Új hozzászólás Aktív témák
-
BPisti
csendes tag
Valakinek sikerült? Én nem is látom hol lehetne kipróbálni, regisztrálva vagyok az EA Access-re, goldom van, de semmilyen lehetőséget nem látok a vásárlás felajánlásán kívül.
-
Sirandrish
legenda
Akkor lehet engem is csak ideig-oraig kötne le
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Def26
félisten
Pár hónapig előfizettem de már lemondtam. Elvesztette a varázsát.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Nayrobi
őstag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Érdekes dolog ez, amikor megvettem az x1-et a ps mellé, akkor ez volt az egyik ok amiért úgy voltam vele hogy beruházok a gépre, kaptam 1 hónapos előfizut, leszedtem pár játékot, de aztán rájöttem, hogy az a pár cím ami igazán érdekel már a polcon van és a jövőben is így lesz, a többivel meg nem fogok csak azért játszani, mert ingyen van. Azért azt a golfos cuccot kipróbálom.
-
Sirandrish
legenda
Ezt PS tulajként nagyon irigylem, be kell hogy valljam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- TP-LINK routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest