Új hozzászólás Aktív témák
-
Lássuk... egy havi GP Ultimate hivatalosan most 4.200,- HUF, ami kb. 11,50 EUR, szóval ehhez képest picivel drágább, de ha majd nyáron megint 50%-os akciós áron lehet megkötni az előfizetést, úgy azért rendesen megéri.
És akkor még jönnek az aprós ajánlatok, bár az a GP-vel ellentétben nem olyan egyértelmű.Azokban az országokban, ahol nincs PlayStation Now (Közöttük Magyarországon is), ott a Premiumot a PlayStation Plus Deluxe váltja (Némileg olcsóbban), amelyből kimaradnak a PS3-as játékok, a PS1-PS2-PSP-PS4 alkotások a konzolra letöltve ugyanúgy játszhatóak lesznek.
Ez mondjuk üdvözlendő előrelépés.#8 vm93hun
A Store-ba ugyanúgy felkerülnek végleges megvásárlásra azok a tartalmak, amelyek részét képezik az előfizetéses modellnek... legalábbis gondolom én.
Nem tudom, honnan veszed, de szerintem ez is jó lenne! Ha csak 3-4 db klasszik címet szeretnék a könyvtáramba, egyébként meg elég az Essential csomag, akkor így megúszhatom a magasabb havidíjat.Francba. Hardver + előfizetés szempontjából szerintem jobb az Xbox, de az exek (ND főleg) miatt PS felé húztam... most meg jön még ez a jó ajánlat is.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy azt már korábban kiszivárgott, három választási lehetőségünk lesz mostantól.
- LED világítás a lakásban
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Energiaital topic
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Autós topik
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest