-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Honor 8-ra ma megjött a rollback fw, nemsoká orejóóóó....
The Truth is out there...
-
NGA
addikt
válasz #32839680 #23594 üzenetére
Mókás nekem ez a mindenáron frissítés. Ipad 2018-am van, és nem fogom frissíteni 11.3.1-ről, ezzel stabil, gyors. P9-em van, és a jelenlegi 7 stabilt, gyors. Nagyon nem érdekel, melyik telefon mit fog kapni. Még egy évig biztosan ezt fogom használni. És ha jön is a 8, akkor sem fogom frissíteni.
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz bluemirage #23595 üzenetére
Én pl szervizből hazahoztam a készüléket alaplap csere után B210kaptam vissza,frissült is B386ra onnan nincs tovább.....azt nem értem miért nem frissiti egyböl a szerviz,tudják van ez a beragadás....de sz@rnak rá...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #32839680 #23594 üzenetére
Igazad van és ne magunkból induljunk ki... Ne abból a szűk rétegből, aki topikokat olvass és így jártass a droidba és a telefonjának a világában. FF-el telepít, ROM-ol stb... Cunajázik stb...
Az átlagember megveszi a telefont. Feljön egy ablak a frissítésről. Nyom egy OK-t és kész. A többségnél az alkalmazások frissítése is automatikusra van állítva. Nekik a telefon olyan, mint az autó. Használják. De nem tudják, hogy miként működik. Nem is érdekli őket és így javítani sem tudják az alapvető dolgokat.
Az igazán durva a frissítéseknél tehát nem is az OREO-ra való várás, hanem az, hogy a telefonok nagyon-nagyon-nagy részénél B386-on beakadt a frissítés. Ez a halandó felhasználónál azt jelenti, hogy mivel nem dob fel a telefont frissítést, így nincs is... és ennyi. A többséget nem is érdekli. A hivatalos megoldás, hogy ezért vidd el szervizbe: egy vicc...
Ez pedig nagyon szomorú, hogy még ezt sem oldotta meg OTA-n keresztül a Huawei, hogy legalább el tudjanak lépegetni az utolsó officiál' Nougat ROM-ig az emberek maguktól.
Na szóval ez mutatja, hogy van baj... és van itt leszarás.... nem kell az OREO késését Marketing bullshit-el kimagyarázni, mert a gondok ennél mélyebbek. Szerintem...Persze lehet mondani, hogy a telefon így is és úgy is hibátlan és szuper. Ez egyébként igaz. Az OS biztonság meg nem számít... De ugye ezt senki nem gondolja komolyan?
Meliora sunt bono inimica
-
erikke17
őstag
Üdv.
Tegnap lecsatlakoztattam SD kártyát majd vissza
A kártyán 1200 kép van, azóta nem hajlandó a galériában be tölteni képeket.Fotók fülön mutat 800 képet albumok fül alatt meg ugye az 1200at.
Újraindítottam, lecsatlakoztattam, adatokat töröltem alkalmazasbol mindent.Ötlet?
Előre is köszönöm.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
headB
tag
válasz philoxenia #23591 üzenetére
igen, a nagyobb áramerősségre gondoltam, köszi
Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
nolan42
tag
Fólia.
https://www.xprotector.hu/termekkategoria/mobiltelefonok/huawei/huawei-p9/[ Szerkesztve ]
-
headB
tag
Sziasztok!
P9-hez passzoló powerbankot szeretnék vásárolni. A gyári töltő kimenete 5V2A.
Az lenne a kérdésem, hogy vehetek e hozzá ugyanúgy 5V, de nagyobb pl. 2.1/2.4/3A kimeneti feszültségű töltőt?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
Thymea
csendes tag
Sziasztok!
Wifi problémával fordulnék hozzátok. A telefon off course P9-es. Kilövöm a wifi kapcsolatot, de a képernyő feloldása után automatikusan bekapcsol mindig. 5let?A dell, rolling in the deep
-
Horvi
őstag
válasz ballington #23582 üzenetére
Ha jól emlékszik én innen rendeltem anno de most nem találok P9-re fóliát. Lehet csak én nem látom.
Hello darkness, my old friend...
-
Horvi
őstag
válasz ballington #23579 üzenetére
Az ultimate shield fólia egész jó, nekem legalább is bevált. Illetve ha jól emlékszem többen itt a fórumról megelégedéssel használják, itt ajánlották nekem is.
Hello darkness, my old friend...
-
rothadt
aktív tag
válasz Zsuppim #23552 üzenetére
Sziasztok, volt most egy lehetőségem, ráfizetéssel cserélhettem volna egy s8-ra, aminek a hátsó üveg sérült volt (25k), sokat gondolkodtam és úgy döntöttem, hogy se p20, se semmi nem lehet alternatíva a sok, pláne hajlított üveg borítások miatt. Egyrészt úgyis "el lesz takarva" és nem kell nekem az apró üvegszilánk se a zsebembe...tehát se ívelt kijelző, se üveg hátlap. Szép, de szart se ér
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
ballington
addikt
Sziasztok!
P9-re keresek képernyőre fóliát, vagy valami hasonlót, amit rendesen rá lehet simítani a képernyőre. A gyári több mint egy évig jó volt, most tettem fel tavaly vett gorilla glass védőt, de a bal és a felső szélén egy 2-3 mm es sávon nem ragad le. Így sokáig biztos nem marad fenn, ráadásul a por is oda fog ragadni, úgy meg ronda lesz.
Van valakinek valamilyen jó tapasztalata ilyen fóliával kapcsolatban?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz CJ4567 #23577 üzenetére
Igen, de írtam már többször, miért tökölnek vele.
Semmi másról nem szól az egész, csak egy elhibázott üzleti fogás.
Ha elegendő P20 család gazdára talál, azután már jön is az Oreo.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Cunaja #23568 üzenetére
Az Oreo hiány azért "hiba", mert jópár (Xiaomi: Mi5-re megjelent márciusban, Mi5S-re novemberben fog, Samsung kiadta az S7/Edge-re az Oreot, HTC 10-re is megjelent, Oneplus 3/T is kapott, Xperia X is) másik gyártó 2016-os prémium készülékeikre kiadta az Oreo-t.
Meg ez az én véleményem, de én sose értettem azt a hozzáállást, hogy minek frissítés, ha a mostani jó, ilyen hozzáállással a gyártóknak annyi dolguk lenne, hogy kiadják a telefont, aztán minek frissítés, ha az alap ROM jó. Minek fejlesztenek a mai világban mindent? Újabbnál újabb autók, hiába volt a 10 éves is jó, Windowst is frissítik, VGA-k, CPU-k folyamatosan fejlődnek, mert csak így van verseny.
Hogy nézne az ki, hogy a többi gyártó a ~2 éves prémium, flagship telefonjaik Oreot futtatnak, de a Huawei nem adja ki? Ebből az jönne le, hogy ez a gyártó nem foglalkozik a telefonjaikkal, 1 év után örüljünk a biztonsági frissítésnek.
No Sana No Life
-
bepken
veterán
köszi Srácok a segítséget! valószínűleg telefonos érdeklődés lesz majd belőle. illet FBos supportnak is írtunk (az említett oldalon egyébként 2020ig írja a garit szóval a franc se érti már....úgy látszik, ahol lehet, ott bonyolódik de most már segítek utánajárni)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Lackooo84
nagyúr
válasz bepken #23571 üzenetére
Ja, még annyit, hogy ez biztos nem szoftveres gond. Akksidban nincs elég szufla már. Másik, hogy ha valóban telekomos, akkor a fiókjában bármikor le tudja tölteni a számlát és a garancialevelet, mivel a telekom csak digitális formában adja ezeket a Telekom fiókra. Ha nincs fiókja, akkor levélben elküldik, ha megigényli.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
bepken
veterán
válasz Lackooo84 #23570 üzenetére
köszi szépen ez azért ad némi reményt rá, hogy nem gigaszopacs a szituáció (sajnos a +1 év már úszott, mert nem lett regisztrálva a készülék)
azért reménykedtem, hogy csak valami szoftveres gebasz van, amit mondjuk egy rom újrahúzás megoldhat. de akkor ezt majd szerviz intézi. ha jól tudom, szolgáltató csak első évben intézi garanciális ügyeket, szóval ezt már lehet vinni egyenesen szervizbe.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Lackooo84 #23567 üzenetére
hmm igazából most én sem vagyok biztos benne, hogy van e garancia
létezik, hogy telekom 1 év garival adta? a tulajdonos azt mondja, csak 1 évet lát (valahol)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Cunaja
Topikgazda
Nos akkor marad a P9.
Mit nem tud ez a telefon, amire egy felhasználónak kell?
Telefonálni lehet vele, sms-t tud küldeni.
Ennél több minek?
Egyszóval a telefon részét tökéletesen teljesíti, sőt a 3 antenna miatt elég sok telefont lever.
A többi tulajdonság már média és PC rész.
Akinek kicsi a kijelzője, annak sajnos rossz a szeme, vagy szereti a tepsiket.
Összefoglalva:
A telefon tökéletes, most azért vegyünk másikat, mert pár pixelekkel nagyobb a felbontás, vagy kicsit jobb fényképet csinál egy drágább telefon? Ki szeretne fali posztert csinálni a telefonnal készült fényképből? A monitoron tökéletes, illetve 10x15-ös nagyításnál.
A P9-nek egy hibája van, hogy gyengül már az akku, de melyiknél nem?
Másik hiba, az Oreo hiány, de ez miért is hiba? Nem müködik a telefon? A fenéket, tökéletesen jó így is, az csak arra jó, hogy idegeskedjen néhány ember rajta.
Lehet maradi vagyok, de nekem úgy jó, ahogy van.
Persze a gyári rom az kicsit más, de azzal is tudja amit kell.Szerk.
Amúgy meg rengeteg az off és ezért írtam egy szöveget.
Van off topikunk is, ahol éppen Csocsó kolléga vitte szervizbe a Samuját, mert beégett a kijelző.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bepken
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz philoxenia #23564 üzenetére
Hát nem mindegy, mert a Honor 10 is ugyanilyen, meg a jövőben az összes ilyen lesz, szóval szerintem én egy darabig nem veszek telefont.
-
Lackooo84
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz brainticket #23556 üzenetére
Nagyságrendekkel jobb a kijelző ... Ha mondjuk két nagyságrenddel, az azt jelenti, hogy mondjuk 108000x 220000 a kijelzője?
Nekem már ez is sok. Filmet tévén nézek, max tableten, ha muszáj... Aki mikroszkóppal nézi a telefont, az biztosan pixelesnek látja, volt is betéve ilyen kép, olvass vissza...
Tudod tanultam Johnny Depp példájából, lehet, hogy Amber Heard szebb volt Vanessa-nál, de nem érte meg .... Most már Sparrow is tudja...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
bepken
veterán
sziasztok,
előre elnézést kérek, hogy nem olvastam utána a topik előzményekben, de egy kedves ismerősöm kért tőlem segítséget és csak tudni szeretném, mekkora a baj.
többször előfordult már elvileg, de mai napon úgy tűnt, végleg megadja magát a telefon. végül mégis sikerült visszakapcsolni. lényeg, hogy random fogja magát és merül 20-30%-ot vagy akár seperc alatt kilövi magát, hogy ő most 1%-ra merült.... ilyenkor vissza se lehet kapcsolni percekig. most töltést se nagyon akart felvenni percekig, majd kb 10 perccel később 70%on visszakapcsolt.
jól sejtem, hogy ez csak valami szoftver probléma? illetve mi a teendő?
köszönöm előre is!
-
Lackooo84
nagyúr
Hát nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez a notch meg a kiálló kamera elég visszataszító...
-
brainticket
aktív tag
válasz philoxenia #23555 üzenetére
szerintem nézd meg élőben mindkét telót, az S9 kijelzője százszor szebb mint a P20 pro, nagyobb felbontás, sokkal nagyobb fényerő, és még notch sincs, mondjuk a lekerekített széle továbbra se jön be, de nagyságrendekkel jobb kijelző.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Cunaja #23554 üzenetére
Sok összehasonlító teszt van, de igazán alapos döntéshez ez kevés, láttunk már ugye részrehajló tesztet is, meg teljesen különböző a két kamerarendszer is, itt az lenne teljesen releváns, ha mondjuk egy hónapig tesztelné valaki a két telefont teljes munkaidőben elfogulatlanul, hozzáértéssel.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #23553 üzenetére
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Zsuppim #23552 üzenetére
S9 plus a videostabiban jobb, szelfiben biztosan, ellenben fotóban biztosan jobb a Pro a zoom miatt mindenképp. Viszont két hónap alatt még nem is ismertem ki teljesen, a tesztelők pár óra alatt biztosan nem tudták kihozni belőle a maximumot. Samu rendszerét nem csípem, van egy csoda klasz tabletem (Galaxy S) aminek a jó tulajdonságait a rendszer hülyeségei eléggé lerontják. Feleségem Samsung telefonját szoktam nyomkodni, ott se jön be a rendszer.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Zsuppim
csendes tag
válasz philoxenia #23551 üzenetére
Én a P20 pro és az S9 plus között gondolkozom ha mégis beleugrok a vásárlásba. Kívülről a galaxis tetszik jobban (pedig anno az s4 után megfogadtam hogy Samsung soha többet nem lesz), rendszere egyértelműen a p20-nak jobb, viszont nappali fényképezésben és videózásban (nekem ezek lennének fontosak, mert 4 hónapos a kisfiam) a Samsung jobbat gurít a tesztek-videók-forumok alapján. Akksi nem bántana hogy kisebb (S9 plus), mert dji osmo 2-vel kérném a cuccot, ami tud telót is tölteni. Viszont a Huawei az Huawei.... Persze a P20 pro szebb-jobb képeket tud mint a P9 (nem minden esetben), de engem még mindig nem tudott meggyőzni annyira hogy vásároljak egyet (az S9 plus viszont már majdnem, az átlag fotók minősége, a stabilizálás, a video minősége miatt).
-
-
Zsuppim
csendes tag
Mindenki az Oreo-ra vár? Nekem b502 van rajt és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Múlt héten végignyálaztam a Debreceni fórumban a P20 pro-t és egy Galaxis S9 plus-t, de nem hatalmasodott el rajtam a birtoklási vágy! Feleségem p9 lite 2017-es telóján is Oreo van, de semmivel sem extrább a rendszer mint a miénk. Anno Cunaja fogalmazta meg tökéletesen : túl jól sikerült a P9. Számomra nem nyújt annyival többet egyik új teló (és új rendszer) sem, hogy telefon cseréljek (amúgy meg 2021 januárig garanciális a P9-em, úgyhogy még bármi lehet). Telekomos vagyok, folyamatosan nézem az aktuális árakat, az biztos hogy az új telók ára az elmúlt két hétben brutálisat esett (P20 pro 280k-ról az én előfizummal jelenleg 168k lett, hasonlót esett az S9 plus is, kevesebbet de szintén esett az I8 plus), ezzel csak azt akarom mondani hogy alig telt el pár hónap az új P széria bevezetése óta, de gyakorlatilag majdnem a felére esett az ára. Ennek tükrében kezd felértékelődni a P9 nálam.
-
C. Vieri
tag
válasz Pinyo16689 #23547 üzenetére
Ja hát igen, a kommunikációt és a PR-t nagyon kellene még tanulni Huaweinél. Meg valahogy rávenni az alkalmazottakat, hogy valós tudás nélkül ne terjesszenek fals híreket, korábban is volt már, hogy félreinformálták a világot így. (Talán a Nougatra váltáskor volt valami baromság, ami elterjedt, nem emlékszem már pontosan.)
De utóbbit is meg lehetne előzni tiszta kommunikációval.
[ Szerkesztve ]
-
-
C. Vieri
tag
válasz Pinyo16689 #23544 üzenetére
Miért vesszük még mindig készpénznek a kamu híreket meg tudatlan Huawei alkalmazottak fontoskodását, és ignoráljuk pl. azt a hírt, hogy USA-ban rövid időn belül érkezik Oreo, meg ha jól rémlik olaszoknál is?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #23541 üzenetére
Jó, a Honor 8 prémiumot kihagytam.
A lényeg, sokan a két modemes technológia miatt nem akarnak váltani.
Ezt tudja a Huawei is és azt gondolja, ha hátráltatja a fejlesztést, az rákényszeríti a usert másik készülékre.
Ezért sem akar fejleszteni.
Minden kifogást kitalál.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
Szép Jó napot Mindenkinek!
Látom még mindig Oreo láz van.
Mutassatok már nekem dual aktív telefont a Mate 8, Honor 8, P9 Plus és a P9-en kívül?
Ezzel szerintem megválaszoltam mindent!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
kekigyu
aktív tag
válasz 2007ath #23536 üzenetére
Nem tudom, azert jöttem kérdezni mert reméltem itt tudják ba választ de csak egy google linket kaptam XDA-n kerestem, márciusi android frissítés kell hozzá az biztos, sim számára vonatkozó infot meg nem találtam. Nem az enyem a telefon, egy barátomnak próbálok segiteni, nem ismerem a készüléket. Nekem Xiaomi Mi A1 van, ott egy szervizmenu koddal lehet bekapcsolni a keszuleken. Ez a kod huaweien nem működött. Keresgeltem, talaltam meg egy threadet a témában, holnap azt is kipróbáljuk.
-
zeon.hu
nagyúr
Ebay kütyü topik.
Én nem használok ilyet, de a topikban találsz vagy tudnak ajánlani.PAtr0n: Kb 1 tucat kártyát és flashdrive-ot rendeltem már tőle, bátran ajánlom.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
törölt tag
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok! VoLTE a Telekom részéről aktivalva, a telefonon megse lehet bekapcsolni. A szervizmenus kodokat valaki le tudná irni?
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy milyen típusú jack van a P9-ben? Azért érdekelne mert vennék másik fülest mert a gyári bemondta az unalmast és szeretném, ha az új mikrofonos füles amit veszek annak a kezelő gombjai(léptetés, hangerő, play-pause) működnének.
Előre is köszi!Hello darkness, my old friend...
-
Dino69
aktív tag
-
-
Lackooo84
nagyúr
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok,
Akinek L19 van 398 as frissítéssel, az hogy tud visszaállni 397 re, vagy 396 ra??Most olvasom hogy csak májusi biztonsági szintig működik az FF, viszont a 398 meg érezhetően jobban nyalja a telepet...
-
cintula187
addikt
Sziasztok. Eddig is éltem meg nyarakat a P9 emmel, de most úgy veszem észre mintha ugyanazokon a helyszíneken pl. kocsi sokkal jobban melegedne. Tegnap pl. waze navigáció közben 52 fokot mért a gsam battery. Aggódnom kéne?
KösziPeasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
eddieke666
aktív tag
Neked olyan problémám adódott ,hogy az ujjlenyomatolvasó nem működik.Próbáltam a menüben megnézni,nem-e valami elállítás.aAz ujjlenyomat azonosító megnyomásakor az ujjlenyomat kezelésre lép. Mikor azt megnyomom visszalép az ujjlenyomat azonosító menüpontba.Valakinek ötlet?
-
Trillain
újonc
válasz PAtr0n #23511 üzenetére
Köszi a választ, reménykedem tényleg "csak" az SD kártya nyíródott ki. Azért mindenesetre elgondolkodtató, hogy sok Huawei használó szenved ezzel...
A régi egy Kingston 32 GB volt, amit az exemtől kaptam (biztosan a kapcsolatunkat jelképezte- a szerk. ), egyébként boltban vásárolta, de a papírjai sajnos nincsenek már meg.
Ezek után nem mertem Kingstonnal próbálkozni, pedig mindenhol dícsérik. A leendő új remélem bírni fogja:
SanDisk Micro SDHC Ultra 32GB + SD adapter, UHS-I A1, Class 10 - sebesség 98 MB/s (SDSQUAR-032G-GN6MA) -
zeon.hu
nagyúr
válasz PAtr0n #23513 üzenetére
SD kártyát és hasonlókat csak tőle ajánlott venni: ebay - sinceritytrading.
Hong-Kongból max 2 hét, legjobb ár, megbízható, garanciáztatható, itt a fórumon több százan csak tőle vásárolunk.#?*@&!
-
Septum15
aktív tag
Volt már olyan aki próbált Huawei szerviz pontokat? Valószínűleg Aksi cserés lesz a telefonom, és szeretném tudni hogy van-e esély arra, hogy ott a helyszínen megcsinálják vagy egyből tovább küldik a TMX-nek?
-
jeni
félisten
válasz migabi24 #23515 üzenetére
én ezt vettem mindennel együtt volt 10500Ft
remélem nem fürdők be vele
ez még se Wish webáruház -
PAtr0n
addikt
-
PAtr0n
addikt
válasz Trillain #23509 üzenetére
Pont 1 hete nyíródott ki egy Gigastone márkájú Wish-ről rendelt 128Gb-os kártya a telóban. Kb 3 hónapot bírt.
De az már első berakás után fura volt, nagyon lassította a telefont. A kártya utolsó heteiben már úgy indult a kamera, hogy kábé 3mp gondolkodás, kifagyott élőkép, örültem ha 5-6 mp után tudtam fotózni. Most kártya nélkül egy álom a teló. Szóval jó tanulópénz volt.De szerintem csak annyi van a háttérben, hogy meg kell neki adni egy 4K-ra is alkalmas márkás kártyát, és letudva a gond. De egyik kártya sem lesz olyan gyors mint a belső tárhely.
Milyen kártya ment tönkre a tiedben? És honnan vetted?[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Trillain
újonc
válasz Csaszi87 #3032 üzenetére
Egyre több helyen olvasom ezt az SD kártya hibás problémát a Huawei P9 telefonnál.
Nekem kb. fél éves a telefon, és ugyanezt produkálja egy ideje. Pedig az SD kártya pár hónapos, és a megbízható márkák közé tartozik. Nem lehetséges, hogy ez telefon típus hiba? Remélem nem.
Akinek volt ilyen problémája megoldódott SD kártya cserével? Most rendeltem egy újat, reménykedem, hogy nem a telefonnal van a gond... -
shifty85
tag
válasz Nagyfejű #23505 üzenetére
Szia!
Akkor egyelőre marad ahogy van! Csak furcsálltam, hogy nem jön / jött rá semmilyen frissítés egy ideje, holott itt fórumon is olvastam, meg a honor 8-on is, de erről a navis problémáról nem tudtam.
Köszönöm a segítségeteket! Várunk türelemmel, bár egyikünk számára sem eget rengető az Oreo, régebbi telefonoknál (pl. P6-os Huawei) az volt az általánosság, hogy egy új verzióval lassult a telefon, akadozott. Igaz azok hardveresen is gyengébbek voltak.
-
kurucz24
tag
Megoldódott, Vodafone hiba volt, semmi nem működött itt a környéken, ami Vodafone-os. Azért köszi
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz shifty85 #23500 üzenetére
Szia!Sokunknak a B397 től megpusztult a navi,nekem gariba javitották új alaplap imeiszám mikor meg vissza kaptam szervíz ből B210 en volul egyből tudtam frissíteni B386ra itt már nem ajánlott frissitést fel,én pl megvárom az oreot ha lesz akkor beviszem szervizbe ott majd lefrissitik de igy B386 tökéletes.nem is bánom hogy nem frissült tovább igy stabil megbizható a telefonom.Ezt csak azért irtam le hogy tudd hogy milyen galiba lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%