Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Igazad van, ráadásul az emulátorok esetében, ha a belső felbontást többszörösére növeli az ember a leges-legjobb elérhető minőség érdekében, akkor kb: olyan gépigénye lesz egy PS2 hátéknak, mint a jelenlegi legújabb csúcs PC játékoknak (viszont cserébe néhány játéktípus -pl: cel-shaded, vagy egyéb nem realisztikusságra törekvő stílusok- esetében szinte már PS4 minőséget kapunk).
Ettől függetlenül én örülnék neki, ha az ilyen minimális munka ráfordítást igénylő remastered újrakiadások tömege helyett némi plusz fejlesztést is beletennének, és inkább remake-eket csinálnának. Kezdetnek már az is jó, hogy ha a (real-time) átvezető videók részletesebb karaktereire cserélik a játékbeli karaktereket (bár ettől a környezet még mindig nem lesz részletesebb, önmagában pl: a HD textúrák nem oldják meg az alacsony polygonszámból fakadó gondokat...). Erős a gyanúm, hogy pl: a készülő FFVII, vagy a Resident Evil 2 remakek esetében is bőven meg fog térülni a beleölt munka és pénz.Fancy quote placeholder
-
KaitouP
nagyúr
Na hát ez a baj, én ugyan azt PS3 -ra vettem, és volt kb. 12K. Mondjuk ha azt nézzük hogy az új játékok sokszor 18K- ról indulnak...
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
De ezért - remélem - nem mernek teljes árat kérni. Elég nagy pofátlanság lenne.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...