Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Üdvözletem.
Egy kérdés.
Szükségem lesz speciális céges fejlesztések miatt 2db Huawei P9 készülékre. Viszont a legelső szoftverrel, amivel kijött.
Ha megvásárolom a két készüléket.
Megtalálható még minden link és fájl az esetleges rollbackhoz illetve esetleges OEMinfo cseréhez a készülékhez? (hiszen ha jól tudom pl szolgáltatós szoftverek esetén nem tudok vissza térni első szoftverre mert azokhoz nincs rollback) tehát először C432-re kell váltanom.Előre is köszönöm a választ.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz busman #24504 üzenetére
Huawei Beta appot kell letölteni.
És abban.
Googleen beírod első találat.
Letöltöd regisztrálsz, elfogadod a feltételeket és aztán a béta projekteknél rákeresel.ajalberto:
Hát az első nem hiszem. Mert minek jönne nekem hivatalos EU modellre kínai GMS tesztelés. 😀
Ja a GMS - t csak az autokorrekt javította GSM - re. 😀[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Pinyo16689 #24400 üzenetére
Érdekes.
Nekem pont ők írták, hogy nem. És hogy csak a kínai modellek.
Valamint a sajtót is hazai Huawei tájékoztatta. Huawei Blog, MobilArena, stb.
És ők is ez alapján hozzák le, hogy nem lesz Oreo Európában
Meg amint jóval fentebb beszéltük, maga a Huawei mondta élőben az IFA kiállításon, hogy az Oreo frissítések lezárultak, minden modell megkapta ami tervbe volt véve és mostmár a 9.0 frissítésre koncentrálnak.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz ajalberto #24331 üzenetére
Ugyan az az utasításkészlet, mint a Honor 8, 950-es prociján.
Annak a húzott verziója a 955.
A Honor 8 pedig megkapta Európában is hivatalosan. Ráadásul tökéletesen fut rajta az Oreo. Van egy a családban abból is.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz ajalberto #24318 üzenetére
Ezt sokáig elhittem én is.
De ez ott bukott meg amikor a Honor 8 megkapta.
Hiszen a 955 csak a 950 húzott órajelű változata. Full ugyan az minden a két SoC-ben.Hogy lesz e Oreo vagy nem azt a fene tudja, szerintem sajnos nem. De nem a fentebb írt dolog miatt hanem mert nem akarják, hogy legyen.
Ha ki akarnák adni, már kijött volna rég.
Meg maga a Huawei mondta IFA-n, hogy végeztek az Android 8 frissítési hullámmal. Most már a 9-re koncentrálnak teljes erővel.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Ti ki tudjátok tenni a Google Keep Widhgetet?
Eddig semmi bajom nem volt vele, de gondoltam 1,5 év után csinálok a telón egy hard resetet.
És most azóta nem engedi kitenni a Google Keep widgeteket.
Próbáltam újra telepíteni a Keepet, akkor sem megy. Próbáltam mindegyik rácsméreten, egyiken sem. Engedélyeket megadtam mindet.
Szoftver B504. De reset előtt is az volt.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #23370 üzenetére
XDA-n azt írták a múltkor az egyik posztban, de most nem találom, hogy a GPU OPEN GL ES támogatása a gond, ami nem támogatja a 3.2-t, ami az Android 8 alapfeltétele.
De ott a többször szóhabozott Nokia 2 ami Open GL VG -ből 3,0-t míg GL ES -ből 3,2-t. Ugyan ez a Kirin 955-nél 1.0 és 3.1.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz philoxenia #23369 üzenetére
Vagy P9 Lite 2017.
Ma indult meg az Oreo, pedig a proci jóval gyengébb.
[link]Ja és s lusz poén hogy a 655-ben sincs IGP. Tehát nem ez a gond...
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz CJ4567 #23367 üzenetére
Nem gyenge. Nem erről van szó. Hanem hogy nincs meg egy Google által támasztott alapfeltétel. Ezt írták az általam lefordított válaszban is.
Sőt külön odaírták hogy ez alatt nem a teljesítmény értendő.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz CJ4567 #23360 üzenetére
Volt egy email váltásom a Global Supporttal is.
Mert idehaza nem kaptam csak formális választ "hogy semmit sem tudnak figyelni kell van e frissítés"
A Globális support válasza pedig inkább kevésbé megnyugtató célzásokat tartalmazott csak. Bár konkrétan sem igent, sem nemet nem írtak.
A levelem tartalma amire a választ kaptam, a hiányos kommunikáció és a frissítés esetleges elmaradásának panasza volt.A válasz Magyarra fordítva:
"A Huawei alapelvei közé tartozik, hogy minden készüléküket legalább 2 évig szoftveresen támogasson, mely magában foglalja mind a főverzió, mind az EMUI, mind pedig a biztonsági frissítések meglétét. Azonban ezt a tervet olykor hardveres feltételek meg nem léte gátolja, mint RAM vagy CPU, melyek esetében nem a teljesítményre, hanem az architektúrára, utasítás készletekre gondolunk. Ezeket a követelményeket nem a Huawei EMUI felülete, hanem a Google PLAY szolgáltatások szablyák meg, melyek alakulását nem lehet évekre előre látni. Ennek eredményeként, olykor olyan is előfordulhat, hogy különböző régiók különböző Android, vagy szoftver verzióra frissülnek, a különböző globális és Kínai szabályozások miatt, annak ellenére, hogy a készülékek hardveresen teljesen megegyeznek. Utóbbi területen ugyan is a frissítések kiadásához nem szükséges a Google hitelesítése az OTA-n való kibocsátáshoz, hiszen nincsenek a szoftverben Google PLAY szolgáltatások. Míg a globális modelleknél, a frissítés Google hitelesítés nélküli kiadása a gyártóval szembeni, Google PLAY szolgáltatások globális megszűnését eredményezheti, emellett az Android licenc megvonásával járhat."
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz #73029888 #23305 üzenetére
De jött, 5-6 napja azt hiszem OTA-n.
Az EMIU verzió is 5.0.3 lett. És újraindítás után el kellett fogadni új felhasználási feltételeket +push szolgáltatásokat. Valamint mostmár a gyári témák is változtatgatják a gyors kapcsolók színét.
Biztonsági pedig június lett. Mást nem vettem észre.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz ferrari0819 #23180 üzenetére
Nem támogatja.
Ha akarná sem tudná, hiszen fém házas készülék, ami eleve lehetetlenné teszi a funkciót.
Ezért nincs vezeték nélküli töltés egy fém házas telefonnál sem.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz CJ4567 #23162 üzenetére
A Német HuaweiBlogon érdekes fejtegetést olvastam tegnap.
Az ottani admin írta, hogy nem véletlenül mondja a sok európai Huawei képviselet, hogy nem lesz Oreo az európai Huawei P9 modellekre, hanem azért, mert nem is lesz.
Az ok pedig az, hogy Kínában azért tudják kiadni mert ott nem vonatkoznak a Huaweire azok a Google féle szabályok amik másutt igen, és ami miatt egy hiányzó utasítás készlet miatt EU modellekre nem érkezhet meg az Oreo. (Kínában a legtöbb Google szolgáltatás nincs benne a szoftverben)
Azt is írták, hogy ha számíthatnánk Oreo-ra, akkor lenne béta teszt is Európában, ugyan úgy, mint az összes többi Huawei modell esetében amiknél jön Oreo. (P10 termékcsalád, Mate10 termékcsalád stb.) mindél van európai béta teszt is.
Persze tudom, ezzel csak fokozom az amúgy is meglévő káoszt... viszont érdekelnek a vélemények. Nameg azért nem tűnik teljesen alaptalannak viszont inkább tűnik találgatásnak, mert ők sem értik mi történik és igyekeznek racionális magyarázatot találni. Vagy tudja már a fene....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Cunaja #23052 üzenetére
Hát.. ha így van akkor bután csinálják, kétlem hogy kifizetődő üzlet politika volna.
Vagy, hogy annak hallatára rohanna valaki venni P20-at hogy a P9-et cserben hagyja a gyártó. Sőt pont fordítva.
Ezzel maximum ügyfeleket veszítenek. Sokakat már csak a zűrzavaros kommunikáció és kamu áradatok miatt is, még akkor is ha végül mégis lesz Oreo.
Ellenben ha az terjedne mindenhol a hírekben, hogy a P9 Oreora frissül, az eleve nagy eladásokat hozó P20 szériát még többen vennék, hiszen gondolnák hogy na akkor 2 évnyi frissítésre számíthatunk minimum.
Csak gondolj bele ha telefon vásárlás előtt állsz... mikor veszed meg a P20-at? Ha azt hallod, hogy az előző modelljeit 2-3 éven át faszául támogatta a gyártó, vagy ha azt, hogy 1 év után tojt rá?A vasútállomáson sem hagyja ott a vonat az utasok felét azért, hogy holnap is legyen kiket vinnie. Ha meg igen, akkor elmennek busszal, nem a holnapi vonatot fogják megvárni.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz sirokipatrik #23049 üzenetére
Igen.. ennyi erővel akkor minden telefon ragadhatna az első szoftveren ha ez a hozzáállás lenne a divat
Mindegy majd lesz valahogy. Vagy jön vagy nem.
Ha nem jön ki rá, és aztán a P10 sem kapja meg majd a 9-et, tehát az is leáll egy verzió frissítésnél, ahogy a P6, P7, P8,P9) akkor a jövő ősszel csere megérő P9 utódja bizony nem Huawei lesz. És garantálom, hogy nem egyedül leszek aki így dönt. Elég nemzetközi és magyar fórumokat olvasni.De én még mindig abban reménykedem hogy csak valami nagyon durva félre kommunikálás van a Huawei háza táján belül és lesz Oreo.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz CJ4567 #23046 üzenetére
A MIUI 10 Android 8-on alapul. Ahogy a Huaweinél az EMUI 8
Lásd forrás: "Az Android 8 Alapú MIUI 10"
De igazából szerintem mindegy is. Szerintem ha 4 nem is, 2 év és két főverziónyi támogatás az alap....
Nyilván aláírom hogy ez nem mindenkinek fontos, én elvárom, ugyan is nem egy alsó kategóriás modellt vettem. Ha a többi gyártó (Nokia, Sony, HTC, LG, Xiaomi, Samsung stb.) kiadja a megjelenés pillanatában 2 éves kort nem meghaladó csúcsmodellekre a 8-at, akkor a Huawei is ki tudja, ha akarja. Itt igazából ez a lényeg.Ha meg tojnak az ügyfelekre, akkor tessék megmondani, nem pedig hülyének nézni őket különféle hülye parasztvakító dumákkal
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz philoxenia #23039 üzenetére
Nyilván nem olyan készülékről van szó, ami már 4 éve is 30 ezer forintos alsó kategória volt....
De érdemes megnézni ezt a listát: Android 8-MIUI 10 Hivatalos frissítési listaHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
hurrikan
addikt
válasz #32839680 #23030 üzenetére
Ez mennyire rossz duma részükről...
Optimalizálni kell és kész, meg javítani a hibákat és akkor nincs fagyás meg hibák.
Egyszerűen csak sajnálják rá a munkát, meg az időt az erőforrásokat. Ezért ahelyett, hogy tovább javítanák inkább ki sem adják...
Nem túl dícséretes hozzáállás, egy több, mint 10 milliós darabszámban eladott készülékkel kapcsolatban. Az ilyen töketlenkedések meg rossz dumák miatt hagytam ott a Sonyt is anno. Ne nézzék már hülyének az embert...
Aztán majd sír a szájuk ha a Xiaomi, aki 3-4 éves készülékeket is frissít, majd beelőzi őket.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Ez nem bug, hanem egy funkció, és én kifejezetten szeretem.
De Youtubra nem igaz, ott nem veszi lentebb.
Chromeban, SMS-ben és még pár színtisztán fehér hátterű alkalmazásnál leveszi, nagyjából 5%-kal, ami nem zavaró, de arra pont jó hogy a fehér ne vakítson.
Korábbi telefonjaimon ha átléptem egy színesből egy fehér hátterű alkalmazásba, mindig kézileg kellett lentebb húznom, mivel a fehér jobban világít és zavart. Ezt itt automatikusan történik. Kétlem, hogy ez bug volna. Szerintem szándékosan van így.
De ez nem új dolog, több gyártónál is megvolt korábban is, mint ahogy az is, hogy pl a kamerában meg a galériában meg full feltolja a fényerőt. Illetve az eredetinél fentebb a képnézegetéshez.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz bontabela73 #22574 üzenetére
Durva, hogy milyen szórás van...
legutóbb a 394-395 nekem jött későn.
Ez, a 399 nekem meg több mint 3 hete fent van.Lassan engedhetnék rá az 501-502-t, vagy a beta Oreot.
-
hurrikan
addikt
válasz sirokipatrik #22525 üzenetére
Hmm. Érdekes ezeket olvasni. Nálam semmi baj a 98-assal. Több mint egy hónapja fent van.
És a felsorolt gondok közül egy sem jelentkezik, pedig visszaállítást sem csináltam és még csak nem is Full OTA-t szedtem le.
RR akadás nélkül fut, ahogy eddig is mindig, ugyan így a GTA is. GPS-szel, Spotify-al sincsen semmi baj. Kamera is ugyan úgy indul ahogy eddig.
Meg magával a komplett rendszerrel sincs semmi gond, sem stabilitás, sem sebesség terén. Pont emiatt szeretem ennyire ezt a telefont, mert így 2 év után is pont olyan jó mint a legelső napon. Pedig van rajta app bőven. Játékoktól a profi videószerkesztőkön át a közösségi és navigációs és szövegszerkesztő alkalmazásokig kb minden.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Pubi78 #22495 üzenetére
Nekem sem volt sosem gond a GPS-szel.
iGO, Navigon, mindig minden tökéletesen ment, egyszer nem dobott el jelet.
Beltéren is tökéletes a GPS. Pokemon GO-ban is. Nincs rá panaszom.
(Telekomos P9 L09) első szériás azonnal amint előrendelhető volt megvettem.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Egyébként miért ragaszkodtok sokan ehhez a "teljes csomag" -hoz?
Nekem mindig csak a sima OTA jött, pár száz megákkal és azokat telepítettem, sosem volt semmi szoftveres gondom egyik frissítés után sem. Pedig igen sok mindenre és intenzíven használom a készüléket.
Általában 2-3 frissítésenként amúgy is a teljeset doba be magától is.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Végre itt is jelezte a B397-est.
Már fent is vanHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Az a beragadás mástól lehetett.
De saját, 3db Huawei készülék alapján ez a tapasztalat amit fent írtam, 7.0 óta soha egyiket sem tudtuk FF-el frissíteni, egyik módszerrel sem. (mondjuk soha nem is volt IMEI-vel approved, amikor meg igen, addigra jött a gyári is azonnal)Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Geri89 #22016 üzenetére
Igen, azért írtam oda hogy (is) +IMEI, meg kitudja még hogy mi számít.
De ugyan így vagyok vele ahogy te, az enyém is mindig frissült eddig rendesen, amikor itt valaki betette, rákerestem, és töltötte is. Most valamiért nem. Ez a B397 nagyon kusza lett.
Enyém 35-ös kezdetű IMEI. És szintén B395-ön vagyok.
-
hurrikan
addikt
válasz C. Vieri #22013 üzenetére
IMEI nélkül mindig minden frissítés approved az FF-en. Mivel IME alapján (is) szűrnek.
IMEI-vel meg amikor approved lesz, addigra hivatalos OTA-n is megkapod ha rákeresel a frissítésre.Így hát igazából semmi értelme az FF-nek, mivel amíg IMEI alapján not approved, addig úgysem fog felmenni azzal sem, letöltés után hitelesítésnél kinyírja a frissítő. (akár milyen módszerrel próbálkozol proxys, DNS, vagy bármelyik)
Ennek következtében én az FF-et le is töröltem. 6.xx-es Androidon volt értelme (mert akkor nem bukott le hitelesítésnél), Android 7 óta nincsen, mert levédte a Huawei. (illetve lenne, ha Full-OTA-MF-PV kerülne ki, de PV-s ROM-okat lassan fél éve nem látja az FF szintén azért mert le vannak védve)
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Gondolom akiknek frissült mindenkinek 86-os kezdetű IMEI-je van
Minket 35-öseket továbbra is váratnak.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz ajalberto #21935 üzenetére
Csak akkor lesz hamarabb frissítésed, ha a CID-et átírod C432-re és független ROM-ot teszel rá.
Én anno átírtam, (lassan 1éve) és mindig frissül azóta függetlenekkel együtt. Most is B935-ön van, hiába telekomos.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz CJ4567 #21921 üzenetére
Ugyan ez a helyzet.
Csak nekem 395-ön van. És sem a 97 sem a 98 nem approved IMEI-vel.
Ha a B397-re nyomsz, neked IMEI-vel is approved?
(tudom hogy neked már az van fent, csak kíváncsi vagyok, valamint az IMEI neked is 35-tel kezdődik?)Frissítésről szóló linket köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
Oksa. Köszönöm.
Akkor nem kezdek el szenvedni a Firmware Finderrel.Dell XPS:
És a szoftver is független rajta? Tehát C432? (bocsi a nyaggatásért ) de eddig mindig egyszerre jött a többiekével. Ezért furcsállom.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Üdv.
Ez az EVA-L09C432B397 mindenkinek megjött hivatalosan OTA-n?
Független a teló, de nekem nem dobja fel, hiába keresek rá.... EVA-L09C432B395 van rajta jelenleg, ami két ünnep között jött hivatalos OTA-n.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz philoxenia #21036 üzenetére
Régebbi.
Honor 8 Kirin 950
P9 Kirin 955Tehát bízzunk benne hogy minket nem érint.
Szerk: Nessielnek akartam 😀
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz ignisz #20094 üzenetére
Amíg nem jön ki hivatalosan nem is fogod tudni feltenni.
Vagy amíg nem lesz Full OTA-MF-PV csomag. Ami végéről hiányzik a PV az még nem hitelesített, azok nem fognak felmenni root nélkül.De a 393 ma kijött hivatalosan gyári OTA-n C432-re. Nyomj rá a frissítés keresésére.
És elvileg a 394 is jön jövőhéten hivatalosan tehát nem kell siettetni.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Megjött a 393-as update.
Így 1 hétre a391-reKözben a FF -ben meg már feltűnt a 394-es is, mai dátummal.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Üdvözletem
Rég jártam erre.
P9-em azóta is elégedetten használom immár több mint 1,5 éve, most viszont lenne kérdés.HiCaren belül,"rendszer frissítés korai próba"
Nektek mit csinál most ha rámentek? Mert eddig mindig azt írta hogy nincs frissítés, viszont tegnap óta nem ezt írja, hanem azt, hogy betöltés folyamatban
viszont aztán azt sem írja ki hogy van meg azt sem hogy nincs. Hátha készül valami?Jelenlegi legfrissebb hivatalosan elérhető szoftver a B386 C432-re ugye jól tudom?
Firmware Finderen van már 390, 391, 393 is de ezek egyike sem jött ki hivatalosan. Csak root után TWRP-vel tehetők fel amennyire én tudom.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz nagymolnar #6257 üzenetére
Igen. Mikor beírtam 2 perc múlva meg is oldottam ezen módszerrel.
Elhamarkodtam a kérdezgetést könnyű menet volt szerencsére.
Köszi azértHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Üdv.
Történt egy kis hiba.
Fel akartam tenni ugye a Huawei P9-re a Nougat Beta ROM-ot
Viszont az utolsó XDA-s posztban fordítva volt írva a dolog.
Így először a Full HW EU-t flasheltem és azután az update appot.
Ennek eredményeképp most a Nougat van a telefonon, valami test buildot ír ki és csonka a szoftver, de sem root, sem TWRP nincs, és a TWRP nem is megy fel a Nougatra, azaz így rootolni sem tudom TWRP nélkül.
Tudok rá valahogy TWRP-t varázsolni? Esetleg rootot?
-
hurrikan
addikt
válasz #86973952 #3432 üzenetére
Szerintem pont az a jó, hogy nem a hivalkodó, csicsás kék, hanem férfias maradt. Nem ment át gyerekesbe.
Ráadásul szál csiszolt. Simán odaadnám érte a szürkémetPiros meg hölgyek körében hódítani fog.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Headset szakértő van köztünk?
Szeretnék venni egy frankó, prémium Headsetet a P9-hez.
Ne csak hangzásban legyen prémium, hanem minőségben is, tehát ne legyen gagyi műanyag, silány összeszerelésű, mint pl annak idején a Sennheisser CX300-asom ami, hiába szólt nagyon jól, kb darabokra hullott a gari lejárta utánAmiket eddig nézegettem:
Xiaomi 1 More
Sennheiser MOMENTUM In-Ear (M2 IEG)
Huawei AM180
Audio-Technica ATH-CKX9iS
Creative Aurvana In-Ear2 PlusAmik fontosak, amint mondtam a prémium hang, a fémes kialakítás, és hogy a hangszóróméret ne 9 hanem 13mm körül legyen.
Valamint mondták, hogy telefonokhoz nem ajánlott a túl nagy ohm -es fülesek használata, mert azok viszonylag alacsony outputja miatt ezek eléggé halkak lehetnek.
Ja és legyen 30 ezer alatt.
Fejhallgató, Bluetoothos headset kizárva.
-
hurrikan
addikt
válasz daninet #3363 üzenetére
Ez tévedés.
A fent linkelt progit nem ismerem. Én EZT használom, tökéletesen és hangosan rögzít. Minden eddigi telefononmon működött root nélkül. És mindent tud. Beállíthatsz automatikus indulást általánosan, vagy egyes névjegyekhez, adhatsz meg nem rögzítendő kivételeket, stb. szinkorizál Google Drive-ra, akku fugyasztása pedig még sosem érte el az 1%-ot.
Ja és full magyar fordítása van.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz pepetech #3287 üzenetére
Én a Plus-nál a kijelző fényerővel nagyon nem voltam elégedett. Egyenesen zavaró. Fele a P9-ének....
Nem éri el a 400 NIT-et....
Kültéren olvashatatlan volt napsütésben így elvetettem.Pedig lettek volna pozitívumai, sztereó hangszóró, jobb üzemidő, infra, +1 GB RAM, 2x annyi tárhely. De a fényerő olyan szinten rossz volt hogy kizárta.
-
hurrikan
addikt
válasz pepetech #3217 üzenetére
Nekem ezen hibákból egy sem áll fenn
Nem értem. Fényerővel semmi bajom, címtár szinkron is megy.
És sosem csörrent meg néma módban az elmúlt 2-3 hétben, pedig éjjelre mindig néma.
A kinézet meg olyan sokat azért nem változott, csak éppen még nem témázható sajnos. De korábbann is beszéltük fentebb többekkel hogy szebb az EMUI5. nade kinek mi.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz pepetech #3176 üzenetére
Hmmm... látom nem mindenkinek egy a véleménye
Én immár júli vége óta elégedetten használom a Nougat Bétát (vagy is inkább alfát)
Ma reggel megint jött rá egy kis 23 megás OTA. Érdekes módon a verziószeám nem változott ettől sem. Valami camera laggy javítás volt csak
Nekem tetszik a külső meg minden, szebb mint a 4.1 egyedül az zavar, hogy nem témázható. De egy másik launcherel ezt egyszerűen megkerüli akit csak ez zavar így nem para.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Te jelölöd ki a körök méretét és hogy abba az arc mely része látszódjon ha valakihez beteszel képet. De nagyjából automatikusan is jól illeszti be engem nem zavar. Szerintem szebb mint a kocka alakú. Az M9-nél is vártam hogy Sense8-cal megjöjjön ez a névjegy kinézet.
-
hurrikan
addikt
válasz #86973952 #2963 üzenetére
Kiszivárgott hivatalos béta ez is. Igaz a Huawei oldaláról azóta levették. Gondolom véletlenül tették ki.
De a Németek lementették így le tudtam tölteni a full update.app -ot. Szépen felment nyitott bootloaderre gyári recoveryvel és visszazárta a bootloaderem.
Én nagyon elégedett vagyok vele így nem mennék vissza de XDA- topikban azt írják megy a downgrade.
Van benne egy hivatalos Huawei Beta Program applikáció is ahol mindenről vissza lehet jelezni. Megújult rengeteg gyári alkalmazás, kinézet, animációk stb. meg persze az új N funkciók is jelen vannak.Itt posztoltam róla képeket akit érdekel
Ami érdekes hogy a "telefonról" menü hibásan jelez vissza. Android 5.1-et és Emotiun UI 3-mat, de pl hardware és sytem info appok szerint meg a fejlesztői menüben Android 7 és Emotion UI 5,0.
Meg ha rákattintgatok akkor is a Nougat és EMUI5 logók jönnek be. Gondolom valamit elfelejtettek átírni. Arról nem beszélve hogy a biztonsági javítás szintje augusztus 5, ami holnap lesz xD de kb. ezzel kimerült minden hiba, már ha ez hibának nevezhető... amit eddig észrevettem.Ja nem, egy van, a menüből nem tudsz csengőhangot beállítani, akármit csinálsz gyárin marad, de zene lejátszóból meg simán megy a dolog. Kamera felülete is változott bővíthető lett mint a többi gyártónál, további kiegészítők, funkciók tölthetők le hozzá. Teljesen új a telefonklónozó, a biztonsági mentés, és a HiCare app is. Utóbbi szintén jelzi, hogy hivatalos béta program résztvevője vagy és elvileg kapod majd a frissítéseket is. A tárcsázó, az album, a névjegyek, a naptár mind gyönyörű lett, sokkal materiálisabb, letisztultabb. Viszont a témázás jelenleg nem működik. Gondolom az új EMUI miatt.
Sebesség, üzemidő szintén rendben van. Bár eltűnt az intelligens akku mód. Csak takarékos meg ultra takarékos maradt és ennyi. Teljesítmény centrikus és intelligens kioffolva. Pedig ezeket szerettem kapcsolgatni. Lett éjszakai szemkímélő kijelző üzemmód is ami filtert húz a kijelzőre. Lett hangszín szabályozó. Az alkalmazás váltó is gyári Google féle lett.
Összességében nekem nagyon tetszik.
Ha valaki ki akarja próbálni szívesen felteszem Drivera. Onnan könnyen le lehet tölteni. Bár elérhető XDA-n és a német fórumon is.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #2961 üzenetére
Fasza nagyon ez az Android 7 Beta
Semmi baja nincsen. Több ponton változott az Emotion UI is. Lettek új funkciók.
Nagyon bejön. Az, hogy hivatalosan visszazárta a bootloaderem lockedre meg csak hab a tortánHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz #86973952 #2958 üzenetére
Azt már visszatettem zárás előtt.
De most úgy tűnik megoldódott feltettem a hivatalos bétát és visszazárta a bootloadert.
Ráadásul nem simán relockedre, hanem lockedre.
Viszont valami datát mindig hiányol ezzel a szoftverrel is. De minden mással is hiányolta a recoveryk se tudták olvasni a data partriciót.
Megsérült volna az első nyitásnál?[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Sziasztok.
Rootolt - nyitott bootloaderes telót hogy lehet gyárira állítani?
Mert ugye rootoltan nem lehet visszazárni a bootloadert, viszont amíg meg nyitva van nem lehet dload mappából gyári szoftot feltenni.Van valami unroot mód?
-
hurrikan
addikt
Hülye kérdés lesz.
De az FRP vagy a Phone jelzi a Bootloader állapotát?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz #86973952 #2639 üzenetére
Nem ez a lényeg. Ez tudom, hogy így van.
Csak itt T-sek és T-sek közt is különbség van. Van akinek kettő is jött van akinek egy sem pedig ugyan az a CUST.... Ez a baj és a fura.Ezért kértem a fenti dolgotKrisztian156:
És neked volt már frissítés?
Ja bocs látom fentebb hogy igen.Na látod erről beszélek Nekem minden ugyan ez. Mégsem jön egy sem. Magától sem még ha rákeresek sem. De fentebb is írta más T-s is ezt.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Üdv újra
Nem tudom, elég furán mennek itt a Huawei-nél a frissítések.
Van aki T-s ként már a másodikat kapja, van aki eggyet se kapott
de ugyan ez árvényes a C900-as bulidre, az is 141-nél jár már, mégsem jön semmi a 136-osra, valamint mikor a 130-asat tettem fel arra se jelezte se a 136-ost se a 141-es OTA frissítést. Ilyennel más gyártók esetén nem találkoztam. Bár csak Sony, Samsung és HTC felhasználó voltam eddig. Ez azért van ugye mert az OEM-et nem írja át a full telepítés sem.Ezzel a kis rejtéllyel kapcsolatban két dolgot szeretnék
Az első egy kérdés és egy kérés egyben:
Az egyik a T-s frissítések miatt, mert nem értem miért van akinek 2 is jött meg akinek egy sem, mint pl nekem. A tárcsázóban nézze már meg a T-sek közül aki ráér, hogy mi a Vendor és a Country kódja. Csak hogy ugyan az e
Ezt a kódot kell írni a tárcsázóba: *#*#2846579#*#*
Be fogja dobni a két azonosítót.
Country a régió. Vendor a kiadó.
Nálam ez:Vendor: DT
Counrty: HUAzaz magyar szoftver és kiadó a Detusch Telekom.
Megnéznék hogy akiknek frissült azoknak hogy néz ki az azonosítója?
Másik egy kérdés, nem kérés:
1. Ha nyitom a telefont DC Unlockerrel az összefoglalóban írtak szerint, majd rootolom, felteszem a CWM Recoveryt
2. Ezzel a módszerrel átállok teljesen C432-re
3. Visszateszem a gyári recoveryt, zárom a telefont szintén DC Unlockerrel.Így a garancia megmarad? C432 marad a zárás után is és jönnek a frissítések időben, mintha gyári C432 lenne ugye?
Azért kérdem mert nem akarok ROM-olgatni, sem rootolt telefont, csak épp időszerűen érkező frissítéseket a gyártótól.
Valamint az írva van az összefoglalóban, hogy a nyitás 4 Euró. A zárás is külön fizetős vagy az nem?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz #86973952 #2599 üzenetére
Ezt én értem. De gyári recoveryből nem indítható frissítés így ZIP-et nem tudok frissíteni.
De a fenti 166-os OTA ZIP-ben nincs semmi DLOAD mappa.
Csak a ZIP-ben META-INF. syteem.dat, sytem.patch, cust transfer, cust patch, cus.dat, stb
100-170megás fájlok.Van benne van benne update.app is de az csak 73 mega a 450-ből.
Vagy ezt mindet tegyem egy dload mappába?
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz #86973952 #2595 üzenetére
A 136-os nem. Azt korábban írtam fentebb.
De a 130 az pl egy fájlos.
Azért gond mert erre nincs még 166.
Meg ami érdekes, hogy ha feltettem a 130-asat ami ugye C900, az sem látott frissítést, holott ugye ott a 136-os C900-as is már, mert az is az.... nem igazán értem ígyEzt az OTA-t meg nem tudom rá merjem e engedni. Ez mintha recoverykhez lenne.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Úgy tűnik nem a szoftverrel van/volt gond.
Akár milyen C432-eset teszek fel a készülék C900-as lesz/marad.
Próbáltam több külön forrásból is. Valamint leszedtem C432-es B130 és B142-t is. Azokkal is C900.
Ötletek?Valamint ha valami csak OTA. Azt is ugyan úgy kell feltenni mert abban sokkal több file van.
META-INF
system patch datmeg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz #86973952 #2577 üzenetére
Tehát akkor a fullos 161-eset tegyem fel a 3 gombos módszerrel?
166-osból még csak update van.
De gondolom ha felrakom a fullos 161-est arra mehet már a 166-os update is.Köszi a válaszokat. Huawei téren még kezdő vagyok.
-
hurrikan
addikt
Sziasztok
Jó pár év (5év) HTC tulajdonosság után Huawei P9-re váltottam.
Pár kérdésem lenne, amire nem jöttem rá teljesen világosan a bevezetőben írtak után sem.
A készülékem Telekomos. Tehát EVA-L09, egy SIM és NFC
Jelenleg a Telekomos L09C150B121-es szoftver van rajta.Miközben a függetlenek 2 frissítésen is átestek azóta.Az első kérdésem(eim) az lenne(ének), hogy itt is rakható független szoftver a készülékre (a későbbi frissítések időszerű érkezése miatt) ahogy a HTC és a Sony készülékek esetében? Vagy galibát okoz a készülékben vagy a garanciában. Előbbi két gyártónál ez nem jelentett gondot mert nem nézték milyen szoftver csak hogy gyári, nem rootolt. Meg eleve fel lehetett lelni a T-Mobileos szoftvert és visszarakni rá visszaküldés előtt.
Valamint szintén ide kapcsolódva, ha letöltöm a legújabb (L09C432B136) függetlenekre való frissítést update.zip-ként és felteszem SD-ről akkor az felmegy úgy a T-s szoftverre? Vagy a C432 besorolás bezavar? (csak frissítés nem teljes szoft)
Vagy teljes újrahúzással kell független szoftverre átállnom erre a szoftverre? Már ha lehet egyáltalán root és gari vesztések nélkül.Aki már jártasabb benne Telekom mennyit szokott késni a frissítésekkel a Huawei készülékek esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest