Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Egyetértek Pollen-el, az ilyen hosszú történetalapú játékokat én is úgy játszom, hogy első végigjátszás alatt kihozom belőle a számomra érdekes maximumot. Amit kihagytam az nem is zavar/érdekel. Próbálok kiszedni belőle annyi élményt amennyit csak lehet, és ha végigjátszottam, akkor nem töltök be állást, meg nem veszem elő még sokáig. Nem is értem azokat akik egymás után újra végigtolják ugyanazokat a single player gameket, ez nekem kb olyan, mintha a stáblista után újra megnézném a filmet. Aztán másnap még kétszer...
Egyébként nekem a ME1 ebből a szempontból csalódás volt. Tényleg úgy volt, beharangozva, mint egy akció elemekkel dúsított rpg. Ebben nem is csalódtam, a sztori is fantasztikus meg minden, de a fő történet szál számomra (JRPG-ken nevelkedett játékosnak) egyszerűen rettenetesen kevés volt. Minden apró mellékküldetést megcsináltam, hogy tartson kicsit tovább a játék, így is rövid volt (kb 30 valahány óra, pedig tényleg mindent megcsináltam kb). Ha csak a fő sztorira koncentrálok, kb 10-valahány óra max. Tudom, hogy epizódikus, de én akkor is kevésnek éreztem.
"Nem tudom játszottál-e a Witcher-rel, de az sokkal hosszabb, mint a Mass Effect 1 és ingyen és bérmentve kiadtak egy nagyon durva változatot..."
Ez alatt mit értesz, milyen durva változatot?
-
TazLeacher
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest