Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz dobdan1 #24783 üzenetére
ipad. utálom az applet, a telóik szarok sajnos, pedig több is volt, a droid telók jobbak, de tabletben az ipad utolérhetetlen. van androidos is, családban több is, de az ipadot mini 3-mat nem adnám egyikért se, pedig ez se mai darab azért.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Septum15
aktív tag
válasz dobdan1 #24783 üzenetére
Egy első generációs iPad Air-t használok 2015 óta (már akkor is másfél éves volt, amikor vettem) napi szinten. Sajnos az apple nagyon vissza fogja a régi eszközöket, persze régi ez az Air, de volt egy időszak, még iOS 11-nél, hogy teljesen használhatatlan volt. De utána a 12-ben kijavították, de többet nem is fogok frissíteni. Ha engedné az Apple, akkor vissza mennék iOS 10-re, és Jailbreakelten használnám, de természetesen vissza se lehet menni.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz dobdan1 #20063 üzenetére
Ha az SD kártya exFat formátumban van, tud érdekes dolgokat produkálni a telefonban. Például nekem olyankor törölni nem lehet róla. Szerintem érdemesebb NTFS-be formázni, nekem úgy jóval stabilabb a működés. Nem beszélve arról hogy nekem gyorsabb is ha számítógépre csatlakoztatom MTP módban és úgy másolok rá. Próbáld ki. 64gb fölött más szóba sem jöhet igazából (exFat, NTFS).
-
Dwatti
addikt
válasz dobdan1 #19974 üzenetére
1.Ha használod a Pl :a broken effektet vagy a sorozat felvételt akkor addig nem menti (számodra használható képformátumba) amíg a telefonon nem mented el. Ezért azok a képek addig nem fognak látszani Pc-n. Előbb mentsd a telefonodon is a képet. (kép > jobb sarok fent )
2. Raw képeket is ha jól emlékszem máshova menti - a belső tárhely DCIM könyvtárába.Telefonon ezek látszódnak a galériában de pc-n a készülék belső tárhelyéjen keresd.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest