Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Remélem, hogy igaz a hír, én nagyon örülnék egy ilyennek - ugyan anno a NES játékokkal játszottam a legtöbbet, így azok állnak a szívemhez közelebb, viszont a SNES-en sokkal minőségibb címek készültek, azért látszik a hardware-es különbség bőven.
-
félisten
Vagy egy megfelelő videótékában beszámítoltattad egy másik játékba, bukóval.
Persze a tékák gyak. a hamisított cartridge-ek elosztópontjai voltak...Ma meg Everdrive...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
sting2
addikt
válasz AxBattler #21 üzenetére
Aztán ha nem tetszett vagy már meguntad ezeket a címeket és szerettél volna tovább/túl lépni rajta, akkor imádkozni kellett hogy a Pecsába vagy a Bakancsoson, vagy extrém esetben a Gyáli piacon találj "méltó" csere alapot hozzá...
szarvasabogár :
A gyűjtők legnagyobb örömére..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
félisten
Bizony. Sokan nosztalgiáznak, hogy régenmindenjobbvót', de a konzol- és játékárak az átlagbérekhez mérve arányosan csökkentek, nem is kevéssel.
Nekem Sega MD-om volt, de ott is 10-13k HUF-ba kerültt egy normális cím; ma az új konzoljátékok 15-20k HUF között kaphatóak, miközben a bérek a 90-es évek vége óta nőttek, ill. masszívan inflálódott a JMF.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
sting2
addikt
válasz Fitzgerald #19 üzenetére
A bontatlan - Fóliás Mortal 2 hozzá meg 14 - 17k......
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Fitzgerald
veterán
Az a kemény, hogy még emlékszem arra a napra '94-ből, amikor először játszottam SNES-el (Mortal Kombat 2). 30 rongyba került az a szar, az a havi bruttó átlagbér volt akkoriban. Olyan mintha csak pár éve lett volna.
-
ivana
Ármester
Ez szerintem sokkal érdekesebb lehet mint a sima nes mini. A kettő között majdnem akkora különbség van a nes és az snes között, mint ps1 ps2 között. Akár multitap támogatás is lehetne Amire ez jó szerintem ha átjönnek a haverok néhány sör után szórakozni vele, ezért jó ha minél többen lehet, vagy gyerekeknek
-
Zirowe
nagyúr
Ha ez is okosithato lesz, akkor szivesen varom.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sirandrish
legenda
Ez elég gyenge érv egy konzol mellett.
Ha Exkluzív lenne még azt mondanám oké, de így...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
boost
addikt
De XBox One Scorpion lesz messze a legszebb a Red Dead Redemption, elvileg.
Persze a látvány egy dolog. Nekem sima PS4-en is nagy öröm lesz játszani.
NES Mini-rol azt olvastam, hogy csak rajongói ajándéknak szánta a Nintendo, ezért lett annyira kevés, nem számítottak rá, hogy a rajongókon kívül a konzumer közönséget is érdekelni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Ja, bilibe lóg a kezem.
-
sting2
addikt
Apunak retrózni, kölyköknek kikapcsolódni és belenyalni a nagybetűs videó játék élménybe - "első konzolnak" nem is lehetne jobbat mondani olyan esetekben ahol van 2 gyerek, három év kor különbséggel.
Kegyetlenül dilemmába hozza az egyszeri Gamert az idei év vége!..
Switch - Mario
Skorpió
Snes MiniSound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Sirandrish
legenda
-
félisten
Lefogadom, hogy a NES Mini-vel tesztelték a piacot, és ez a SNES lesz majd az igazi, bővíthető változat: SD kártya, online móka, stb. Várom.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kell egy ilyen is a NES mini mellé, hogy ne legyen szegény magányos.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
szupermacs
veterán
Ha NES Mini szintű 30 játékos, rövid kábeles cucc, akkor inkább kihagyom.
-
boost
addikt
Juhuu, a NES mini is nagy kedvenc. Dolgozó szobás konzol.
-
Sirandrish
legenda
Nah ez nekem is kell
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Male
nagyúr
Na ezt várom ...csak legyenek rajta a régi kedvenceim
-
Bad Pritt
félisten
Ha végre minimum emberhosszú kábelt adnak hozzá, akkor esetleg megérheti.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest