze ezt Te is mondtad, hogy "feltéve, ha hiteles".
Ezt csak akkor tudnánk meg, ha a Blizzard hivatalosan nyilatkozna erről a videóról. De akkor meg miért lett rengeteg helyről törölve? - kérdezhetnénk közösen..... nehéz ügy[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Isee
senior tag
Ez zicher nem olyan SC2-ős video, amit blizzard valaha is csinált volna
A zene pedig egyértelműen Transformers Score muzsika."...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Archanon
őstag
Nyilván vázlat/tervek... engem igazából nem izgat különösképpen. 1 év múlva amúgy is totál elfelejtem.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
JSaN
addikt
Na megneztem, igazabol semmi olyan meglepo nem volt benne amit eddig se lehetett sejteni.
Ha netan megis ez az eredeti endig, akkor tuti hogy a blizzard sem fogja hagyni. Hogy igy egy az egyben maradjon, biztos modositani fogjak a befejezet. van ra min 1 evuk legalabb.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Wolverine
félisten
válasz talpalavalo #56 üzenetére
#31. (ezért kéne Zsoccnak azt embedelnie a YouTube helyett...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
talpalavalo
aktív tag
Pff már le is van tiltva a videó
-
remington2
senior tag
Valaki leírhatná, mi történik majd a második és a harmadik részben, csak hogy már kerek legyen a történet.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
JanR
addikt
Én megnéztem volna a videót, de már sajnos nem tudom, mert az 'Activision' közbe lépett
-
Tripower
tag
B@szki én lecsusztam a vidiről!
-
elithun
őstag
Én még el sem kezdtem a játékot, így nekem semmi nem derült ki a videóból.
De határozottan a Transformers zenéje szól benne.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Ateszzero
őstag
A hsz-eket elolvastam, de a videót nem nézem meg.
-
-
Archanon
őstag
Bárki, aki úgy érzi lemaradt, ne sírjon, nem "maradtatok le" semmiről. Ha így is lesz "befejezve", ezek elég nyilvánvaló dolgok voltak eddig is [jó, egyet kivéve]. Nekem nem igazán mondott túl sok újat, ami miatt ne lennék kíváncsi a következő részre.
Amúgy ha nem fake, akkor egy igencsak kezdeti stádiumban levő cinematic intro lehet ez. Nagyon összecsapott verzióban. Nyilván ezer és ezer változás lesz még benne, akár még történetileg is... A másik, meg hogyha tényleg nem fake, és a Transformers zenéjét használták [mert az] ideiglenesen, az... khmm.
Aki szerint a szinkronhangok meg helyén vannak... nem tudom, mossa ki a fülét. De lehet, hogy inkább nekem kéne. Hasonlónak hasonló. De mindegyik színésznek megvan az a sajátos karaktere, ami itt rohadtul nincs meg. Talán még Kerrigan az, akinek úgy ahogy helyén van a hangja, effect nyilván később is kerülhetne rá, de Arcturus, és Raynor. Vagy csak szimplán nem a végleges szinkronok, béna színészi játékkal.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Gude
senior tag
Nagyon durva,de egyetértek
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Djuree
félisten
nem nézem meg, pedig de szivesen megnézném az ilyeneknek levágnám tőből a kezét, utána garantáltan nem szivárogtatna még egy kis olajat sem a kocsijából
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
- = Zk = -
félisten
beleszaladtam jómagam is....
más:
spoiler ide vagy oda, én pl csak akkor nézek meg egy filmet, ha elmesélik ,vagy megnézek egy "trélert", miről szól stb. ez játéknál is igy van. demo, képek stb.
megértem a többi Embert ezügyben, ez csak az én véleményem volt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Most már az új videó sem elérhető, Activision copyright-ra hivatkozva.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DeltaPower
addikt
és valóban, ebben a videóban 2:31-től Optimus Prime is ott van a háttérben, akár tetszik akár nem.
a hírben szereplő videónál ez a track kb 2:01-nél kezdődik.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
rt06
veterán
válasz cowboy_bebop #34 üzenetére
"At BlizzCon 2010 during a story Q&A panel, a few very limited details were divulged. First, regarding the timeline of Heart of the Swarm, Blizzard was able to confirm that it will take place after the events of Wings of Liberty. It will be less than 100 years after, but greater than one hour."
vagyis a 2010-es blizzcon StarCraft II tortenetevel kapcsolatos "kerdezz felelek"-en par apro reszlet kiderult, eloszor is a Heart of Swarm idovonalaval kapcsolatban a Blizzard megerositette, hogy a Wings of Liberty utan fog jatszodni, kevesebb mint szaz evvel, de tobb, mint egy oraval annak torteneseit kovete
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
A Kotakunál még megvan.
-
FefeeX
veterán
válasz Pumpkinhead #29 üzenetére
Mondjuk ebben is van valami - bár lehetne folytatni
aki nem akarja megnézni a videót az innen ne is olvasson
SPOILER:
elmennek a zergek, már nincs aki irányítaná őket, de aztán mégis lesz, mert ugye a protossok ellen is kell majd valami - hacsak nem ilyen kisebb csoportokra bomlanak, mint a terranok, nincs közös vezető, csak ilyen hordák... Vagy az lesz mint a WoW-ban, hogy mindig kell valami ami irányítja a scourge-ot, különben nagyobb baj lesz, mindig lesz liccsking - és lesz másik kerrigan... Sablonhuzogatás...Minden esetre a Blizz leszedette a videókat --> 99,9% hogy a Blizztől származnak...
-
Pumpkinhead
csendes tag
Ez valószinűleg a feldarabolás előtti SC2 ending terve.
-
FefeeX
veterán
Lehetne fanmade, de "sajna" a szinkronhangok stimmelnek. Azt meg nem hinném, hogy fanok meg tudnák oldani, így ezt kizárhatjuk.
A minőség szar, nincs legenerálva a szájmozgás, stb, Kerrigan arca szerintem nem Kerrigan arca, legalábbis ez volt az első észrevételem, viszont ahogy végignéztem, azt hiszem, ez lehet egy lehetséges befejezés... Ugyebár most vagyunk az ötletelés időszakában, így szerintem ez lehet egy kiszivárgott lehetséges befejezés, ami, mivel kiszivárgott, biztosan nem így lesz...HaaS: ennél hihetőbbet, mert ekkora blődséget is rég hallottam már. Mondjuk április elsején...
Valaki leszedhetné youtube downloaderrel, mert sajna innen a cégtől az nálam nem megy
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
És ha jobban megnézitek Optimus Prime is ott van a háttérben
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
sHe3p
csendes tag
a zene az nem a transformersből van? vagy csak nagyon hasonlít rá (sztem)
-
rupert
tag
Már nem lehet megnézni. :/
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
Zsoccc
senior tag
válasz Invadrr_Zim #17 üzenetére
videó cserélve
-
Invadrr_Zim
tag
válasz Invadrr_Zim #17 üzenetére
ez még megy
-
Invadrr_Zim
tag
meh.
én már lemaradtam róla, "removed by request of activision".
ennyit arról, hogy fake -
kovsol
titán
ha fake a cucc hogy tudták az eredeti hangját a karaktereknek rárakni amúgy?
May the Force be with you!
-
ígyvanferi
addikt
Na igen, erről sikerült lemaradnom. Ha esetleg valaki tud más forrást, ne tartsa magában.
-
Fecniii
tag
válasz Fo_AMD_Fun #7 üzenetére
Ezen látszik, hogy a játék saját motorjával készült. Ebből kifolyólag akár egy funmade cucc is lehet mivel ezek a modellek már most is benne vannak a játékban.
A cinematikhoz totál más modelleket használtak eddig is valószínűbb hogy nem fognak szarakodni hogy megcsinálják a videót game enginnel majd megcsinálják még egyszer másik modellekke, persze csak ha ez tényleg az end videó aminek cinematiknak kellene lenni, de ha csak egy átvezető videó akkor lehet valós. bár akkor sem értem kerrigen miért nem ember.Earl 007: Erről légyszi forrást mutass, mert tudtommal még sehol nem mondták el mi lesz a tartalma a kiegészítőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Fecniii
tag
Ez szerintem FAKE
1. Az egész SC2-ben azért harcolunk hogy Kerrigent visszaváltoztassuk emberré, akkor most hogy hogy megint zerg a drágám?
2. Az ilyen jelentőségű videókat nem a játék saját motorjával szokták csinálni azzal csak a küldetések közti átvezetőket csinálják, Egy ilyen jelentőségű videó biztos hogy a megszokott blizzard renderelt video lenne. Ha ez a kiegészítő végső képe akkor ennek cinematicnak kell lennie. -
kovsol
titán
lényegtelen, mert mire kijön a játék 3x elfelejti mindenki miről szólt a videó
May the Force be with you!
-
menalcas
őstag
Mint ha még kicsit félkész lenne
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Gude
senior tag
Van aki úgy olvas könyvet,hogy rögtön az utolsó lapon kezdi
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Szép.
Most már meg sem kell venni a játékot, hisz tudjuk a végét.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
baleee89
aktív tag
OMG
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest