Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BPisti
csendes tag
Valakinek sikerült? Én nem is látom hol lehetne kipróbálni, regisztrálva vagyok az EA Access-re, goldom van, de semmilyen lehetőséget nem látok a vásárlás felajánlásán kívül.
-
Sirandrish
legenda
Akkor lehet engem is csak ideig-oraig kötne le
-
Def26
félisten
Pár hónapig előfizettem de már lemondtam. Elvesztette a varázsát.
-
Nayrobi
őstag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Érdekes dolog ez, amikor megvettem az x1-et a ps mellé, akkor ez volt az egyik ok amiért úgy voltam vele hogy beruházok a gépre, kaptam 1 hónapos előfizut, leszedtem pár játékot, de aztán rájöttem, hogy az a pár cím ami igazán érdekel már a polcon van és a jövőben is így lesz, a többivel meg nem fogok csak azért játszani, mert ingyen van. Azért azt a golfos cuccot kipróbálom.
-
Sirandrish
legenda
Ezt PS tulajként nagyon irigylem, be kell hogy valljam
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Xbox Live Gold tulajdonosok június 12-től belekóstolhatnak az EA előfzetéses rendszerébe.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest