Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz Televan74 #34 üzenetére

akkor lehet, nem értem, mire gondolsz.

ez egy promóció, tehát - jellegéből adódóan - minél szélesebb körben hivatott megszólítani az embereket. mivel a Uplay talán a legkevésbé használt platform (nem olvastam utána, csak megérzés), így nyilván AAA játékokkal a kezükben hadonászva, sikítozva és ugrálva tudnak csak felhasználókat csalogatni. mármint "újabb" felhasználókat.

bár az is lehet, hogy rossz oldalról közelítem meg én is, és ez az egész promóció nem is a Uplay vagy az Ubi áruház népszerűsítéséről szó. pusztán csak a Ubisoft fennállásának 30 éves évfordulójának alkalmából kedveskednek. viszont ebben az esetben még kevésbé látom indokoltnak a felvetésed, miszerint bármilyen korábbi vásárláshoz kössék ezt az ajándékozást.

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

• bepken

veterán

válasz Televan74 #32 üzenetére

tehát aki eddig irtózott tőle, hogy valaha is feltegye véletlenül az Uplay klienst, netalántán körbenézzen az Ubi áruházban....annak ezután se jusson eszébe, még véletlenül se? :D

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák