Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elite: Dangerous
- Marvel Snap
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Grim Dawn
- War Thunder - MMO Combat Game
Új hozzászólás Aktív témák
-
Profik elönyben,nem gondolnám,hogy sok háztartásban ott lenne a számítógép mellett
-
bteebi
veterán
Hát egészen elképesztő sebessége van
. Ha az otthoni szkennerem fele, vagy akár csak harmadekkora sebességgel tudna szkennelni, pláne duplexben, akkor nagyon elégedett lennék
.
-
jerry311
nagyúr
Azt hitted...
Amíg a szerződések papíron készülnek és ott is írják alá őket, addig nagyon sok olyan cég lesz, ahol szükség van ilyenre. Én csak kisebb cégnél dolgoztam, ahol csak nap 100-300 levél érkezett, de azt mind szkennelték az iktatáson.
Ugyanígy a legtöbb szolgáltató cég is aláíratja a szerződést és utána megy a szkennerbe. Ha már megvan elektronikusan, akkor meg valamelyik iratkezelő céghez vagy a saját irattárba.Még mindig gyakori a papír alapú levelezés, főleg amíg az egyetlen értelmes forma a tértivevényes ajánlott, minden mást leszarnak a nagyobb szolgáltató cégek.
-
Ma már nem nagyon van ezekre szükség, hacsak nem akarnak nagyon régi dolgokat digitalizálni, esetleg lopni.
-
Móci
addikt
Jó cucc, s bizony, sok cégnek eléggé életmentő lehet, bár valóban nem olcsó. De ha kell, akkor kell.
-
tisvol
aktív tag
Huhhh....horror áron van. Segítséget kérek, mert nem nagyon tudom az ilyen berendezéseket hol elhelyezni.Hol lehet ilyenre szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az imageFORMULA DR-6010C A4-es méretű színes dokumentumokat kezel.
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest