Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Hieronymus #2393 üzenetére
Rákerestem erre külön.
E szerint nem 200°C lesz az, de inkább 110-121°C terméktől függően. 110°C alá nem mennek, ennyi kell a sterilizáláshoz. A konzerv méretétől függően 1-2 óráig tart a hőkezelés ha jól látom. A maghőmérséklet hőn tartása ennél jóval rövidebb ugyan, 1-20 perc kb hőmérséklettől függően.
Nagyjából az összes forrás szerint amit eddig láttam ez a folyamat tönkreteszi az O3 tartalmat.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Hieronymus #2393 üzenetére
Korábban linkelt bolti majonéz ilyen szempontból is baráti, és repceolajból van. Ez az összetevőlistája:
"Repceolaj (78%), Víz, Tojás¹ és tojássárgája¹ (7,9%), Ecet, Só, Cukor, Citromlé sűrítmény, Antioxidáns (kalcium-dinátrium-EDTA), Aromák, Paprikakivonat. ¹Szabad tartásban termelt tojás."Egyedül a kalcium-dinátrium-EDTA (akármi is legyen az ), meg az aromák (kár, hogy ezt nem részletezik) ami nem kerülne bele otthon. És a tojás szabadontartott tyúkokból van
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest