Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
-
moleculez
veterán
Már i7ről írok, könnyes búcsút veszünk egymástól.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz newman8929 #17274 üzenetére
Nem vettem észre eddig semmit napi használatban, ma frissült.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
jegenye77
addikt
válasz MK VII #17288 üzenetére
Ennyit talán még megérne.Szerintem rendelek egyet.
Videókon nézve nem bonyolult a cseréje, de azért érdemesebb inkább szervizbe vinni? Mennyit kérnek egy ilyen műveletért ha viszem a kijelzőt?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
the_pimp
senior tag
Lehet lenne egy cserém nexus 6p re, mi a véleményetek?
-
jegenye77
addikt
Sikerült ma leejtenem a telót. Be is repedt a kijelző sajnos.
Otthoni árakat nézve meg se éri kicserélni, ahogy látom. Vagy lehet nem jó helyen néztem.
Ebay en találtam ezt :
Ennek jónak kellene lennie hozzá?
Ha igen akkor mennyi lehet a munkadíj egy ilyen kijelző cserénél?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Cunaja
Topikgazda
Csak belestem és azt látom, hogy rengeteg az off.
Van off topikunk!
Legyetek kedvesek ott megbeszélni azt ami nem közvetlen topik téma.
Ha sok az off egy szakmai topikban, aminek van külön off topikja, akkor engem molesztálnak a moderátorok.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
ult1mate
tag
Az auto magazin képeket lehet valahogy frissíteni ? Nekem ugyanazok vannak mindig hiába vagyok "előfizetve" pl egy autósra, olyan képeket nem ad és nincs is a letöltöttek között.
Ha meg rányomok a frissítésre azt mondja nincsnek képek az előfizetéshez...[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
válasz Gabbbb #17256 üzenetére
Engem ha agyon ütnek sem fogom fel h mi a baj a 1+5 kijelzőjével. Szamomra tök rendben van, egyedül a p9 max fényerejét hianyolom. Szvsz mind a 2 telefonban nagyon jo panel van a sajat tipusaban. Mint irtam fentebb, en egy elegedett használó vagyok... Tudom mi folyik a topikjaban, es néha nem is értem, h az emberek mit akarnak. P9 kozel sem egy tökéletes telefon, de szerethető, nem is fogom eladni annyiért amennyit használtan ér, de az új is szerethető mimden hibájával. Tökéletes telefon nincs... De ez mar nem ebbe a topikba tartozik
-
newman8929
tag
Halihó. Mi újdonságot hozott a b367?
-
MK VII
veterán
válasz brainticket #17272 üzenetére
-
moleculez
veterán
válasz MK VII #17262 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, hogy mindenkinek más az óra ingerküszöbe ilyen téren. Lehet ami Neked/nekünk probléma, és feltúrjuk az XDA-t miatta, azt más észre sem veszi. Jellemzően az itteni fórumozók nem az utóbbiból kerülnek ki, vagy max idetévednek egy beállításra rákérdezni. Tényleg szerintem az androidos piacon az egyik legmegbízhatóbb teló a P9, meg a Huawei általában, ajánlottam is soknak, akik nem hallgatttak rám azóta is bánják, akik igen, azok boldog tulajok.
De amikor szét kell turni a rendszert egy kurva verziószám miatt, na akkor menjenek a f@szomba, hogy törjem magam ilyeneken. Arra is rájöttem, hogy nincs szükségem az android híres szabadságára.[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz moleculez #17260 üzenetére
Ez jó kérdés, mondanám, hogy igen, de ha a partíciók miattam akadnak össze, akkor el fogsz átkozni. Én att hagynám.
Itt az összefoglalóban fent van az a két .img amit fel kell tenned, egy B386 full romot meg a finderrel leszedsz. Ez letöltéssel is kb. +1 óra, és igy legalább biztos jó lesz, és egy gyári visszaállítást is megspórolsz.
Egyébként, csak hogy témánál maradjunk, én is hamarosan készüléket cserélek, a cég már megrendelte T-től a P10-eket, emiatt a P9-em valószínűleg eladó sorba kerül hamarosan.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz MK VII #17262 üzenetére
Nekem a lite verzió van, és tökéletes szerencsére. A frissítések mindet 6-os majd, 7 béta végül 7-es FR nékül tettem fel, és csak használom -használom. Igaz nem a telefon irányítja az életemet. Ez látszik a jelenlegi fogyasztásból is. Most van 37%-on 3 nap 23 óra használat, 2ó 50p kijelző idő, és 1óra telefonálás mellet. Wifi csak éjjel van kikapcsolva, mobilnet szinte soha (túl kevés a keret), autó szinkron bekapcsolva, csak e-mailre. A többit ha kell magam szinkronizálom.
Többre nem is vágyom.[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Csak hogy pozitív dolgokat is lássanak az olvasók. A telefon tökéletesen üzemel. 2 napja 160 centiméterről kijelzővel pofára esett a konyhai kőre. Mezei, átlátszó (nem bumper) szilikon tokban. Most is erről írok, egy karc se. És minden tökéletesen működik. Semmi bajom vele (MM rom).
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
knox83
senior tag
Sziasztok,
Jött egy T-s L09C150B367, 837 mega. Erről tud valaki valamit? (Jól el vannak maradva a szolgáltatós romok...)
Köszi a választ. -
MK VII
veterán
válasz cenzor #17261 üzenetére
HTC pont most tett le egy elég komoly kis ketyerét az asztalra U11 néven.. Mondjuk tök mindegy, mert HTC-t sosem vennék, ahogy Samsungot, Sony-t és LG-t sem. Oneplus részemről szóra sem érdemes.. Nem létező "fogalom" nálam..
101%, hogy Iphone-ra megyek vissza én is mint sokan.. A zártsága egyáltalán nem érdekel, csak az, hogy úgy működjön ahogy kell, és azt az Iphone tudja, szemben a Huawei-el...
Belefáradtam már abba, hogy valamilyen probléma mindig van ezzel a telefonnal.. -
cenzor
tag
válasz MK VII #17257 üzenetére
De ha nem Huawei, akkor mi? iPhone zárt, LG bootloopol, Samsung a kamera mellé teszi az ujjlenyomat-olvasót, Sony, HTC haldoklik, Oneplus supportról csupa jót hall az ember /s, akkor mi marad?
Nekem nem volt még sok androidos okostelefonom, de ezzel a P9-cel ki vagyok békülve. (Ez az utolsó B386 sim kártya fiaskó nem kellett volna, de ezt is el tudom felejteni, meg lehetett végül oldani, adatvesztés nem történt.)
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz moleculez #17250 üzenetére
Én sosem romolgattam és nem is volt baj se az akkuval se semmivel, de ezelőtt kb. a kezdetektől (3G-től) iphone-om volt.
Ezelőtt pár hónapig meizu volt, most meg lassan fél éve p9, de megyek majd vissza ios-re, főleg hogy pct is váltottam macre, meg amúgyis anyámnak kell másik teló, megkapja ezt, neki a winfos után felüdülés lesz.Még az i8 keynote-ot megvárom, nem akarok tavalyi modellt venni, ha nem muszáj. Bízok benne, hogy kicsit kompaktabb lesz az új, mert nekem i7+ kellene, de bazi nagy, feleslegesen...
Ja, és remélem lesz végre gyorstöltés az újban.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
brainticket
aktív tag
-
MK VII
veterán
Őszinte leszek... Teljes mértékben egyetértek veled...
Abban is, hogy nem fontos romolni ezt a telefont, hogy "normálisan" működjön. Persze mi a normális ugye...
Engem a hardveres mizériáji aggasztanak... Következő telefonom nekem sem hüvely lesz az 100%.Ahigy Balzak írja. B386-os recovery-t felteszed aztán mehet rá a rollback.
-
Gabbbb
senior tag
Nekem a Oneplus-al a panel a legnagyobb bajom. Nem elég, hogy Amoled, hanem még a létező legszarabb panel. Olyan, mintha Samsung reject-eket vennének. Rózsaszín és zöld átmenetes elszíneződés van szinte az összes panelon és a szürkék borzalmasan néznek ki, mintha textúra lenne rajta.
-
Balzak83
senior tag
Ez az összefoglalóból elég érthető:
Ha nem tetszik a rom, akkor TWRP és visszaállítjuk a mentésünket, vagy felrakjuk a gyári boot és recovery.img-t, majd 3 gombos telepítése a B386 és feletti romoknak.
Ha MM-re szeretnénk visszatérni, akkor a gyári fájlok cseréje után a rollback rom és B182.Twrp-ben kell telepíteni, majd 3 gombossal tudsz új romot feltenni, immár gyári recovery-ből.
-
btomp
csendes tag
Próbáltam másik kábellel is, siker nèlkül. Kipróbáltam otg kábellel ès elkezdte tölteni a power bankom, csak az a baj, hogy átkapcsolni sem engedi a töltèsi módot.
Kikapcsolva viszont tudtam tölteni.
Majd próbálok egy visszaállítást, aztán ügyfèlszolgálatot hívni, ès ha nincs más akkor marad a szervíz.
De köszi a hozzászólást!Ha én három madár lennék, látnám magam, ahogy magam alatt elrepülök!
-
b3Ro
senior tag
-
moleculez
veterán
Sziasztok! V4-ről mennék vissza gyári állapotra, gariztatni megy a drága. Valaki összefoglalná hogy néz ki a dolog?
Amúgy én is lelépek innen. Átállok a sötét oldalra, rendeltem egy iPhone 7-t ma délután. Televan a zsákom, hogy ROM, rollback, ZIP, bootloader, recovery, twrp, full, nem full, meg mittomén mit "kell" ahhoz barkácsolni, hogy az egész jó legyen. Tudom, nem kell, csak lehet, és hogy rengeteg boldog felhasználó van stock ROM-n. Nem én.Na ott majd lesznek más nyűgjeim. De valamelyik nap arra keltem, hogy nincs kedvem a telót hegeszteni szabadidőmben, csak használni akarom.[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Létezik olyan, hogy úgy tűnik mintha a játék csökkentett felbontasu módban menne? Holott ki van kapcsolva a mód.
CoC-nal vettem észre. Igaz mást nem is játszom nagyon.
Legfrissebb hivatalos rom.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Cranium
tag
válasz MK VII #17198 üzenetére
Bocsi, hogy későn írok, sikerült megoldanom a problémát...nem a születési évemet adtam meg én hülye, hanem egy másik PIN kódot amit nagyon ritkán használok..............át is állítottam jelszavas megoldásra a képernyőzár feloldását Más: most feldobott egy frissítést: EVA-L09C150B367, érdemes frissíteni? Eddig nem volt panaszom a telefon működésre. B361en vagyok.
-
Shyciii
veterán
Nem döntöttél rosszul. Nekem csak két súlyos bajom van a Oneplus 5-el. A kinézete, és a mérete. Én szerettem mikor Oneplus One-om volt, és gyűlöltem mikor Oneplus 2-őm volt, de az 5,2-es kijelző az ideális nekem, így egyenlőre maradok a P9-nél, de engem is zavar, hogy az EU-s romokat erősen hanyagolják.
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Mai napig nem megy fel a 7es droid. Mindig is stock rendszert részesítettem előnyben. Pixel drága, uh oneplus lett.
Kamera nem rosszabb de gyorsabb, nincs zselé, AnTuTu soha sem érdekelt, teló gyors, nagyon gyors, aksi nagyon baba, matt feketeben gyönyörű. Elégedett vagyok, sajnos a p9 nagyon sokszor ki vitte a hajamat, igy megleptem magamat egy uj teloval.MK VII: nem érdeke az AnTuTu, de olvastam róla. Elégedett vagyok a twlwfonnal, nem úgy mint többen a topikjaban...
-
Maxxoon
csendes tag
Udv,
3. Alkalommal talalom ugy telot (bekapcsolt call strobe mellett) hogy nem fogadott hivasok utan beragad a led es vilagit folyamatosan.
-
b3Ro
senior tag
Kedves p9 tulajok. Lecsereltem a telot egy Oneplus5 -ra. Itt maradok ha valakinek segítség kell, foleg a rollback-el . Mindenkinek sok sikert a telefonnal a jövőben
-
vectras
tag
sziasztok adott egy vodás p9 B341 végű szofttal. Firmware finder felajánlotta a vodás B345-öt. a gondom az hogy a kiírja az imei szám alapján nemtámogatott. miért?
-
cenzor
tag
válasz MK VII #17237 üzenetére
Nagyon ne törd magad miatta. Azt hittem a sok Telemaxos sztorid után neked fejből megy az ilyen De most visszaolvastam és látom, hogy neked mindig biztosító fizette a számlát. Úgy könnyű
Megértem, hogy minden törés egyedi elbírálás alá esik. Direkt megírtam a Huaweinek is és a Telemaxnak is, hogy körülbelüli árra vagyok kíváncsi. Ha tehát megnézték volna, hogy az utolsó kijelző cserés P9 mellé 53.728 Ft van írva és azt mondják, hogy kb. 50, akkor boldogabb lettem volna. Még akkor is, ha az én esetemben majd 72.324 Ft lesz a végösszeg.
Elfogadom, hogy nem lehet pontosan megmondani, csak szerettem volna a nagyságrenddel tisztában lenni. Azért azt gondolom be lehet lőni, hogy 20 vagy 100 ezer forintos tételről van szó. Nyilván előbbi nem kérdés, mert megéri, utóbbi meg nem kérdés, mert újat kell venni.
-
btomp
csendes tag
Sziasztok! Egy hónapja használok egy p9es telefont, ès eddig nagy megelègedettsèggel használtam, de 3 napja problèmám van vele.
A problèma az, hogy nem mindig tölti a kèszülèket sem a gyári töltőm, sem a pót akksim. Pár perc után mintha nem is lenne töltőn.
Nèha megjelenik egy usb ikon amit nem lehet törölni, ès azt írja: másik kèszülèk töltèse usb-ről. Ha rátappolok akkor több opciót kínál, köztük a normál töltèst, vagy adatmozgatás, de fordított töltèsről csak egy pillanatra engedi átkapcsolni, utána visszaugrik oda. Azt hiszi a telefonom, hogy egy másikat akarok tölteni. Szerintem szoftveres a hiba, mert kikapcsolva az összes töltőkombinációval veszi a töltèst. Ma reggel jött egy frissítès, remèltem, hogy megoldja, de nem sikerült.
Kipucoltam az usb aljzatot, ès újraindítottam a telót.Jól sejtem, hogy gyári visszaállítást kène csinálnom?
Vagy szervízbe vigyem?
Aki tud segítsen:-)Ha én három madár lennék, látnám magam, ahogy magam alatt elrepülök!
-
t.imi
addikt
válasz malna88 #17232 üzenetére
Szia!
Köszönöm, ez számomra csöppet vastag
Most találtam ezek közül választanék valamit.Hajlított 3D Ultra Clear fólia van valakinek? Ez is elválik egy idő után? XPRO Case szilikon tok 0.33mm vagy
a porvédős változat. -
malna88
tag
Szia!
Én ezt a tokot használom, bár ugyan nincs kivágva a gomboknál. Azok mégis könnyen nyomhatóak, telefont jól védi, körben a szegélyen is mindenhol véd, miközben a telefon eredeti szépségében látszik. Havonta egyszer mondjuk alkohollal kicsit áttörlöm, így még nem vesztett az átlátszóságból.
s9+
-
taz1
csendes tag
válasz Balzak83 #17221 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, végül a method 1 is működött full rommal, igaz csak másodszor. A lényeg, hogy a telefon él, bár egy egész napos tortúra után. Az tuti, hogy ez jó lecke volt, még egyszer nem leszek ilyen figyelmetlen. Köszi még 1x és cunaja mesternek is az eredeti posztért
-
t.imi
addikt
válasz philoxenia #17226 üzenetére
Még jó hogy nem magyar oldal, különben biztos rábeszélnétek
Ruha akart lenni, aza az, telón ezt adta be.
Igen, sejtettemNem is olyan csúnya...... Mama értékelné.NEM!!
[link]
[link]
Stb. Sajnos egyikhez sem volt szerencsém. Nillkin, illetve gagyi vastag szilikon tokjaim voltak eddig.[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Igen, ez a bratyó. Szerintem szebb, egy csinos 👗 jól állna neki.
Ólom nem rossz ötlet, néha agyfszt lehet kapni tőle -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Beállok a sorba.
Egyenlőre szerelvényezném a drágát.P9 lite-ra Nillkin super frosted tokot/üveget raktam.
Ennél szeretném, ha picit vékonyabb lenne. Üveg elég macerás, azt olvastam.Itthon vennék rá tokot, 0.3-0.6mm puha, félkeménnyel érdemes foglalkozni, vagy nézzek kemény tokot?
Mindenképp olyat szeretnék, ami ki van vágva a gomboknál.
Normális minőségűre hajtok, speedshop, gigatel, huaweishop, (ha nem csak a neve az) hol érdemes és milyet keresni? Ne táguljon, ragadjon, mattuljon, stb pár hónap után.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
A kijelzőm háttérvilágítása feloldás utàn random kikapcsol. Qrwa idegesítő, 5-6x fel kell oldani hogy jó legyen. V2-n kezdődött a probléma (sztem nem a ROM miatt,egyedi eset), V4-n egy nap után előjött. Hardveres hiba lenne? Ha igen, V4-n 1 napig miért volt jó? Automata fényerő on-off megvolt.
-
gery2123
őstag
Nem ide tartozik mert Honor 8 de azért itt is leírom hátha tud segíteni valaki
"Na akkor élménybeszámoló
Tegnap nyitottam a bootloadert. Eddig nagyon egyszerű és semmi gond nem volt.
TWRP telepít probléma nélkül. Belépni már annál nehezebb...de nem lehetetlen.
Majd CM14,1 letölt, gapps letölt és twrp alól telepít. Boot és jön a meglepi. Fél óra után se akart elindulni a rendszer csak a botanimáció ment. Ismét töröl, majd újra rak, és ezt más rommal is megismételtem de hiába.. ugyanúgy botanimáció bámulás 30 percen keresztül.
Természetesen melóhelyen, nehogy nyugodtan tudjak gondolkodni... Nembaj 9-re otthon voltam majd nekiálltam, hogy mit rontottam el. Arra jutottam, hogy mindent leírás alapján csináltam de akkor se megy. Na ekkor csináljunk vissza mindent. MM boot+recovery leszed és a megfelelő rollback + csomag. Nem kis szenvedés után sikerült a rendszert visszarakni B131-re, majd OTA egésezn fel 389-ig.
Nem tudom mit rontottam el de nem volt egy szép nap Most megy a készülék minden gond nélkül, de jobban örültem volna egy működő CM14.1-nek.
Valaki használ AOSP romot? Ha igen akkor hogy a fenébe rakta fel?"-- PSN_ID: GerY2123
-
taz1
csendes tag
Sziasztok,
tegnap 'sikeresen' feltoltam a rollbacket a 6os droidra most természetesen bootlop lett a vége, cssak a huawei logóig jutok, ha bekapcsolom, azóta le is merült a teló.Tudom, hogy néhányan már jártak így. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami házi megoldás erre? Szükségem lenne a telóra holnap munkában, szóval ha van gyorsabb megoldás, nem vinném szervizbe. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni[ Szerkesztve ]
-
cenzor
tag
Egy kis késő esti horror. http://i.imgur.com/R3aY3hE.jpg
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Az miért van hogy ha a wifi hotspot ssid nevét megváltoztatom akkor ugyancsak megváltoztatja a telefon beállításoknál az eszköz nevét is?
Eddigi telefonjaimnál (Samu, Lg, Nexus, Xiaomi) alap romon is külön külön lehetett mindkettőnknek nevet adni.
2011 óta használok egy bizonyos Ssid-t, de nem szeretném hogy az legyen a telefon neve is.
Van megoldás erre?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
moleculez
veterán
Cunaja V4-n vagyok. Ha tolok neki egy FR-t akkor az nem töröl mindent, ugyanis az ujjlenyomat minták ott maradnak hiába állítom be új telóként. Plusz pl a Gear Fit app-ra azt mondja a play, hogy nem kompatibilis, meg ilyenek. Mit csináltam rosszul. Az ujjlenyomat olvasó extra funkciói sem működnek. Nem a Cunaja ROM a hibás, user error, csak mi? TWRP-n mit wipeoljak, hogy teljes törlés legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest