Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
nhl is jön remélem
May the Force be with you!
-
anulu
félisten
must have!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ferensz
senior tag
Idézet Abutól:
"Skálázott animáció. Ez az új év nagy fejlesztése. A játék indításakor elemzi, hogy mennyi erőforrásod van. Minimum három mag kell hozzá, de ha van több, akkor jobb lesz az animáció. A konzol szintet durva GFLOPS teljesítménnyel lehet majd elérni.
Az animáció számításánál az a jó, hogy bár illik minden képkockára újat számolni, igazából nem feltétlenül muszáj. Ez az ötlet teszi lehetővé, hogy PC-re is legyen Ignite. Gyengébb rendszereknél 2 képkockánként elég ha frissül az animáció. Ha 25-30 frame-re van belőve, akkor a 70-80 ms idő a számításra. Annyi idő alatt egy négymagos megoldja.""jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
xtremez
aktív tag
Fifa-ról is vannak hírek. Pc is megkapja az Ignite motort. Erről jó lenne egy cikk, mert én úgy tudom, hogy az EA hozzáállásán kívül technikai korlátok miatt se volt kivitelezhető.. Most meg hirtelen egy "sima" felépítésű igaz erős konfigon futni fog ? Hogy is van ez ?
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Úgy reménykedtem egy PC verzióban én kis naiv.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
sTERNI
senior tag
Madden.... jamm.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Durrogtass
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest