-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz erikke17 #25156 üzenetére
En is ezzel szopt@m. Az elso tanacsom legy nagyon turelmes. A masodik, hogy en a 3,5 jacknel elkezdtem szettolni, de vigyazz nagyon vekony a fala.picit tudsz segiteni. Viszont ha megcsuszik a kezed akkor csunya munkát vegzel. Furdoszobai vakum fogas erosebb. Nekem igy sikerült.
ja es mar a ragasztó se jott ki ugy kellett kifeszegetni az aksit hajolt mint a fene, vegig attól rettegtem kiszakad es kieg. Muanyag feszitokkel szedtem ki. Vegig tobbszor megnezve a videot. Nehogy megsertsem a kabeleket. Ha rossz a kezugyeseged neki se fogj.
Az alaplapot is kivettem nehogy megsertsem. visszara kaskor pedig kapott 1-1 lehelenyi nrm vezeto hovezeto pasztat. Mivel picit serult hoatado anyag. . Itt irtak egy helyet ahol 8e ft. Annyit simán meger, hogy ne sz@pj.
szerintem jovo ilyenkorig teljesitmenye jo lesz
Remélem tudtam segiteni. -
-
Tikakukac
titán
válasz erikke17 #20654 üzenetére
Majd lesz ha eléggé bezuhintod a cellafeszt valamivel
A hirtelen beeső % pont amiatt van, mert kezd gatyán lenni. De nem gond ez, én már millió módon próbáltam a telóimat tölteni, így és úgy, notikat dettó. A válasz: ha valami szemét, mindenhogy az maradt. Pana cellás 10 éves akku van otthon 1400 ciklussal 65%-osan és kb. egy szekrényre való SANYO és LG ami 400 alatt KO. Csak a család T60 részét megnézve
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
hislah
aktív tag
válasz erikke17 #20654 üzenetére
Nekem is ugyan ezt csinálta. Illetve most azt látom, hogy 2A-es töltővel töltve kocsiban és otthon is nagyon lassan tölt, vagy talán azt sem. 0.5A és 1A között próbál túlélni.
Amit már kipróbáltam, az AccuBattery nevű alkalmazás. Pár töltés után megsaccolja az akku állapotát. Sztem sajnos jól látja nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz erikke17 #20639 üzenetére
Nem nagy talány, akinek volt már döglős notija, telója bármi egyebe az tudja, hogy a hideg van vagy valami durvább alkalmazás ha megrántja az akksit az ledobja magát. Nálunk félévente 1 szifont megy gariba emiatt. A kettőből HTC-k is sorban. Sony az bírta rohadjon meg. De ez a P9 is be van térdelve, akksi fele már lecsóban van és a cellafesz is bír leesni, mert kikapcsol és hirtelen ugrik az alsó 30%-ban.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Steelheart2
őstag
válasz erikke17 #20639 üzenetére
Az én telom most van szervizben,akksicsere miatt.Nálam 50% nál fogta magát és kikapcsolt.Teljesen 0 ra merült.Már csak januárban kapom vissza szerintem.De bizom benne,hogy minden ok lessz.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
santa clause
aktív tag
válasz erikke17 #14990 üzenetére
Belsőn is szar, a gond nem itt van. Rászántam a haverokkal egy órát, és kiderítettük mi a tré. Ha a gyari lejátszóval nyitod meg néha beröccen, megjegyzem elég zavaró, na most ha mx playerbe nyitod meg ott is akad. Viszont ha mx.playerbe nyitod meg és a dekódolást hardverről szoftverre állítod akkor tökéletesen fut lag mentesen. Ha megnézitek az összes youtubeos vidibe beszaggat valahol, a gond valszeg a telefon hardveres dekódolásában keresendő...
-
Cunaja
Topikgazda
válasz erikke17 #12104 üzenetére
Semmiben nem különbözik, mindenben ugyanez. Romba szerintem nem kerül bele, ezért is osztottam meg.
Este bealudtam.
A Kínai romra talán meló után lesz időm, ha nem leszek álmos.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
erikke17
őstag
-
tibe0309
tag
válasz erikke17 #3841 üzenetére
Én befóliáztam, de nem túl tartós. Először is nagy kínlódás feltenni (pl az élekre). Aztán használatkor a fólia szélei enyhén vágnak, mert a szélek között van rés (pl a sarkoknál), és ott lesz egy ilyen kis perem, ami elég éles és zavaró.
A kijelzővédő része jó cucc, de a többit én nem erőltetném.[ Szerkesztve ]
-
erik0306
tag
-
erik0306
tag
válasz erikke17 #3462 üzenetére
Nekem van Nillkin Nature, sima áttetsző. Sajnos úgy veszem észre, hogy picit sárgul, és a por ígyis úgyis bemegy alá, hetente takarítani kell. Ellenben remekül véd, alul a jack és usb-re van védő ami belemegy.
Nekem full üvegfólia van fent, és így az üveg teteje egy síkban van a tok tetejével. Üveg nélkül még védi is a kijelzőt is esésnél -
MK VII
veterán
válasz erikke17 #3460 üzenetére
"Néztem Crash tesztet elég nagy besorolást kapott karcállóság terán szóval részemről felesleges rá az üveg."
Azért erre ne alapozz.. Nekem wowfixit is volt a kijelzőn és 1 hónap alatt tele volt hajszálkarcokkal és egy mélyebb is volt benne...
Zsebbe hordtam, de mindig ügyeltem rá, hogy semmi ne legyen mellette. Ergo a por ami a zsebembe volt az karcolta össze.[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz erikke17 #3085 üzenetére
Ide valaki egy két érvvel?
Más: Volt szó itt a gyári Smart Cover tokról néztem Ebay-en is van "utánzat". Nézte már valaki ?
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független