Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zivorad
csendes tag
válasz
barrasz #12870 üzenetére
Így csináld: tok nélkül, egy picit előbb nyomd le a hangerő fel gombot, tartsd lenyomva és nyomd meg a bekapcsológombot. Mindkettőt tartsd addig míg meg nem jelenik a Huawei logo, amikor megjelent engedd fel a bekapcsolót és tartsd tovább a hangerő fel gombot addig míg meg nem jelenik egy sötét felület 3 lehetőséggel és egy nagy körrel és ott ki tudod választani a visszaállítást. Ne legyen töltőn mert akkor más jelenik meg. Remélem sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
barrasz #12367 üzenetére
Én nem találtam ilyet, legalábbis a Honor8-ban.
Ezt a programot ajánlották: 3G watchdog
Nálam 11-én indul a számolás, ezt simán be lehet állítani; mutatja havi,heti,napi bontásban az adathasználatot+ a roamingot is.
A szolgáltató nem szokott sms-t küldeni ha már a 80%-át elhasználtad a keretednek? -
bubus66
nagyúr
válasz
barrasz #6097 üzenetére
Igen használható, mivel a szolgáltatós, mind single SIM-es de csak szoftveresen van butítva ezért dualositható. Amiről találsz leírást a Téma Összefoglalóba.
Minden szolgáltatós SINGLE SIM-es..
(#6102) petya220
Olvastam.. Én elhiszem de láttam a való tényét és nem az de te nyugodtan hiheted azt mint mondtam a 7.0-val egy időben fog kijönni egy RollBack még a bétákhoz is van és azt nem TWRP-vel kell fel tenni..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
barrasz #1036 üzenetére
HiSuite telepítésével sok felesleges kört spórolsz, mert feldobja a telefon drivert is.
Egyébként ha jól értem nem telepíteni szeretnél SD -re, hanem másolni PC -ről úgy, hogy a telefonban van. USB hibakeresést is érdemes bekapcsolni, mert nem minden gépen megy "plug and play". Build számra sokszor kell bökni, aztán megjelenik egy új, fejlesztői menü a beállításokban. Ott lehet bekapcsolni.
Szerk.:
Tudom, hogy közben megoldódott, de más esetben még lehet probléma. Azért írtam a fentieket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...