Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz Elit3Zotya #76 üzenetére
Hát, nem tudom, én játékokkal játszok, nem előfizetésekkel, de ahogy gondolod.
Számomra nem az dönti el, hogy játszok-e egy játékkal, hogy benne van-e bármilyen előfizetéses konstrukcióban. Ha akarok vele játszani, megveszem, és játszok vele... úgy sincs sok időm játszani(már olyan, amit nem visz el a WoWs vagy a Transport Fever 2, amiket PC-n tolok ), ez nem jelent olyan sok extra kiadást évente...
Ha csak átmenetileg akarok vele játszani, akkor megvehetem lemezen és ha már nem kell, tovább adom, visszagyűjtve az ár jó részét(OK, ehhez kellett némi extrát kicsengetve az ODDs változatot venni a konzolból).Ha nem "létfontosságúak" a PS exkluzívok, érdemesebb XBOX-ot venni, a Series X erősebb(multiplatform játékoknál jól jöhet), a Series S pedig olcsóbb, kompaktabb(mondjuk előbbi borul, ha extra tárhelyet veszel hozzá).
Félreértés ne essék, ettől még nem vagyok az előfizetések ellen(PSPlus-ra eddig is elő voltam fizetve), és én is örülök az "ingyen" játékoknak - jobban is örülnék, ha több használható lenne köztük - de nem ez alapján döntök, ez csak bónusz.
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek