Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Hát, én alapvetően arra tippeltem, hogy a PSVR lesz a legnépszerűbb, hacsak ki nem derül valamelyik versenytárs megoldásáról, hogy egyértelműen jobb.
Engem egyébként nagyon érdekel ez a technológia, és bár most divatos lefitymálni, velem az a helyzet, hogy jelenleg Xbox One-t használok (plusz egy laptopot néhány régebbi játékhoz), és jórészt az dönti el, hogy milyen irányba lépek tovább (ha egyáltalán váltok), hogy ki csinál jobb VR-t. De nem vagyok az az ember, aki az első sorban tülekedik az új technológiákért, szóval szép nyugodtan megvárom, hogy melyik opció tűnik a legjobbnak, és ha lesz köztük olyan, ami nagyon vonz, akkor uccu neki - ha nem, akkor marad a One + laptop felállás.
(#12) Tian66 Meglátjuk. Az tény, hogy egyelőre sokkal kevésbé népszerű a téma, mint amit várni lehetett.
(#13) Speeedfire Egyetértek.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
interstate76
addikt
Nekem nem a rosszullétek a furák, az egy relatíve új technológiánál természetes. Nekem az a furcsa, hogy az enyém a 9. hsz a PSVR kipróbálásáról szóló cikknél, pedig már kb. 10 órája tolonghatnának itt az érdeklődők és a véleményezők. Ha írt volna valaki egy kétszázezredik cikket arról, hogyan moddolta szét a pécéjét, az is több embert mozgatna meg, miközben ezzel a technológiával épp forradalmasítani akarják a rendkívül sokakat érdeklő játékipart.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest