Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Én nem vagyok ennyire borúlátó. Persze az első két rész noir hangulatának egy jórésze a múlté, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ebből egy igazán istenesen jó játék. Persze a második rész sem volt már ugyan az, aki 10 éve a monitorra tapadva és körömrágva végigtolta az első részt az tudja, hogy az egy olyan mérce volt amit egyszerűen nem lehet (nem könnyű) felülmúlni!
Az első rész ridegségét nagyban meghatározta, hogy szinte folyamatosan a hófúvás süvítő hangját és a rendőrök szirénáit kellett hallgatnod így pedig egy igen depresszív elegye alakult ki a folyamatos paranoiának és az elkeseredettségnek.
A második rész más volt... Max részben új életet kezdett, a környezet sem volt már ugyan az meg valahogy a nyakadra sem jártak annyira. De ettől függetlenül kiváló epizód volt az is.
Szóval bizakodó vagyok. Kár azt gondolni, hogy az első kettő rész nem volt tömeghentelés, mert azok voltak, ahogy ez is az lesz. Csak most nem a hó süvít a füledbe, hanem az ötven fokos gatyarohasztó kánikula fog dobogni a halántékodban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest