Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Szia, ez a kép még nekem is feljött a telefonon, előtte a tévén már be volt kapcsolva a Wi-Fi Direct funkció, jelezte is a telefont. A telefonon rányomtam a tévé ikonra, ami eltűnt, maradt az Én ikon, a tévé pedig azt írta, hogy nem kapcsolódott. Most már nem próbálkozom vele, valószínűleg valamilyen kompatibilitási gond van, nem tudom melyik nem szereti a másikat. Akár még wi-fi vagy router gond is lehetne, bár tudomásom szerint a wi-fi direct kapcsolat a router nélkül működik.
A TCL nScreen Pro alkalmazással át tudok küldeni képet, zenét vagy videót a tévére, bár néha ez is döcögősen megy. Gondolom ez már a routeren kapcsolódik. Még annyit hogy nálam Telekom IPTV van, ami nem sima routerrel, hanem HGW-vel (otthoni digitális útválasztó) működik. Talán majd lesz lehetőségem más tévével is kipróbálni.
-
törölt tag
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
Igazából a flipes toknak sincs jelentősége (persze védi a kijelzőt), mert sem lezárni, sem felébreszteni nem lehet vele a képernyőt. Nem tudom hogy a közelségérzékelő hogy működik, de nem kapcsol ki a kijelző, ha becsukom a fedelet.
Tudom hogy leginkább az ujjlenyomattal kellene ébreszteni a telefont, de lezárni már nem lehet azzal, pedig logikus lenne (nem kellene feleslegesen gyötörni a bekapcsoló gombot). -
OldMike
őstag
-
TGa
tag
Jelenleg én még a P7 készülékemet nyúzom és az itteni közzétett képeket összehasonlítva a P7 képekkel ténylegesen jobb a P7, persze csak szubjektív és nem szakmai véleményezés alapján. Ha valaki tényleg ért hozzá akkor szívesen osztok meg jól sikerült P7 képeket.
A cserében a P9 lite és a honor 5x között gondolkodom. A honor fémháza sokat nyom a latban, a P9 lite műanyag háta a festett logóval nagyon gyengére sikerült. A P7 minőségi üveg hátlápja egyedi megjelenést kölcsönzött a készüléknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával