- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
Megnéztem a filmet ... atyaég ! De borzalmasan semmi köze a játékhoz ! De a vége ennek is érdekes ... akár lehetne második rész is, mivel életben maradt Horne ...
-
moha21
veterán
válasz WonderCSabo #74 üzenetére
Ja nekem is jobban tetszett, főleg mikor flashelt a folyosón
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
danih
veterán
Nekem erről a Kane & Lynch jutott az eszembe. Remélem, nem lesz olyan szar.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Értem.
Mondjuk azt nem vágom mi előny származik abból, ha a színészről mintázzák a karaktert.
1:1-be leveszik az arcáról a mimikát, vagy mi?Mert amennyire tudom Joker-t se akarták Mark Hamill-ről mintázni, pedig piszok jó szinkronhangja volt.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Chaser
legenda
Ez is olyan lesz nálam mint az első gta, az első leköt órákig..a többit meg csak megnézem De lehet már azt se.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MolGabi
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #69 üzenetére
Akkor lehet rosszul fogalmaztam, de én a harmadik részről írtam mindvégig !
Tudtommal az első részben Sam Lake-ről mintázták Payne-t, majd a második részben egy színészről. A harmadik részben pedig James-ről fogják.
Sehol sem írtam azt, hogy az első két részt is róla mintázták, szóval te értettél félre ezek szerint. Mivel a harmadik részben vannak a "normál" kinézetű Payne-ről is képek, ahol még szakálla sincs.
http://2.bp.blogspot.com/-9D-O9cchukA/TbK_31FWcAI/AAAAAAAADHk/0OE1-yUumdQ/s1600/Max-Payne-3_2011_04-22-11_011.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-kc0OyH9J1wA/TbK_z0d6NPI/AAAAAAAADHI/Lg9Bcxk3duM/s1600/Max-Payne-3_2011_04-22-11_004.jpg
és bocs ha nem írtam egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha azt akartad írni, akkor nem jött össze. Ellent mondasz önmagadnak:
Egyébként van egy érdekes dolog a harmadik részben, mégpedig az, hogy Payne-t a szinkronszínészről mintázták most már, így egy az egyben azt az embert ábrázolja majd.
Szóval csak a harmadik részben mintázták a színészről, előtte nem?
A még nem kopasz Max Payne-t is erről a színészről mintázták.
Itt meg azt állítod, hogy az első két Max-et is a szinkronszínészről mintázták és a harmadikat is arról fogják...
Csak arra tudok reagálni, amit írsz. Arra nem, amit gondolsz, vagy akarsz írni.
Ilyenkor szoktam viccelődni, hogy nem gondoltad elég erősen... Nem jött át...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
MolGabi
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #67 üzenetére
Ha figyelted, úgy írtam, hogy még a normál kinézetű Payne-t mintázták James-ről, a kopasz verziót már nem tudom ... bár ésszerűen azt is arról kéne, de ez már teljesen mellékes és nem is lényeges szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #64 üzenetére
IMDB-n is szerepel az első két rész szinkronszínésze neve alatt a Max Payne 3:
-
MolGabi
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #64 üzenetére
Igen, ezek voltak a hírek, de aztán mégis marad az eredeti hang, ahogy a trailer-ben is hallhatjuk. A még nem kopasz Max Payne-t is erről a színészről mintázták.
-
MolGabi
aktív tag
http://maxpayne.hu/blogpostok/max-payne-3-az-edge-magazinban/
James McCaffrey a színész neve !
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Miért kellett kopaszra? Történet lesz vagy csak zúzás?
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
MolGabi
aktív tag
válasz stickyfinger #59 üzenetére
Tipikus szitu, mikor valamit jobb lezárni, mint húzni száz részen át ... igazából azon gondkolkodtam, hogy túl sok idő telt már el a második rész óta, így biztosan teljesen más lesz ez a harmadik rész ... kiváncsi leszek, hogy lezáródik-e a Payne sztori ...
De ahogy írták valahol, hogy kiszedtek belőle mindent szinte ami az előző részekben volt, se képregény és minden egyéb "tipikus" Payne-s dolog nem lesz benne, állítólag. Visszaemlékezések lesznek.Egyébként van egy érdekes dolog a harmadik részben, mégpedig az, hogy Payne-t a szinkronszínészről mintázták most már, így egy az egyben azt az embert ábrázolja majd. Akit érdekel, nézzen utánna, ki is ez a fickó !
-
stickyfinger
csendes tag
Hát ez egy kalap szar, kimondom amit itt mindenki szépít, mert ez egy fos, a Max Payne név megerőszakolása. Szerintem ez lényegében a rajongók arcon köpése, mert nem hiszem el, hogy bárki egy favella akciót várt volna. Agyatlan lövölde van elég a piacon. A Max Payne-t a story és a hangulat vitte. Ez a kopasz kókler menjen vissza inkább a Die hard-ba, vagy a rio-i karneválra, vagy nyomjon fel pár csíkot Travoltával Párizsban.
nem válasznak szántam csak rosszra nyomtam
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
a második egy tucatlövölde lett... nem is tetszett nekem sem igazán: viszont az első rész baromira bejött "this is jim bravura from the nypd, come out with your hand above your head" csomó szövegre még a mai napig emlékszem... a film viszont egy kalap f*s lett...
a játéknak valami utánozhatatlan hangulata volt a képregényes, sötét átvezetőkkel és a komor környezettel... pont ez hiányzik nekem ebből a videóból, mert csináltak belőle valami gta-s, miami vice-os akármit, aminek köze nincs már az eredeti koncepcióhoz... de ne legyen igazam majd jövőre, ha kijön, megnézem az értékeléseket és elgondolkozok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BioNiCMaN
addikt
Nem sikerült megdobogtatnia a szívemet...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
csaabz
őstag
Ha megpróbáltak volna a fejlesztők ugyanolyan hangulatot csinálni, mint az előző részekben, az kicsit talán már erőltetett lenne. Nem biztos, hogy rosszul sül el a folytatás...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
WonderCSabo
félisten
Ez nem Max Payne. Hiába rakjátok oda a csicsa alá a régi gyönyörű zenét, ez akkor sem lesz Max Payne. Max ezek szerint meghalt a 2. rész után. Nagyon szerettünk, Max.
-
mephi666
nagyúr
én még 1-2éve is elővettem, de megállja a helyét játékélményben felülmúlhatatlan
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MolGabi
aktív tag
válasz Stauffenberg #45 üzenetére
Így van, reméljük azért nem lesz rossz és megmarad azért Max Payne-nek !
Mikor olvastam arról, hogy mennyi minden lett volna a Mafia 2-ben, és a kiadó miatt kivágták majd' 70%-át, akkor szörnyülködtem, hogy mekkora játék lett volna szerencsétlen program ...
-
Drizzt
nagyúr
Eddig meg voltam gyozodve rola, hogy kiprobalni se lesz erdemes, de most remegett meg eloszor az elhatarozottsagom. Hatarozottan kellemes volt a video.
I am having fun staying poor.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam nagyobb Mafia 1 rajongót aligha találni. De a számos negatív kritika ellenére a Mafia 2 sztorija, hangulata és történetmesélése kiválóan hozta a szintet. Inkább azzal volt a baj, hogy az új grafikus motoron és új sztorin kívül semmi egyéb újat nem kapott a folytatás, ez pedig közel sem volt megfelelő a kor elvárásainak.
Szóval bizakodom benne, hogy a Max Payne 3 is lesz majd olyan jó történetmesélésben és hangulatban, mint az elődök. Akkor is ha más lesz.
-
MolGabi
aktív tag
Az egyik rajongói oldalon olvastam, hogy szakítanak sok régi elemmel, ami az előző részekben benne volt. Például az átvezető képregényeket és szövegeket el lehet felejteni, átvezető videókkal fogják megoldani ... és még sorolhatnám. Az időben oda-vissza fog ugrálni, ahogy itt írták is már korábban. Érdekes lesz, de szerintem a címen kívül semmi köze nem lesz az alapokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Lehet, hogy jó játék lesz de valószínűleg nem jó Max Payne. Vajon csak valami miatt nem akarták tovább vinni a vonalat vagy nem mertek belevágni? Igaz, elég magasan van a mérce.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
RyanGiggs
őstag
Én nagyon várom már, ha nem is lesz Max hangulata,
attól még tuti hogy kiváló játék lesz!!!! Nem hiába csúszik 2009 óta! Ugye?[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
ezt nem kellett volna szerintem, az első két rész esős sötét szomorú hangulata meg se látszik rajta, pedig az volt csak az igazi hangulat a tökéletesen passzoló zenével. ezmeg napsütés, hawai ingek... nem kellett volna ez a harmadik rész szerintem
-
nemethati
senior tag
Max Pain
-
creed13
tag
Nekem bejön, h nem megint egy szépfiút csináltak belőle, hanem egy pocakos "kopasz" trógert.Pár év és én is olyan leszek mint Max.... Persze csak külsőre....
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem ez nagyon jó videó!
Várjuk a játékot is -
Góliát
őstag
Kedves Max, várunk szeretettel!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
echterion
nagyúr
Remélem, lesz legalább annyira jó, mint az első. Az nagyon bejött, a második már annyira nem.
-
ch003067
addikt
Háth mit mondjak... Biztos hogy nem lesz már meg az a régi Max Payne hangulat... Majd kiderül.
-
Ryder62
őstag
válasz Stauffenberg #30 üzenetére
"Az első rész ridegségét nagyban meghatározta, hogy szinte folyamatosan a hófúvás süvítő hangját és a rendőrök szirénáit kellett hallgatnod így pedig egy igen depresszív elegye alakult ki a folyamatos paranoiának és az elkeseredettségnek."
És a remek nyomasztó zenék. Főleg amik a képregények alatt voltak. Istenem, de megjött a kedvem az 1-hez.
A második rész nálam ott bukott meg hogy állandóan a szerelmi szálat erőltette. Persze a játékmenet, grafika, fizika, lövöldözések mind jók voltak. Nem azt mondom hogy rossz játék lett volna, sőt jó volt de az 1-től alaposan elmaradt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Stauffenberg #30 üzenetére
Nem állítottam, hogy nem lesz jó, csupán azt, hogy nem lesz igazán Max Payne.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Én nem vagyok ennyire borúlátó. Persze az első két rész noir hangulatának egy jórésze a múlté, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ebből egy igazán istenesen jó játék. Persze a második rész sem volt már ugyan az, aki 10 éve a monitorra tapadva és körömrágva végigtolta az első részt az tudja, hogy az egy olyan mérce volt amit egyszerűen nem lehet (nem könnyű) felülmúlni!
Az első rész ridegségét nagyban meghatározta, hogy szinte folyamatosan a hófúvás süvítő hangját és a rendőrök szirénáit kellett hallgatnod így pedig egy igen depresszív elegye alakult ki a folyamatos paranoiának és az elkeseredettségnek.
A második rész más volt... Max részben új életet kezdett, a környezet sem volt már ugyan az meg valahogy a nyakadra sem jártak annyira. De ettől függetlenül kiváló epizód volt az is.
Szóval bizakodó vagyok. Kár azt gondolni, hogy az első kettő rész nem volt tömeghentelés, mert azok voltak, ahogy ez is az lesz. Csak most nem a hó süvít a füledbe, hanem az ötven fokos gatyarohasztó kánikula fog dobogni a halántékodban.
-
kpal
nagyúr
minr egy alsókategóriás film....
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Hu hát azért reméljük a Bad Boys játéknál jobb lesz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Spancho
senior tag
Tiszta Splinter Cell ,már minden jó régi játékhős öreg és szakállas ,vagy kopasz
Vagy egyben mind és még pocakos is mint kane & lynch
De legalább már nem az action man baba a kemény hanem az átlag vén rókák
A graff konzolos a játékmenet ilyen Unreal Engine 3 féle vagy pont az ,szóval biztos jó lesz 1x végig nyomni ,legalább a történet miatt aztán annyi.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Motion_Blur
félisten
No komment...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sirandrish #24 üzenetére
Nem akartam én is a BadBoys-zal jönni, kb ugyanaz a látványvilág mindkettő.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Miami helyszínelők?
Nah azt nem vágom milyen mert sose néztemSzerintem ha változik akkor az azért van mert a Rockstar szerint így sikeresebb lehet..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Elég sok idő telt el az első rész megjelenése óta
Ez nem jelent semmit. Ha akarták volna, megcsinálják úgy. Nem akarták.
és lehet hogy nem lesz olyan hangulata mint az egynek...
Biztos, hogy nem lesz olyan a hangulata, mint az egynek. Már a 2-nek se volt.
de én még mindig azt mondom hogy ez nem a napsütésen fog múlni..
Nem csak. De azon is.
Ráadásul lehet hogy a játék 5%ban sem fog sütni a nap..
Akkor is. Élénk színek, HDR, sárga szűrő, Miami helyszínelők fíling...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Elég sok idő telt el az első rész megjelenése óta, és lehet hogy nem lesz olyan hangulata mint az egynek...de én még mindig azt mondom hogy ez nem a napsütésen fog múlni..
Ráadásul lehet hogy a játék 5%ban sem fog sütni a nap..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sirandrish #19 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem lehet hangulatos és nyomasztó. Azt mondtam, nem lehet olyan, mint az egy.
A Diablo 3 is nagyon hangulatos lesz, meg szép, de akkor se fogja az elődök hangulatát hozni azzal a cukormázzal felkent, WoW-osított látványvilággal...
Valami elvész, valami más jön helyette...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
WongFeiHong
senior tag
válasz Sirandrish #19 üzenetére
Igen csak a Max Payne eddig a noir hangulatot hozta most meg kapsz egy napfényes Bad Boysokat idéző látványvilágot. Sokaknak ez nem tetszik. Ám szerintem jó kis játék lesz ebből.
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #18 üzenetére
Szerintem egy játék még lehet hangulatos és nyomasztó hogy nem csak éjszaka járkálsz fel és alá a szűk utcákban és sikátorokban..
Ettől még bőven lehet igazad de ne erről a semmi videóról ítéld meg a játékot..
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sirandrish #17 üzenetére
Ebből a videóbol neked már lejött hogy nem hozza az egy hangulatát?
Süt a nap...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sirandrish
legenda
válasz TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Ebből a videóbol neked már lejött hogy nem hozza az egy hangulatát?
Mert szerintem ebből a videóbol az égegyadta világon semmi nem derül ki azon kívül hogy Max kopasz lett...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hát, ez nem Max Paxne.
De ahogy egy bölcsebb fórumtárs mondta: Kezeld a játékot a névtől függetlenül, és akként ítéld meg.
Nemmaxpayne kategóriában még jó lehet.
Sajnálom, hogy dobták az 1 hangulatát. Az nagyon adta.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
XIII Ramses
aktív tag
Nehogy már ebből a sz@rból bármit le tudjatok venni...!
Utálom ezeket a video trailereket. Semmi értelmük nincs. Gameplay video az már valami lenne, de ez? -
olbaidhun
őstag
Nem tetszik a kopasz ürge sztorija. A régi max payne jobb volt..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
WongFeiHong
senior tag
Úgy néz ki Max néhol mint a Travolta a Paris with Love-ban.
-
Sirandrish
legenda
Hát nem tudom..Chuck norris azért végigtolta a mariot...balra
Szóval azért ő sem gyengeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CsiguszMaxim
senior tag
Az amúgy a vicc, hogy a lecsúszott piás Max aki fél éve nem volt fodrásznál és a borotvája is elkerülte messzire, azért a hónalját gondosan ápolta végig
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Rexdemon
aktív tag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Bruce Willisnél nincsen keményebb a földön!!! Talán Chuck Norris... vagy Növényi Norbi
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
mephi666
nagyúr
itt cégnél nincs hang és ez így nekem valami gta4-godfather2 keveréknek tűnik, amibe beletolták willist és adtak neki egy max payne nevet bullshit... szerintem a legidiótább húzás az volt, amikor rockstaréknál kitalálták, hogy gta-sítják a max payne-t
-
Thodeus
aktív tag
Ha a zene nem ment volna alatta egy ideig, észre sem vettem volna h ez max payne játék.
( na jó a hír címe elárulta ) -
mnmlst
tag
mas lesz mint az eddigiek, majd meglatjuk a tobbi videobol a reszleteket.
viszont mostmar a kovi max payne filmben bruce is jatszhatja a foszerepet! nem rossz hir ez kerem! -
Sirandrish
legenda
-
WongFeiHong
senior tag
Attól még hogy lőttek a noir hangulatnak lehet ez egy pöpec akciójáték. De titkon mindig reménykedek hogy kiadják az 1 részt felújitva.
-
Nordic
Közösségépítő
Ennyit a régi noir hangulatról... bár sejtettem, hogy ez lesz a vége, amikor kiderült, hogy a RS fejleszti...
-
Rexdemon
aktív tag
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Sztem Max ua azt a stylistet alkalmazza, mint Bruce Willis a Die Hard későbbi részeiben
Annyi,h Bruce mindig vérzik, de sose' patkol el, Max pedig ha elhalálozik, visszatölti a mentett állást[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Sirandrish
legenda
Hu..hát ebből sok minden számomra nem derül ki
Max hogy most már magának nyírja a hajátEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ryder62
őstag
<sóhaj>
Mit tettek veled Max?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest