Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Hieronymus #2393 üzenetére
Korábban linkelt bolti majonéz ilyen szempontból is baráti, és repceolajból van. Ez az összetevőlistája:
"Repceolaj (78%), Víz, Tojás¹ és tojássárgája¹ (7,9%), Ecet, Só, Cukor, Citromlé sűrítmény, Antioxidáns (kalcium-dinátrium-EDTA), Aromák, Paprikakivonat. ¹Szabad tartásban termelt tojás."Egyedül a kalcium-dinátrium-EDTA (akármi is legyen az ), meg az aromák (kár, hogy ezt nem részletezik) ami nem kerülne bele otthon. És a tojás szabadontartott tyúkokból van
-
Teasüti
nagyúr
válasz Hieronymus #2393 üzenetére
Rákerestem erre külön.
E szerint nem 200°C lesz az, de inkább 110-121°C terméktől függően. 110°C alá nem mennek, ennyi kell a sterilizáláshoz. A konzerv méretétől függően 1-2 óráig tart a hőkezelés ha jól látom. A maghőmérséklet hőn tartása ennél jóval rövidebb ugyan, 1-20 perc kb hőmérséklettől függően.
Nagyjából az összes forrás szerint amit eddig láttam ez a folyamat tönkreteszi az O3 tartalmat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPad topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen