Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Én még mindig csak fanatikusokat látok No nem baj legalább lesz akinek akkoris tetszik ha nem lesz annyira jo. Mint a STALKER anno nekem Annyira vártam már hogy bármien lett volna nekem isteni lett volna akkoris. És mint utolag megtudtam (végigjátszás után olvastam) állitolag csomo dolgot kiszedtek belöle hogy idöbe kész lehessen.
2001es trailer-re már nem emlékszem de biztos láttam. Nincs még fennt vhol? Mert ez az ultoso video ami volt duke-rol az rövid is volt meg szerintem nem volt nagy szám.
-
ez_meg_emaz
őstag
Fanatikusok vagytok
Ezek nem érvek. Szal továbbra sem értem. Amugy a gta 4 nek nincs getto stilusa az a San Andreas-nak volt és a zenei ízlésem miatt nagyon bejött a dolog. A sztorija meg egy filmben is megállná a helyét, független a zenei ízléstöl. Ellentétben a Duke-al aminek annyi a pozitivuma hogy nagy név és régen tetszett. De hát régen a doom is igen állat volt. Aztán a doom3 olyan unalmas volt mint állat. Olyan átlagos fps lett belöle.
Szal a temérdek ujitás és egy igen jo sztori amitöl szerintem jo fps lehet. Különben ez az uj Duke se lesz nagyobb durranás mint a Doom3.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magisk
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.