Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
igazából csak tippelek, de talán ezek kapcsolódnak a konkrét játékhoz:
PnkBstrA
PnkBstrB
AssassinsCreedSP
AssassinsCreedMP
ac3spszerk.: egyébként a korábban írt pbsvc-t lefuttattad?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
tűzfal beállításoknál nézelődj szerintem. >> Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Windows tűzfal\Engedélyezett alkalmazások
valószínűleg itt lesz a probléma.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Ingyenes még a játék?Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
HurkaLES
tag
Sajnos nem kidob. Tehát be vagyok jelentkezve Uplay-en. Online is vagyok. Amikor pedig elindítom a multiplar-t írja h csatlakozás a szerverhez. Csatlakozik vagy 15 másodpercig aztán pedig kiírja h nem sikerült csatlakozni, korlátozott módban vagyok. És hiába próbálkoztam egymás után 8x is felcsatlakozni mindig ezt írja.
-
bepken
veterán
ha Punkbuster hibára gondolsz (folyton "kidob" a szerver), arra egyszerű a megoldás: töltsd le és futtasd rendszergazdaként a pbsvc.exe fájt - majd kövesd az utasításokat.
gép újraindítás után rendben lesz
-
HurkaLES
tag
Valaki heelp.
Letöltöttem a játékot viszont multi résznél korlátozott módot ír. Azt hittem hogy ez azért mert ingyenesen nem lehet multizni. De ismerősöm is akkor szedte le amikor ingyenes volt és neki engedi a multi részt. Valaki oldotta már meg ezt a korlátozott módot? -
HurkaLES
tag
Nekem ez az AC tetszett a legjobban. Ezt többször is végigjátszottam. Igazából ez volt az egyetlen amit végigjátszottam. 2-t majdnem végig, de hogy miért hagytam abba azt már nem tudom. IV viszont nagy csalódás volt számomra. Első 3-4 óra izgalmas volt utána beleuntam az állandó hajókázásba.
Ezt viszont az első perctől az utolsóig élveztem.
Viszont így eredetiben mennyire lesz jó? Ennek is van online része? -
Grillo
őstag
Uraim, segítséget kérnék. Leszedtem, tetszik. Eljutottam egészen odáig, ahol az indián srác elmegy az öreggel a városba. Na itt szépen kifagyott a gépem, és sajnos a mentésem nem sikerült a felhőbe, viszont megnyithatatlanná vált. Így most újra kéne kezdenem, amit nem szeretnék. Van arra mód, hogy valaki átküld nekem, egy ehhez közeli mentést, ahonnan folytathatom, vagy ez ilyen formában úgysem működne?
-
Weper
tag
Ez tartalmazz egyébként a DLC-ket is? Mert még régen, amikor megvettem, akkor még nem voltak hozzá DLC-k. Mióta kijöttek nem vettek meg őket.
-
Eli_Stone
aktív tag
Na lehalt a Ubi szervere. Se a weboldalon, se a Uplayből nem lehet bejelentkezni.
Mindenki az AC III-at akarja -
default.
őstag
válasz Paladin1492 #46 üzenetére
Jaaa
Akkor nincs semmi gond.
Köszönöm szépen. -
tag
-
default.
őstag
válasz Paladin1492 #44 üzenetére
és csak ma lehet megkapni az Assassin-t? Akkor erről "lecsúsztunk"?
-
tag
-
default.
őstag
Nektek is "Please Wait" van? Már vagy fél órája waitelek please.
-
a2d2
addikt
Nagyon rendes az UBI-tól.
A Rayman Origins azóta a család kedvence.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bjørgersson
félisten
-
bepken
veterán
válasz Televan74 #34 üzenetére
akkor lehet, nem értem, mire gondolsz.
ez egy promóció, tehát - jellegéből adódóan - minél szélesebb körben hivatott megszólítani az embereket. mivel a Uplay talán a legkevésbé használt platform (nem olvastam utána, csak megérzés), így nyilván AAA játékokkal a kezükben hadonászva, sikítozva és ugrálva tudnak csak felhasználókat csalogatni. mármint "újabb" felhasználókat.
bár az is lehet, hogy rossz oldalról közelítem meg én is, és ez az egész promóció nem is a Uplay vagy az Ubi áruház népszerűsítéséről szó. pusztán csak a Ubisoft fennállásának 30 éves évfordulójának alkalmából kedveskednek. viszont ebben az esetben még kevésbé látom indokoltnak a felvetésed, miszerint bármilyen korábbi vásárláshoz kössék ezt az ajándékozást.
[ Szerkesztve ]
-
hhx
tag
válasz szupermacs #1 üzenetére
Egy Season Pass-t adhattak volna azoknak, akiknek már meg van mondjuk.
-
.mf
veterán
"Listáról már volt szó korábban, újra megkapjuk majd azokat a játékokat amiket korábban is. Van akinek kimaradtak vélhetőleg."
Kivéve a Beyong Good & Evil, ami amúgy az egyetlen a listáról, ami igazán érdekelt volna
Oh well, szuvenyir nyihaha nyet kukucski protku, legalább lesz még pár játék a librarymben, ami gyarapíthatja a "megvan, bár még sosem játszottam vele" játékok elég hosszú listáját. Épp a héten készülök újra beüzemelni a játszós gépem, feb-márc óta nem volt bekapcsolva...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
bepken
veterán
válasz Televan74 #32 üzenetére
tehát aki eddig irtózott tőle, hogy valaha is feltegye véletlenül az Uplay klienst, netalántán körbenézzen az Ubi áruházban....annak ezután se jusson eszébe, még véletlenül se?
-
Televan74
nagyúr
Betettem a többi közé! Eddig csak a Black flag és a Syndicate volt meg,most majd kipróbálom a hármast is.
De én csak annak adtam volna ajándékokat,akinek már van legalább 2-3 játéka.[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
copass
veterán
reméljük ez nem lesz olyan fagyogatós mint a blood dragon!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már tölthető a játék.
Live-Die-Respawn
-
Sipike19
tag
És velem milesz?
Megvan a tejes sorozat, nem kapok legalább egy dlct?
Amúgy frankó kis játék csak ajánlani tudom.
Sipi
-
nagyúr
válasz szupermacs #22 üzenetére
Csakis!
Amúgy szvsz a legjobban használható böngésző, semelyik másiknál nincs normálisan megoldva a kedvencek sáv. Itt kirakom oldalra, a lényegből nem vesz el helyet, mivel a weboldalak függőlegesen terjeszkednek, a monitorok meg vízszintesen, ezért aztán ott van a legjobb helyen...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Dendytv
senior tag
válasz szupermacs #22 üzenetére
Mikorától lesz pontosan ingyenes?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
szupermacs
veterán
,,Amire ehhez a részhez jutottam már mentes volt a sok bug-tól és a story, a játékmenet, a grafika mind mind rendben voltak már akkor."
Csak AMD videókariknál volt gáz. Kegyetlenül nem bírták a nyílt területeket. És nem akarták javítani a problémát. Ezért is lenne jó beszerezni boxra, csak megint több rongyot költeni ugyan arra, amit már megvettem... Nem szívesen tenném, pedig nagyon érdekelt volna a sztori.
(#21) pilóta: IE???
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ó bakker! Másik böngészőből simán megy, csak az IE alatt vacakolt....
-
ribizly
veterán
Kövezettek meg, de nekem nagyon tetszett ez a rész is!
Amire ehhez a részhez jutottam már mentes volt a sok bug-tól és a story, a játékmenet, a grafika mind mind rendben voltak már akkor.
Az ubisoft pedig most tényleg úgy tűnik kitesz magáért, és gondolom már rég nem jött bevétel a most osztogatott játékokból, de bizonyára most sokaknak duzzad fel szépen az Uplay account-ja és kezdi el használni aktívan majd a klienst. Így kell ezt csinálni. Az on the house is ezért van az Origin-en.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
nagyúr
válasz Thermaltake #18 üzenetére
Köszi. Nincs külön víruskergetőm, csak amit a win7 ad.
De azért kipróbálom, ha kikapcsolom mi történik...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Na kitaláltam más jelszót, amit elfogadott jelszóváltáshoz (érthetetlen, hogy ez miért jó, az előző miért nem, ugyanaz igazából, nagy kezdőbetű, betűk és számok, ékezetes nincs benne stb.), de belépéskor hibát ír.
Más be tud lépni egyszerűen?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Elvileg van Ubisoft accountom (biztosan van), de hiába kérek új passt, küld is rá linket, hogy megváltoztassam, de beírom az új jelszót és nem lép tovább, hanem egy harmadik mező is van, piros kerettel és piros X-el. Az első két mező az új pass és az ismétlő. Mi lehet a gond? Elég hosszú, van benne nagybetű-kisbetű-szám...
-
rdt89
addikt
Ennek hatására bekerülhetne az Xbox One listára is a vissza fele kompatibilitásba és adhatnák ingyen.
-
Wesder
félisten
Ezaz
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szente
addikt
Lesz itt még más is ha ez igaz:[link]
-
Norb€€€
aktív tag
Most néztem meg a többi "ajándékot", azért kíváncsi vagyok ez hogyan fog működni
Nincs az az isten hogy ne haljon be az uplay másodpercek alatt.
-
Fred23
nagyúr
Nekem jól jön, ez az egyetlen AC, ami kimaradt!
-
Norb€€€
aktív tag
Az egyetlen Assassin's Creed amit valaha megvettem, persze hogy az lesz ingyenes
Jó, azért 4 év távlatában már nincs jogom panaszkodni -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #1 üzenetére
Nyilván nem lehet mindenkinek a kedvébe tenni sajnos.
Live-Die-Respawn
-
szupermacs
veterán
A játék tulajainak lehetett volna helyette más. Persze ez nem róható fel nekik hibának, csak ez tipikusan az a játék, ami ha érdekli az embert a sorozat már megvette korábban. Gondolom én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest