Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
Topikgazda
Szerintem semkinek nem volt annyit tégla a telefonja, mint az én P7-em és P9-em.
Jól mondod, ezt is szokni kell, de persze ezt idegileg ki kell bírni.
Olyan is volt, hogy se kép, se hang, se semmi.
Mégis megjavult szerviz nélkül, és rendesen megy.
Ha halott a telefon, sokat kell csókolgatni és felébred Csipkerózsika álmából.
A remény hal meg utoljára.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Aryon87
félisten
2017 júliusában nem tudja valaki hogy mennyi volt kb a teló a Telekomnál? Vagy hogy mennyi az annyi kb (P20pro miatt, ami jelenleg 154k a telekomnál)? Én csak örülök annak ha már csereutalványt adnak..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
erikke17
őstag
Semmi gond
Horvi - Igen néztem alin vannak ilyenek. Mint a fogó olyan és vákum tapik vannak rajta. Valószínűleg rendelek egyet aztán azzal majd.
jeni - Nem ragasztva van hátlap csak pattintva. Egy az akku van ragasztva de akku mellé adtak ragasztó csíkot is
Itt van ifixit oldalán : [link]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Nem kell melegíteni. Egyik videón sem melegítik.
Sim tálca ki, alul a két csavar USB portnal aztán szét kell pattintani.
Csak mielőtt szét pattanna inkább vákuum cupli ugrik le.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
Igen fel volt oldva és MTP módban volt. Ezért nem is értem nem egyszer másoltam már dolgokat át
Telefon restart volt meg PC restart is
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
addikt
Szerintem az Oreoban így tették szamár biztosra. Nem tudtam eddig én se ezt a biztonsági dolgot, leellenőriztem igaz Sony készüléken, valóban csak addig látni az elérhető listában még aktív a bluetooth menü, onnantól, hogy kiléptem, csak a párosított eszközök látják.
😉-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
SOAD19
addikt
Az Alkalmazások menüpont alatt találtam ilyen automatikus mentést, de csak pár mAh fogyasztást ír rá.
Ma egy fokkal jobb volt a helyzet, de most is 34%-on van, reggel (hajnali 5-kor) kb. 90%-ról indulva. Össz-vissz neteztem ma egész nap 1-1,5 órát. Ez nem túl aktív használat, mi lenne, ha lenne egy kis fotózás, videó nézegetés, meg egy kis navigáció is. Nektek mennyit bír az aksi? Jöhet privátban is a válasz. Írta egy-két ember itt is, hogy minimális használattal, hétvégét is beleszámolva, akár 2-3 napot is kibír.
Csináljak egy gyári visszaállítást? bár, ha jól rémlik, már az elején is elég rendesen merült, legalábbis wifis netezéssel. Régebben ismerős Sony-ját nyomogattam, neteztem rajta vagy fél órát, és csak pár %-ot csökkent az aksija, ahhoz viszonyítok. -
Cunaja
Topikgazda
Kutyuska! Persze, hogy nem! Amúgy az volt a baj, hogy nem volt aláírva az első, ugyanis a system mappámból kaptam ki.Ugye a rendszerfájlokat nem szokás aláírni.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
Ezekkel nem kell foglalkozni. Az a verzió számok szerinti update frissítése, azaz javítócsomagja.
Emberkék a B397-ben a teljes kamera driver cserélve van.
GPS driver is cserélve. Kíváncsi leszek, milyen lett?[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
Én is jobban szeretem a mobil nézetet mobilon.
Azt nem tudja valaki, hogy ha a kedvencek sorrendjét beállítom a hívásoknál, akkor mikor leokézom vissza áll össze-visszaságra. Miért lehet az?
Szeretném a közvetlen családtagjaimat előre rakni, de nem engedi valamiért a teló.
B386 van rajta. -
MK VII
veterán
Na ezt most megcsináltam én is... Engem is zaklatott állandóan.. Remélem így most nem zaklat..
Más..
Szép meg jó a telefon... Viszont a Cella készenlétem valami szörnyű... Ilyen még egyik P9-cemen sem volt...
Valamit tenni kell... Lehet Cunaja rom lesz belőle.Cunaja, ha vagy jelentkezz... Csatlakoznék béta tesztelőnek a V3-as romodhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
Úgy olvastam, nem. A P9 lencsét is a Leica tervezte (a Huawei oldalán is azt írják, hogy a Leica duál lencséje), de nem ők gyártják. Leica aszférikus summarit lencse, azt hiszem. A H8- ban Sony lencse van, azt olvastam. Amúgy ez nem jelenti azt, hogy a P9 jobb képeket készítene. A képfeldolgozó algoritmust is a Leica készítette.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest