Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor ezek szerint az UE2-be meg belefert a deferred lighting? mert a legutobbi trailer alapjan sztem hasznalja es az tudtommal Uengine 3-as eljaras...bar a cikkbol tenyleg nem derul ki ,h UE3-as ,uh bocsi...de szerintem egy UE2-t akarhova modositanak nem lesz belole nextgen grafika...nem kepes arra amire pl egy UE3 ...kozel sem.
Hapedig kiadnak egy 2001-es (v mikori fejlesztesu az engine... ) motorral 2008-* -ban egy cimbol itelve AAA jatekot akkor grat a fejlesztoknek . -
looser
addikt
Nekem a DN3D kimaradt valahogy az életemből, de a platformokat végigtoltam egy 386SX20-on
Egyébként a Starcraft 2 is 10 év után jelenik meg...igaz, azt nem az első rész befejezése óta hegesztik. Van olyan oldal, ami összegyűjti a nagy informatikai ígéreteket? Emlékszem még a Bitboys féle über VGA-ra 9MB embedded memóriával, ahogy a Matrox is jelentett be ilyesmit, amitől borul a piac, a Sun is azt ígérte '96-'97 körül, hogy a vékony kliensek átveszik a hatalmat minden vállalatnál, de ezek hardveres mókák. Van ilyen szoftveresben is?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
RoyalFlush
őstag
Persze, hogy létezik! Volt olyan aki hitetlen módjára kételkedett ebben? Láttam már olyat aki hallott már róla ...
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
-
-
mindfreak
őstag
Olvastam, hogy saját grafikus motort használ a játék, ami minden téren megállja a helyét. Hát a legutóbbi DNF videó alapján ezt erősen kétlem, hogy labdába tud-e rúgni.
-
Misi 007
őstag
válasz Darth_Revan #40 üzenetére
Hát még nem a végleges textúrákkal készült hó tudtommal!
Meg ez csak egy videó max grafikán szerintem nemgyengén ütős lesz...
Nomeg ami kimaradt a játékból azt a modderek szépen visszatették!
Ez az amit díjazni kell nem pedig az hogy hát ez gáz mert ugyebár semmi sem tökéletes... -
törölt tag
Szenzációs... Remélem nem várják azt a fejlesztők, hogy 10 év után hasra essen az user ettől a cikktől ^^
-
törölt tag
Ennyi ido alatt fejleszthettek volna grafikus motrot is meg miegymast es meg a jatekra is lett volna idejuk boven...megeszem a baseball sapim ,ha meg iden lesz DN Forever
-
Misi 007
őstag
válasz Darth_Revan #34 üzenetére
Amúgy nemsokára jön majd a Priboi Story 2.0 a S.T.A.L.K.E.R.-hez abba már lesz szinte minden...
4 évszakos lesz a játék! Tessék egy videó a hóesésről pl: [link]
Autót vezetni meg már lassan minden modba lehet!
Érdemes tehát modokkal játszani cseppett szórakoztatóbb mint az alapjáték. -
alien_
őstag
-
Gyusz
őstag
válasz ez_meg_emaz #30 üzenetére
Itt az általam említett videó. A S.T.A.L.K.E.R.-t én is vártam kb. 2005-ig, aztán gyanúsan sokszor kezdték el halasztgatni. A végeredményt megnéztem, de nekem összeségében nem igazán jött be.
Egyébként én nem vagyok egy Duke fanatikus, de eddig kellemes kis játékok jelentek meg ezzel a névvel. Ekkora fejlesztési idő után nehéz lesz az elvárásoknak megfelelni, de ha nem is korszakalkotó csak egy nagyon jó játék lesz, én annak is örülni fogok. Persze when it's done
-
_ak_
addikt
válasz ez_meg_emaz #30 üzenetére
Ezen a pár videón meg 1-2 photosoppolt képen kívül, csak a neve létezik a játéknak.
nike_: erre gondoltam én is, talán még a reggeli hírekbe is bekerülne
Let's begin, de gozaimasu!
-
ez_meg_emaz
őstag
Én még mindig csak fanatikusokat látok No nem baj legalább lesz akinek akkoris tetszik ha nem lesz annyira jo. Mint a STALKER anno nekem Annyira vártam már hogy bármien lett volna nekem isteni lett volna akkoris. És mint utolag megtudtam (végigjátszás után olvastam) állitolag csomo dolgot kiszedtek belöle hogy idöbe kész lehessen.
2001es trailer-re már nem emlékszem de biztos láttam. Nincs még fennt vhol? Mert ez az ultoso video ami volt duke-rol az rövid is volt meg szerintem nem volt nagy szám.
-
_ak_
addikt
Meglepően láttam, h nem ápr. 1-jei hír.., de most tényleg. Nem a Duke Nukem Forever fejlesztőitől lett ismert az, "Akkor lesz kész, amikor befejezzük." mondás? 3-4 évig folyamatosan jöttek a screenshotok és talán még rövidebb videók is, de mivel ennyi idő után sem tudtak vmi kipróbálhatót alkotni, ezért már csak általános tréfa ként emlegették a játékot, majd talán volt vmi anyagi gyengélkedés is és több hír is felreppent, h dobták a projectet, szvsz szó sem lehet itt 10 éves fejlesztésről, max megint eszébe jutott valakinek, h milyen jó lenne, ha kijönne, meg kül is DNF kiadása azért elég nagy hír lenne ahhoz, h több szaklapban is tájékoztassanak róla.
Let's begin, de gozaimasu!
-
alien_
őstag
válasz Darth_Revan #24 üzenetére
Vajon ki tudják hozni a beleölt fejlesztési idő által felemésztett költségeket nullára? Ha már csak az elfogyasztott pizzák, kólák árát nézzük ...
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Darth_Revan
veterán
Biztos ütni fog, azonban kétlem, hogy osszehoznának olyan játékot ami indokolná a 10 éves fejlesztési időt
-
Gyusz
őstag
válasz ez_meg_emaz #21 üzenetére
Duke mint játékkarakter már garancia valamilyen szinten a szórakozásra. Ha szar is a játék, legalább Duke beszólásain lehet mosolyogni. Ez valahogy úgy működik, mint néhány film: a színészeket ismered, akkor már csak nem lehet szar (pedig de). Egyébként meg a Doom rossz példa volt, annak a főhősnek még a nevét sem tudom, meg hogy hogy néz ki, ellenben Duke-ot még álmomból is fölkeltve azonnal megismerem.
Én szurkolok, hogy jó játék legyen a Duke Nukem Forever, a 2001-es trailer után csak kerestem az állam, remélem a mostani verzió is ugyanezt a hatást váltaná ki.
-
ez_meg_emaz
őstag
Fanatikusok vagytok
Ezek nem érvek. Szal továbbra sem értem. Amugy a gta 4 nek nincs getto stilusa az a San Andreas-nak volt és a zenei ízlésem miatt nagyon bejött a dolog. A sztorija meg egy filmben is megállná a helyét, független a zenei ízléstöl. Ellentétben a Duke-al aminek annyi a pozitivuma hogy nagy név és régen tetszett. De hát régen a doom is igen állat volt. Aztán a doom3 olyan unalmas volt mint állat. Olyan átlagos fps lett belöle.
Szal a temérdek ujitás és egy igen jo sztori amitöl szerintem jo fps lehet. Különben ez az uj Duke se lesz nagyobb durranás mint a Doom3.[ Szerkesztve ]
-
Franticfox
tag
válasz Dr. Romano #19 üzenetére
Igen, az előző kép /amit rosszul linkeltem/ magáért beszél
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
-
-
Franticfox
tag
Hjahhogy!
ez_meg_amaz:
Speciel én még csak a GTA-s híreket sem olvastam el, annyira nem érdekel a játék. A GTA 3-mal még elszórakoztam. mert tényleg felüdülés volt 3D-ben, a 4 gettóstílusa viszont enyhén szólva riasztó volt... Hiába, a sorozat számomra elvesztette a varázsát már a 2. résznél, mikor rájöttem hogy nem lehet benne krisnásokat gázolni Ugyanakkor a Duke Nukemes híreken mindig jót derül az ember
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
-
Vistaboy
veterán
válasz Franticfox #13 üzenetére
Ja, az első 5 évben még elhittük, hogy megjelenhet...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
BITBOYS
addikt
Megállja a helyét...
Ennyi idő és fejlesztés után
-
fpeter07
veterán
ez a játék vmi messiás? úgy várjátok
-
H.O.D.
senior tag
Ha én még szkeptikus maradok, az normális?
Where do you want to go today?
-
AMD Power
titán
De jó is lenne. Imádtam ezt a játékot anno.
-
mindfreak
őstag
Elvileg 2 újságíró már látta is...
-
marci85
csendes tag
Végülis a Prey is elkészült ennyi idő alatt
-
(Kolombusz)
veterán
Hurrá.
-
Gyusz
őstag
Idén szerintem nem jelenik meg, még ha tényleg el is készül valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Persze hogy létezik. Újabban ez az etalonja a halasztgatott játékoknak.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Tomcat
őstag
Érdekes lenne ha még idén megjelenne a 10 éves évfordulóra. Bár nem lehetetlen, de mégsem valószínű mert ahogy olvasom még a tesztelés sem kezdődött el.
Tomcat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest