- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
na végre valaki összefoglalta azt amit már többen, köztük én is próbáltunk elmagyarázni az elvakult intel fanboyoknak...
a zen2 chiplet-es megoldása arra is jó lehet, mint amit az intel csinált a kaby lake-g esetén, simán oda passzinthatna az amd egy vega11-et vagy bármilyen kicsi vga chip-et némi hbm2 v hbm3 memória társaságában, és lényegében a középkategória közepéig meg is lenne oldva minden, csak a felett kéne dvga nagyobb fedélzeti vram-al
-
Cythyel
senior tag
hát nah, kicsit várható volt, kicsit sajnálom az intel mérnökeit, de annak kifejezetten örülök hogy az amd több mint versenyképes... már csak a begyepesedett agyúakat kell meggyőzni a ryzen-ről hogy még egészségesebb verseny alakulhasson ki... az meg hogy az intel mikorra lábal ki ebből... gyártástech szintjén szerintem 2023 előtt nem, architech szintjén meg csak csiszolgatnak, totál új kéne már úgy mint amit az amd csinált, de egy ilyen is legalább 5-6 év mire mérnöki példányok elkészülhetnek...
-
Cythyel
senior tag
-
Cythyel
senior tag
válasz Krugszvele #18 üzenetére
1st gen ryzen-el volt addig egy pici amíg ki nem jött az 1006 agesa kód, onnantól atomstabilak. w10x64 pro és ent, kb 200 gép plusz most lesz 2 szerver
#20 Gargouille
pályázatban érkeznek, sajna nem én határozom meg és nem is tom melyik oem-től lesznek -
Cythyel
senior tag
válasz Gargouille #13 üzenetére
2003 óta amd-s vagyok minden téren, és ez folytatódni is fog, meló helyen is most cseréljük az intel-es szervereket amd-re, egyedül a mac-ek maradtak intel gépek, minden más már amd alapú, könnyű volt meggyőzni a vezetést az ár/teljesítmény aránnyal az amd mellett
-
Cythyel
senior tag
Az asztali szegmens jár a legrosszabbul a váltással, ugyanis ez az Intel nézőpontjából nem kritikus terület.
nekem ez kicsit úgy hangzik, mintha az intel be lenne tojva az amd szerverpiaci terveitől... mondjuk az tény hogy az oem és a diy asztali szegmens sosem volt annyira fontos mint a szerverek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest