Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
válasz Döglött Róka #19296 üzenetére
Csak az a baj, hogy a kocsiba nincs kihangosító, szóval most vagy veszek egy drágább, minőségű utángyártott lejátszót, amin van Bluetooth és az 20 környéke, vagy veszek 5 környékén a szélvédőre rakhatót.
Lehet hogy meghallanám a telefont magát a is,de azért akkor se az igazi. De teljesen megértem amit mondasz, és valamilyen szinten egyet is értek vele. Még nem kezdtem el vezetni, még csak Kreszre járok, szóval van még idő dönteni, csak úgy előre szerettem volna tervezni. Köszi a segítséget mindenkinek. -
MK VII
veterán
válasz Döglött Róka #19296 üzenetére
Sőt..
Ha jól emlékszek épp mostanában akarják bevezetni, hogy a szélvédőre nem lehet tenni semmit a kiláthatóság miatt. Ergo marad a középkonzol... Ebben csak az a szép és jó, hogy eleve, hova nézel, ha vezetsz? A szélvédőn kifelé. Ha mindig letekintesz a középkonzolra, azzal sokkal nagyobb a baleset kialakulásának veszélye. De hát már megszokhattuk, hogy az értelmetlen törvények és szabályok országa vagyunk...(#19297) sirarcheer
A visszatérés sikertelenségének az oka nálad van.. A leírás és a visszatérés menete teljesen jó.. Ezer meg egyszer mentem vissza gyári romra Cunaja romról és semmi gond nem volt...
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de sajnos valamelyik lépést nem jól csinálod.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz Septum15 #19293 üzenetére
Ha rám hallgatsz, nem rakod fel a szélvédőre, inkább csak hallgasd, főleg kezdő vezetőként (csak elvonja a figyelmed a kijelző). Feltéve ha szeretnél megtanulni tájékozódni...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
Septum15
aktív tag
Valaki tud ajánlani kocsiba tartót a telefonhoz?
Nem sokára meglesz a jogsim, de a tájékozódó képességem katasztrófa, ezért a GPS miatt kéne egy tartó. Lehetőleg a szélvédőre legyen rakható, biztosan tartsa a telefont, de ne kelljen érte bankot robbantani. -
dobdan1
csendes tag
-
Tatyla
őstag
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
bardo
tag
válasz Septum15 #19278 üzenetére
Én pont az az ember vagyok aki mindent elolvas 2x is. És az aki amióta "okosabb" telefonom van romolok is. De ezt az összefoglalóban nem találtam. Amúgy mindent Cunaja leírása szerint csináltam, így mielőtt az Ő első romját feltettem, csináltam egy nandroid mentést (data-t nem). Az megvan. Telekomos vagyok amúgy.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
bardo
tag
Más és egy kicsit magánügyebb téma de szakmai is és leírom:
Most Cunaja Mester V5-mod romját használom nagy megelégedéssel, de van itt egy Rom. Tudom XDA-s és senkit nem akarok magamra haragítani. Ezt is Tecalote csinálta és 2 verziója van egy Magisk és egy Classic változat. A Magisk verzióra azt írja hogy ugye rootolt mint a SU-s verzió, de futnak rajta a Bankos alkalmazások is. Kipróbálnám, de félek bootloop lesz belőle és lesz egy téglám. Elég jó leírást add hozzá, hogy L09c432B386-as nem rotoolt rom kell hozzá, de félek nekiállni, hogy kipróbáljam.
Tudom elvileg Cunaja V5-Modról egyszerű visszatenni a gyári B386-ot, de van pár számomra nem tiszta lépés. Főleg a következők:
1. EVA-L09C432B386 boot és recovery felrakása:
1.1 adb devices (látja-e a telefont)
1.2 adb reboot bootloader
1.3 fastboot flash recovery recovery.img
1.4 fastboot flash boot boot.img (Nincs közte reboot)
1.5 fastboot reboot
2. EVA-L09C432B386
2.1 Első rész a dload mappába másolni. 3 gombos telepítés.
2.2 Második rész a dload mappába másolni. 3 gombos telepítés.
3. A telefon független marad, gyári B386-os szoftverrel.Az 1.3 és az 1.4-nél milyen recovery és milyen boot.img kell. Ezt honnan szerezzem be. Lehet most én vagyok a Zizike?
-
MK VII
veterán
Tényleg ne ekézzük már ennyire szegényt.
Ha valaki nem jártas valamiben akkor nem természetesek olyan dolgok neki mint aki jártas benne.
Korrekt, normális és tisztességes tag. Azért jött, mert valamit nem tudott. Nekünk, témához közelebb állóknak kellett volna egyből a sim hiánya gondolnunk, ahogy Sanki is tette.Egyébként meg egy f@szság, hogy sim nélkül nem megy a frissítés.
(#19274) zizike22
Beszélni lehet róla, ha az törvényes kertek közt marad.[ Szerkesztve ]
-
zizike22
tag
gondolom a forumban szolgáltató fuggetlenitésrol nem lehet beszéni
-
zizike22
tag
mindenkitől elnézést kérek máskor jobban oda figyelek
-
bardo
tag
válasz zizike22 #19261 üzenetére
már megbocsáss, de "Nomen est Omen" !! Ez pont olyan hogy nem indul az autóm és több szakember dolgozik rajta és próbál segíteni a kliensnek aki végül benyögi, hogy bazzeg üzemanyag nincs benne. Sorry ezt nem tudtam hogy kell!
-
2007ath
aktív tag
Telefonom az elmúlt héten lehetőséget kapott fotós erényeinek megvillantására. Úgy érzem, nem vallott szégyent. Belinkelek néhány tesztképet. Igyekeztem úgy válogatni, hogy azok mind a készítéskori fényviszonyokat, mind a témákat tekintve változatosak legyenek. A fényképek ugyan PRO módban, de alap beállítással készültek. A telefon L19-es (dual-SIM), B386-os gyári, független szoftverrel működik.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz zizike22 #19261 üzenetére
Nem haragszunk, csak a topikban már többször belefutottak mások ezekbe a hibákba és a végén kiderült, hogy nincs sim a telefonban. Napokat körbejártuk a dolgot, hogy miért nem megy a frissítés neki, több ember azon "dolgozott", hogy sikerüljön neki a frissítés és akkor mintegy varázsütésre kibújt a szeg a zsákból, hogy nincs benne sim...
Tényleg! Az összefoglalóba be kéne tenni, hogy "Ez egy telefon! Sim kártyával használatos!"
(#19263) zizike22
Értem.
Ne vedd magadra, csak szórakoztatom itt magam.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Háde' még, ha egy betonkeverőre próbálnád az új frissítést felrakni megértem, hogy nincs benne sim kártya.....
-
zizike22
tag
Ezt irja erre pl de 378 ra is 386 is ahhh nem tudom mi a vranc van de a 360 ra is ezt irja aszem monduk azt les tudom tolteni mit tegyek evvel van megoldas vagyhagyam vagy mi [URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=44820171002_202317.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/10/02/44820171002_202317.jpg[/URL]
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz zizike22 #19251 üzenetére
A Nougat a probléma! Ezt most hosszú lenne kifejteni, de nagyon érdekes jelenségeket tud produkálni.
Már itt a fórumon is volt probléma egy Huawei által kiadott hivatalos OTA frissítésből az L09-es telefonokon.
Jelenleg a B390-es szoftver is hasonló, mert van akinek sikerül telepíteni, de ugyanazokkal a lépésekkel, másnál "fail" a vége.
Ezzel reméljük október 16-a után foglalkozni fognak majd, mert most leköti minden idejüket az új készülék bemutatása.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zizike22
tag
valaki el jutok b182 ig de semmi most a b322 probáltam de ott is failt ir ajjj nem tudok tovabb menni mi lehet a baj?
-
csocsoszán
őstag
válasz Cunaja #19232 üzenetére
Bizony volt, hogy nehezen jött válasz! Kétségbeesésem miatt más rom topikjában érdeklődtem, elhajtottak, hogy ne itt tegyem fel a kérdésem! Sőt letoltak, hogy miért kellett azt a rossz romot felrakni!
Teljesen igazat adok neked! Nem kívánom folytatni a vitát, csak tapasztalatom írtam le.[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
dajdaj
tag
válasz Cunaja #19206 üzenetére
Szia. Mint írtam is a szinkronizáció maga működik. A szinkronizálandó e-mail cím nem látszik a beállításokban... [link] Itt nem látszik az e-mail címem! Alul van a buborék üzenet, amit nem értek. A szinkronizálás továbbra is működik, csak nem értem ezt az ellentmondást a beállításokban.
-
Muerte68
addikt
válasz philoxenia #19239 üzenetére
A 8 meg a lite ok is de úgy néz ki hogy eddig voltak jófejek
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
bocy1977
csendes újonc
válasz Septum15 #19229 üzenetére
Nos ahogy tanácsoltad bootloader nyitás,twrp telepités,oeminfo telepités utánna telefon ujraindit egy kis beállitgatás és amint megvan már ott is van a jel a beállitásnál hogy van frissités de az még nem szabad felrakni mert nem fog sikerülni.
Sd kártyára felmásol a dload mappába a C432B182 full update app,3 gombos frissités inditása,utánna ujra indul
megint beállitás és már van ujabb frissités de már L09-C432B383 ami már emui 5 android 7.0
Legközelebb jobban elolvasom mi a fórum címe.
Nagyon szépen köszönöm a segitséget.
Kedves Cunaj úrnak is.
Sziasztok szép álmokat mindenkinek. -
-
bubus66
nagyúr
válasz Muerte68 #19214 üzenetére
(#19214) Muerte68
Szia itt megtalálod Ugyan úgy kell mint az általad felsoroltaknál.
(#19232) Cunaja
Ez így van és igazad van én is ezt vallom aki az XDA-ról telepíti a custom ROM-okat az ott is kérjen segítséget, és ezért senki nem haragudhat meg..... (Halkan meg jegyzem, volt már olyan, hogy nem kapott segítséget, az user attól aki csinálta a ROM-ot).
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bocy1977
csendes újonc
válasz Septum15 #19229 üzenetére
Rájöttem hol rontottam el,amit az xda-n találtam és be linkeltem korábban onnan töltöttem le a romot.
Erröl meg is feledkeztem,ezt az oldalt vagyis Cunaja leírást egy másik magyar fórumon kaptam és ez alapján akartam csinálni,a gépemen megtaláltam a C432B182es romot és azt hittem meg egyezik ami ezen leirásban szerepel.
Megpróbálom rá flashelni az oeminfót és utánna az innen letöltött C432B182-öt fel flashelni.
Köszönöm a segitséged!! -
Cunaja
Topikgazda
válasz redbiro #19231 üzenetére
Ez nem hangulat keltés,hanem az igazság. Többször leírtam már. Aki XDA romot használ, az ott kérdezzen. Aki magyar oldalról, az meg itt. Ök tudják, hogy lehet a romukból kimászni.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
Felhívás!
Aki az XDA-ról telepít Custom romot, az ott kérdezzen és ne itt.
Aki elrontja a telefonját egy XDA telepítés miatt, az szintén ott kérjen segítséget, mert ott biztosan jobban értenek hozzá.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zizike22
tag
na most a b182 on vagyok mi a tehendo Hicare ban nem ajánl fel semmit
-
Septum15
aktív tag
-
bocy1977
csendes újonc
válasz zizike22 #19219 üzenetére
Azt le irhatnád eddig mit csináltál,az lemaradt.
Cunaja leirása alapján csináltad?
Lehet kell neki az oeminfo hogy felmenjen az újabb verzió.
Gondolom a recoveryböl a gyári van fent és bootloader zárt.
Nem igazán értem még én se hogyan müködik ez a rendszer,samsungom volt eddig és htc-m azok egyszerübbek.[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
A t-kom-os teló a P9lite-P8-hoz hasonlóan független?-vagy honnnan lehet megtudni az -e vagy nem?
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
zizike22
tag
me az ome info t se tudom letolteni
-
zizike22
tag
valaki adna mukodi linket a b182 es romtol mert nem megy semmi
-
bocy1977
csendes újonc
Sziasztok-
Olyat kérdeznék hogy tettem fel egy romot a telefonomra (ami huawei p9 eva L09-c150b170 volt) . NewWorld-7-by-Tecalote romját tettem fel.Vissza raktam a gyári recoveryt utánna 3 gombos módszerrel fel flasheltem a C432B182-t,telefon ujra indult és C900B182 van rajta erre rá lehet telepiteni másikat amitöl C432-es lesz?
Cunaja leirásában már nem érhetö el az oem info,gondolom ezt kéne fel flashelni bootloader nyitás és twrp flash után.
Segitséged elöre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
-
jenco73
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy P9 vásárlását, Samsung A3 2016-ról váltanék. Azt szeretném kérdezni hogy érdemes 7-es androidra frissíteni mindjárt az elején mielőtt belakom a telefont vagy maradjak a stabi 6-os androidon? Stabilabb a single sim mint a dual sim verzió? Nem szempont a dual sim de tudnám használni van céges kártyám azt használom a privát számomat jegeltem pár éve. -
Cunaja
Topikgazda
válasz Pinyo16689 #19205 üzenetére
[EVA-L09C432B386]
Dajdaj: Annak a programnak, amivel szinkronizálni szeretnél, engedélyezni kell a másodlagos indítást.
Telefonkezelő, majd elhúzod jobbról balra és automatikus indítás. Itt a másodlagos indítást engedélyezd a proginak.
Nálam a Google Drive, automatikusan szinkronizálja a Google Fotókból. Ha fényképezek, és a Google Fotókban megnézem a képet, a háttérben már kúszik is fel a drive-ba. Egyszóval megy V5 módon, csak tanulni kell, hogy alapból a rom, az összes automatikus indítást kilövi. Utólag kell engedélyezni, amit szeretnél.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Pinyo16689
senior tag
Valaki tudna segítrni abban, honnan tudnám letölteni a telenoros L09C432B386 full rom-ot?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
dajdaj
tag
Cunaja nézzd már meg kérlek, (Cunaja v5_mod) megy-e neked a fotók autó szinkronizálás, csak most vettem észre. (Halkan jegyzem meg maga a szinkron megy.) Vagyis a fiók beállításokban nem látszik melyik fiókkal szinkronizál? Ez az űzi fogad ha beállítom akármelyik email-t, Automatikus Biztonsági Mentés: beállítás-lekérés sikertelen. Ez lehet a telefontól, valami hibától, amit az újra rakásból szenvedett el a telo? Köszi.
-
-
carpinus
csendes tag
válasz Cunaja #19198 üzenetére
Szia! Nekem hasonló problémám van. Gyári gmail appból bármilyen linkre kattintva nem nyitja meg az alapértelmezett böngészőben, hanem a képen látható szöveget írja ki. Csak a böngészőt megnyitva ugrik az adott oldalra. De a Telefonkezelőben nekem nincs olyan, hogy Engedélykezelő. EVA-L09C432B386, független
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest