- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gergosz2
veterán
lesz mass effect 3?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Findzs
addikt
én sem próbáltam még egy dlc -t sem
ha egyben kiadnák őket akkor esetlegremélem a 3. rész érthető lesz a 2. rész dlc -i nélkül is
az 1 rész dlc-it is messziről kerültem és a 2. rész teljesen érthető maradt így isegyébként mennek ezek az alap játék nélkül is ? illetve mennyi a játékidejük ?
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Polllen
nagyúr
válasz NeoExDeath #37 üzenetére
ME1-t én csak a KoToR-hoz képest néztem és annál jobban tetszett... Pedig nagy SW fan vagyok. (és persze KoToR sem lett ettől rosszabb játék, csak ME-t jobban összerakták.)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Ezekkel a DLC-kkel mindig az a bajom, hogy mire kijönnek már letöröltem a játékot. Most pl. a Fallout New Vegast azért tartom még "életben" mert várok hátha jönnek DLC-k, a Dead Money-t már végigtoltam.
A Mass Effect 2-nél úgy emlékszem a Shadow Brokerig az összes megvolt, azt már nem vártam meg vagy lehet akkor váltottam Vistáról, mindenesetre zavart, hogy még tudtam volna kicsit játszani vele, na mindegy.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
raus
aktív tag
Nekem megvan az összes DLC az ME2-höz, de eddig csak a Normandy Crashsite-ot toltam vegig. Nagyon paras a hangulata, pedig nem törtenik semmi sem benne csak a lezuhant roncsoknal maszkaltam es összeszedtem az ME1-ben volt legenyseg dögcedulait meg felalitottam egy emlekmüvet. A zene nagyon elgondolkodtato alatta furcsa volt valahogy. Ajanlom!!!De a többinek is nekiallok most mar.
-
hazai
tag
Mass Effect 2 nekem nagyon bejot brutálisan jo a grafikája. várom a kiegészitését.
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Alexios
veterán
válasz Krampuszpapa #39 üzenetére
Mármint a Battlestar Galactica-ra gondolsz? Mert nekem marhára nem hasonló a kettő, a Cylonok elől való menekülés és a Reaperek ellen való küzdelemben se nagyon látok hasonlóságot.
-
Krampuszpapa
csendes tag
az egész játék úgy ahogy van 10 pontos.
Nem véletlenül tarolt a játékok versenyében...
Az axn műsorán fut a "csillagközi" sorozat... a feeling totál az... elképesztő jó látni a filmet, a látványvilágot ami nagyon összecseng a játék látványvilágával...
Úgy ahogy van tökéletes a gém... -
TazLeacher
nagyúr
válasz NeoExDeath #37 üzenetére
The Witcher Enhanced Edition részletek:
A sokat kritizált töltési időt tovább rövidítik, átláthatóbbá teszik a felhasználói interfészt, 50 új NPC model kerül be a játékba, akik mind arcjáték, mind mozgás terén komoly fejlesztésen esnek át, s ami a legfontosabb, kijavítják a dialógusokat, hiszen az eredeti lengyel kivételével majd mindegyik verziót alaposan megnyirbálta az Atari fordításért felelős brigádja. (Szégyelljék magukat!) Átalakítják az inventorit is, hogy könnyebben lehessen áttekinteni, rendszerezni, s a Djinni névre keresztelt editor-t elérhetővé teszik a rajongók számára, akik így saját kalandokat kreálhatnak. Két új, összességében több mint tíz óra tiszta játékidőt kínáló kalandot kapunk[...]Azok, akik már megvették a játékot, utólag letölthetik a kész csomagot.
-GameStar
-
NeoExDeath
aktív tag
Egyetértek Pollen-el, az ilyen hosszú történetalapú játékokat én is úgy játszom, hogy első végigjátszás alatt kihozom belőle a számomra érdekes maximumot. Amit kihagytam az nem is zavar/érdekel. Próbálok kiszedni belőle annyi élményt amennyit csak lehet, és ha végigjátszottam, akkor nem töltök be állást, meg nem veszem elő még sokáig. Nem is értem azokat akik egymás után újra végigtolják ugyanazokat a single player gameket, ez nekem kb olyan, mintha a stáblista után újra megnézném a filmet. Aztán másnap még kétszer...
Egyébként nekem a ME1 ebből a szempontból csalódás volt. Tényleg úgy volt, beharangozva, mint egy akció elemekkel dúsított rpg. Ebben nem is csalódtam, a sztori is fantasztikus meg minden, de a fő történet szál számomra (JRPG-ken nevelkedett játékosnak) egyszerűen rettenetesen kevés volt. Minden apró mellékküldetést megcsináltam, hogy tartson kicsit tovább a játék, így is rövid volt (kb 30 valahány óra, pedig tényleg mindent megcsináltam kb). Ha csak a fő sztorira koncentrálok, kb 10-valahány óra max. Tudom, hogy epizódikus, de én akkor is kevésnek éreztem.
"Nem tudom játszottál-e a Witcher-rel, de az sokkal hosszabb, mint a Mass Effect 1 és ingyen és bérmentve kiadtak egy nagyon durva változatot..."
Ez alatt mit értesz, milyen durva változatot?
-
Polllen
nagyúr
válasz TazLeacher #34 üzenetére
Fél órára tényleg nem érdemes elindítani, de 1 óra alatt már jókat lehet mókázni. Rég volt, de sztem nem check-point alapú a mentés, így akár 10 perc is jó lehet... (pl. egy kis kocsmai bunyó pénzszerzés gyanánt... )
-
Vistaboy
veterán
válasz PowerBuldog #28 üzenetére
Nálam ez attól függ, hogy az adott játék mennyire tud lekötni. Vegyük például a Mass Effect 2-t. Eddig végigvittem legalább tucatszor, majdnem minden achievement megvan már, mégis, most, hogy az ajándék pontoknak köszönhetően meg tudtam venni a Kasumi és Shadow Broker DLC-ket, ismét késztetést éreztem rá, hogy az elejétől végigjátsszam. Nem csak az a pár új pálya érdekel, hanem magát az egész játékot nem untam még meg.
Vagy ott van pl. a Dragon Age: Origins. Ahhoz is megvettem a Warden's Keep, Return to Ostagar, Leilana's Song és Witch Hunt DLC-ket, és nem bántam meg, mert még ma is, ha kijönne hozzá egy értelmes DLC, ismét elölről kezdve vinném végig a játékot. Ez a két program kötött le idáig legjobban, így megéri őket kibővíteni. Sőt, amikor kijött az Awakening, azt is majdnem egy teljes játék áráért adták, mégis megvettem, mert nagyon jól kibővítette az alaptörténetet.
A Dragon Age II-höz viszont előreláthatóan én sem fogok egy kanyi DLC-t sem venni, ugyanis - értsd és mondd - mindössze egyszer vittem végig, amióta megvan, és már azt is annyira untam a vége felé, hogy szinte vártam, hogy mikor hagyhatom abba, és foglalkozhatok valami értelmesebb programmal. A cikket szerencsére úgy írtam, hogy igyekeztem eleinte a jó dolgokra koncentrálni, mégis sokan mondták, hogy pocskondiázósra sikeredett.
Úgyhogy személy szerint az Arrival DLC nálam tuti vétel lesz, szintúgy a Mass Effect 3. Viszont a Dragon Age III csak akkor landol a polcomon, ha összeszedik magukat a fejlesztők, és hagyják már a fenébe az akciójátékok irányába butított RPG nagyszerűségéről alkotott téveszméjüket. És sajnos nem ők ebben sem a hibásak. Mindenhol 9,5 meg 10-es értékeléseket kap a játék, én nem értem, ezek szerint ezzel szerepjátékosok már a demó után nem is játszottak, mert előre látták, mivé korcsosult. Viszont a sok akciójáték őrült megvette, és nyomja rá a 10 pontokat, és még így is sokan azért panaszkodnak, hogy sok benne a duma. Szomorú, de ez van.
Mi, szerepjátékosok talán még a Skyrim-ben bízhatunk, reméljük, hogy a Bethesdánál nem játszottak sokat a Dragon Age II-vel, mert akkor nekünk végünk.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
TazLeacher
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
válasz bolondember #31 üzenetére
Egyébként ha jobban belegondolok, még a féláras bioware pontok se billentik nálam helyére az ár/érték arányt, de ilyen a popszakma. A nemvásárlásommal tiltakozom ellene...
-
Polllen
nagyúr
válasz bolondember #31 üzenetére
Ezzel csak az egyik gondom oldódna meg a dlc-kel kapcsolatban... (összesen kettő van. Az egyik az ár/érték arány, a másik pedig, hogy 10+ órán át lekötő játékokat sokáig nem tudok újra elkezdeni. Vagyis ha végigvittem nem kezdem el újra vagy töltöm be korábbi mentésem, mert nem köt le... Könyvet se tudok kis intervallumban kétszer elolvasni... )
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz TazLeacher #29 üzenetére
Nem tudom játszottál-e a Witcher-rel, de az sokkal hosszabb, mint a Mass Effect 1 és ingyen és bérmentve kiadtak egy nagyon durva változatot...
Sajnos abban igaza van, hogy a 4 értelmes DLC ára együtt ~2500 ms pont pc-re. Ez átszámolva durván 5500 forint.
Tudom, hogy a modell lényege az, hogy pár havonta 1-2k kevésbé fáj, ezért könnyebb így értékesíteni, de én csak a lehúzást látom benne. (tudom leírtam már 100x, mea culpa...)
No de ha kiadnának végre egy ultimate edition-t...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz PowerBuldog #28 üzenetére
A 3 Bioware-es játék (ME1-2, DAO) kb. 150 óra játékidőt adott nekem. Ennyit soha nem játszottam egy játékkal sem, mint ezekkel. Ha plusz pár ezer Ft-ot még ki kell fizetnem, nem érdekel. Bár minden játék ilyen színvonalú lenne...mondjuk a Dragon Age 2...
-
PowerBuldog
veterán
Én a "Project Ten Dollar" után egy megveszekedett fillért nem fogok DLC-re költeni. Ennyi DLC-t ha megakarnék venni, már költhetnék kb ugyan annyit mint maga a CE változata került a játéknak.
Goosefraba, goosefraba
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
bolondember
MODERÁTOR
ejejjj, ez így TGIF-re nagyon jó hír...
de még 11 nap?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Vistaboy
veterán
Nekem volt korábbról még - A Dragon Age: Origins-hez is vásároltam DLC-ket -, így most még mindig van kb. 1800 pontom, amit elkölthetek. A maradék 1200 valahány pont meg jó lesz a későbbiekben, ez pont két darab, 560 pontos pakk ára.
MOD: Figyeld meg, amilyen szerencsénk lesz, amint elkezdjük magunkat álomba ringatni, hogy - de jó, 2 DLC-re van még pontunk -, akkor az első tuti 800 pontos lesz, hogy ne legyen elég.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zoli133
addikt
DA2-höz kapott pontjaimból én is megvettem a Shadow Brokert és Kasumi-t. Egyiket se bántam meg viszont erre így már nem maradt elég pontom. HA ezt tudom akkor Kasumi helyett ez lett volna. Így most úgy néz ki veszek még pár pontot (és a BW-nek bejött az dlc üzleti modell)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
TazLeacher
nagyúr
Azt hiszem itt az ideje, hogy lassan megint nekiálljak az 1. majd a 2. résznek. "FelDLC-zem" azokkal, amik hozzá is adnak a történethez, és a saját karakterünkkel nyomulhatunk, és nekiállok, hogy így várjam a 3. részt.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem a Shadow Broker messze a legjobb DLC volt eddig, és azért el is kértek 800 pontot. A Kasumi és az Overlord volt 560, és azok is megfelelő pluszt nyújtottak, bár az Overlord történetileg többet tett hozzá, viszont Kasumi utána egész játék alatt veled volt, tehát elnézhető neki, hogy csak egyetlen plusz küldetést nyújtott.
MOD: Ami az Arrival-t illeti, én is számítottam legalább 800 pontra, ha már úgy harangozták be, hogy ez lesz az utolsó, sztorit összekötő DLC. Mindazonáltal örülök, mert így legalább több marad Mass Effect 3 DLC-re (DA2-höz nem fogok venni egyet sem), mert szinte biztos, hogy ahhoz majd jóval több lesz, mint a 2-höz volt.
heady91: Meg tudod venni magyar accounthoz is, csak a vásárlás előtt át kell állítanod a BioWare Social Network oldalt angolra. Akkor már engedi a vásárlást. Telepíteni pedig úgy tudod, hogy a registry-ben átírod a telepített játék nyelvét "hu"-ról "en"-re. A topikban már kiveséztük, nézz utána.
[ Szerkesztve ]
-
Meglivorn
aktív tag
Yeey \o/
Én szeretem a DLCket Fenntartják a játékot, amíg jön a következő, és ha az alap jó (az ME az, a DAOhoz pl. csak egyet vettem, Morrigan miatt) akkor öröm elővenni, és valami újba keveredni vele.
Ami az árat illeti, őszintén szólva piszlicsáré dolog 1256,5Ft miatt sírni manapság (nem, nem keresek százezreket...).
És el kéne már felejteni ezt a "kihagyják aztán utólag adják pénzért" dumát. Egyrészt pár éve a "kivágott" tartalmat nemhogy DLCben, hanem sehogy se kaptad meg, másrészt még ha valaki a benne lévő töredékes hangfileok miatt úgy is gondlja, hogy eleve benne van, nézze már meg mekkora egy DLC manapság. Nem az értelmetlen fegyverpakkok - bár azzal sincs bajom, vegye meg akinek kell - hanem a sztoik, mint az Overlord vagy a Shadow Broker. -
Zoli133
addikt
560 pntért korrrekt. Illetve 800-ra számítottam ahoz képest. mert igazán jó akkor lenne ha nem kellene ezekért fizetni ha már megvettem a játékot...
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz NeoExDeath #17 üzenetére
Meg kell venni a GOTY verziót és nem kell cseszekedni a DLC-k külön megvételével.
Live-Die-Respawn
-
NeoExDeath
aktív tag
Őszintén szólva a f*** kivan ezekkel a DLC-kkel. Az ember megveszi a játékot, amiből tudatosan hagynak ki komoly részeket. Aztán bizonyos időközönként kiadnak DLC-ket, amiből az egyik ingyenes, a másik fizetős, az egyik csak cuccok, a másik meg sztori. Ja és az egyik jó a nálunk kapható magyar feliratos verzióval, a másik nem (ezt nem tudom megerősíteni, csak hallottam). Azért ez nagyon gáz. Nekem mind1 hogy magyar a felirat, vagy csak angolul jó, de az hogyha nem lehet feltelepíteni az angolt a magyarra az nem frankó.
Egy multiplayer játéknál nagyon pozitívum hogy újdonságokat adnak hozzá bizonyos időközönként, de egy single game-nél idegesítő. Több mint 1 éve jelent meg a game, akkor most mindenki aki már végigtolta telepítse újra ha nem akar lemaradni valami jó sztorirészletről. Ráadásul valami egyszerűen kezelhető fizetési módot sem nyújtanak (lásd pl. steam), hanem ilyen bioware pontokkal kell szórakozni.Mindkét Mass Effect megvan eredetiben, de néha úgy érzem ezek a DLC-k is a kalózkodás felé terelik a népet, mert azt szívatják aki megvette a játékot Lefogadom, hogyha kijött ez a dlc a torrenten megjelenik majd egy ME2 full pack az összes dlc-vel egyszerűen telepíthető, játszható stb.
-
csoli31
aktív tag
Még jó hogy van rá félretett BioWare pontom.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már csak az a kérdés hogy milyen hosszú lesz a dlc...
Live-Die-Respawn
-
Darth_Revan
veterán
Március 29?! OMG!
-
Vistaboy
veterán
Megtörtént a hivatalos bejelentés! Csekkoljátok a frissített hírt a részletekért.
bolondember: Megnyugodhatsz, még annyi sem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
A DLC megjelenése elvileg március 28. Pletykaszinten érdemes kezelni természetesen. Nagyobb bejelentés most várható hétvégén a pozsonyi összeröffenésen.
Live-Die-Respawn
-
Vistaboy
veterán
válasz bolondember #9 üzenetére
Hát, az csúnya lenne, ha drágább lenne 1200-nál. Inkább olcsóbb lehetne, szerintem úgy 800 környékén valószínű, mint a Shadow Broker.
-
bolondember
MODERÁTOR
még van "maradék" 1280 pontom - remélem kijön belőle...
ui.: és jöjjön, jöjjön!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
vitaro
senior tag
Nem tudom honnan jött az ötlet, hogy nem Shepardot fogjuk irányítani. Bioware megmondta, hogy az egész ME trilógia az ő története, nem kell félni attól, hogy új főhőst kapunk. (SPOILER: Amennyiben a második rész végén meghaltunk, úgy értelemszerűen nem tudjuk tovább vinni a karaktert a harmadikba, az a sztori ott véget ért.) A másik amiben biztos vagyok az az, hogy a DLC címe nem a mi öngyilkos küldetésről való visszatérésünkre utal, hiszen adott a lehetőség, hogy a LotSB-t az alapjáték befejezése után teljesítsük, és akkor abban Liara meg is említi, hogy legyőztük a collectorokat.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Cuczly
csendes tag
Tegnap találtam meg, hogy miként lehet a Liarás dlc-t magyar me2-re telepíteni. Már végig is játszott! http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1313/mass_effect_2_lair_of_the_shadow_broker
itt le van írva, hogy kell és a magyarosítást is le lehet tölteni hozzá! Nem érdemes kihagyni, nekem ez a DLC tetszett a legjobban!Béke
-
Ateszzero
őstag
Én sem próbáltam semmilyen dlc-t még eddig. Ezt viszont nagyon meg kéne vennem. Ha csak ezt a dlc-t veszem meg, attól még működni fog, és nem lesz zavar a fejemben hogy most mik is történtek eddig?
-
nagyúr
a dragon age kettőt nem azzal rontották el, hogy új hőst kreáltak hozzá. az én játékomban az egy végén hamvasztották a karaktert, szóval őszintén meglepődtem volna, ha hamvaiból feltámasztják nekem a második részre. =]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Morden24
nagyúr
Mondjuk azt én sosem gondoltam volna, hogy az ME3-ban lecserélnék Sherpardot. Nem arról van szó, hogy a világ legjobb, legmélyebb meg legegyebebb karaktere, de ha már két játék alatt megszoktuk (és speciel én bírom a tagot), akkor enyhe *beep* lenne, ha szanálnák.
A DLC-ről valóban úgy tippeltem, hogy nem Shepardékról fog szólni (tekintve, hogy ha a játék végét folytatja, akkor valahol amúgy igen nagy *beep* a BW-től, hogy fizetős extra tartalomként jelenítene meg közvetlen fő sztorivonal elemeket), de a képeken valóban az ő búrája van, ezzel gondolom egyben egyértelmű is, hogy ő a szereplő
(#2) Vistaboy: Ja, tegnap megint megnéztem, hogy elérhető-e már a magyar Live-on a Shadow Broker. Hát persze, hogy nem. Biztos nagyon nehéz... ez a része a dolognak annyira a bögyömben van, hogy ameddig ezt nem oldják meg, nem veszek semmilyen ME-tartalmat. Eredetileg semmilyen BW tartalmat írtam volna, de már csak az ME érdekel
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Vistaboy
veterán
Amit szerintem feltétlenül érdemes megvenni, az a Kasumi és a Shadow Broker, esetleg az Overlord, a többi fizetős DLC felejtős, mert csak fegyver- és ruhapakkok.
-
Ryder62
őstag
Még egyetlen egy DLC-t sem próbáltam ki. Ideje lenne már. Az alap játék viszont nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Farming Simulator 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest