-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybor99
tag
válasz eastsider #22233 üzenetére
Ez milyen sűrűn jön elő ? esetleg ha folytonos próbáltad azután újra indítani ? ha az sem oldja meg akkor reset után is produkál ilyen dolgokat ? ha ezek után is csinálja a problémát akkor szerintem érdemes lenne másik verzió számú rendszerre frissíteni lehet épp annak nálad bugos az a része ha azok után-is akkor jöhet a gari ! (én szerintem de majd valaki még ír biztos)
-
sajby
senior tag
-
Tikakukac
titán
válasz eastsider #21118 üzenetére
Van, naná. Tök jó is. De ha ment a dolog egy kábel és egy következő kütyü nélkül, akkor én azt mondom legyen inkább az. Egy komplett ruhásszekrényem van tele átrendezve adapterekkel meg mindenféle egyéb vacakkal. 80%-uk azért van, mert hát majd megoldja a user. No thx
Jellemzően mikor almás időszakom van úgy 3 évente telóban, akkor én is tapasztalom, hogy 4-5%-on vagyok hazaérkezésre ha ügyeskedek isphiloxenia:
Tervezés, látod. Na azt én szeretek. És mióta ez a teló van nem tudok. Soha nem kellett ennyit agyalnom a merüléssel még droid alatt. 1 év és 10 hónapig volt meg a sanyi, fel sem merült bennem soha, hogy bankolgassak. Elég kramacot kell hordanom így is. De már utána olvastam és ez jelenleg olyan gond, ami részben az én lustaságom. Hétfőn szabad a lelkem és megcsinálom, aztán mérünk. Logolok 1,5 hónapja kb.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ajalberto
csendes tag
válasz eastsider #21040 üzenetére
Csatlakozom, nekem jelenleg official L09C432B395 van fent, OTA-n jött. Függetlenített P9-em van, anno telekom-os volt, cunaja leírásával debrandoltam(még mielőtt más megkérdezné hogy jött össze). Nekem fileid szerinti sorrend alapján a következő rom amit az ff hoz az a L09C432B242, ez után jön fileid szerint B397 és B393, az utóbbi kettőnél nekem is hozza az L19-et és az L09-et.
Lehet valamit félre update-eltek az adatbázisban, hamarosan biztosan javítják egyébként. Addig is szerintem akinek olyan recovery-je van ami engedi a nem aláírt rom-ok telepítését szerintem skip-elje a dolgot.
-
fecus
őstag
válasz eastsider #20969 üzenetére
Szerintem ott valami huncutság van. Akkor dobta el az MS szerver a telómat, hogy másik telefon lett és nem hagyja szinkronizálni.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Steelheart2
őstag
válasz eastsider #20902 üzenetére
Szia.Remélem ma megjön.Tegnap érdeklödtem és mára igérték.1 honapot betartották.
Richardb8308
Nálam az volt a helyzet,hogy kikapcsolt és töltön is kellett várnom vagy 5 percet,hogy bekapcsoljam.Akár hidegben,akár melegben,mindig kikapcsolt.[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steelheart2
őstag
válasz eastsider #20090 üzenetére
Én ugy tudom,hogy a letöltés után,kicsomagolod a memoriakártya dload mappájába.Ha nincs ilyen mappád,akkor létrehozod.A kártya gyökérkönyvtárában kell létrehozni.Utánna a 3 gombos modszerrel telepitted.De ha rosszul tudom,akkor valaki kijavit majd.Én sem csinálltam még.Most csomagolom ki.
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Thunder86
tag
válasz eastsider #17928 üzenetére
Én még az elején vettem rá egy ehhez hasonlót. Valóban takarta a teljes felületet viszont a kijelző olyan mértékben érzéketlen lett, hogy 1-2 türelmes hét után kidobtam a franca
Azóta ugyan farmertokban hordom amikor zsebben van de lassan egy év után 1 karc sincs rajta...
No Sacrifice, No Victory!
-
Cunaja
Topikgazda
válasz eastsider #17662 üzenetére
A blogomban ott van, optimalizálva van, hogyan azt ne kérdezd. 7 pecsétes titok.
Fényképező , videó rész tuningolva.
Akkufogyasztás javítva, és egyéb extra ( Hívásrögzítés, root, kipucolt rendszer, egyéni plusz beállítási lehetőségek, stb ...). Ezt csak az látja, aki felrakja.Kép is kellene róla, mert a leírásod alapján, nagyon hardver gyanús a második rész.
[ltt kereshetsz megoldást.]
Ha nem megy a fordítás, Google barátod segít.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
őstag
-
MK VII
veterán
válasz eastsider #17595 üzenetére
Ezt talán Cunaja tudná megmondani...
Engem egyik plusz dolog sem érdekel ami benne van... Csak telefonálok meg netezek vele...
Duplakopp nagyon kevés embernek megy csak. Ez ilyen kiváltság.(#17596) sirokipatrik
Az a két reflektor ami van a videón azoknak a tükröződése az a két pötty...(#17599) Aryon87
Fuu bammeg.
Nagyon szépek... Nekem sosem sikerült villámot fotózni.. Nem is tudom, hogy, hogy kell.. Tuti nem is sikerülne..[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
thisiswhat
csendes tag
-
thisiswhat
csendes tag
válasz eastsider #17374 üzenetére
Nexus 5-ről váltottam, nem volt problémám az EMUI megszokásával. Van hozzá elég sok téma, amivel lehet "nosztalgiázni", a Nova Launcher (vagy Google Now launcher) is sokat segíthet a nexusításhoz, bloatware az enyémen (telenoros), amit ne lehetett volna leszedni, nem volt. Default alkalmazások könnyen cserélhetők. Ami örvendetes változás a Nexus 5-höz képest az az akkumulátoridő javulása, a kamera minősége, és fülesen keresztül a zene is jobban szól, mint a Nexuson. A custom ROM-ok választéka azonban a processzor miatt elég szegényes egy Nexushoz képest.
Szerk: ha gondolod, rakok fel képernyőképet a témáról, amit használok. (zárképernyő, értesítési menü, beállítások, stb.) Sajnos a legtöbb témánál vagy nincs normális mintakép, vagy félrevezető és nem úgy néz ki, amikor felrakod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!