-
GAMEPOD.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Zoz
őstag
válasz sityupityu #8297 üzenetére
Fóliás.
-
veterán
válasz sityupityu #8296 üzenetére
Azt elfelejtetem még megkérdezni, hogy gyárilag le van valamivel zárva a doboz? Gondolok itt fóliázásra vagy valami más egyébre.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
Ma hozzák meg a telefont. Azt már mondtátok, hogy ha azt akarok, hogy maradjon a Nougat rajta, akkor rögtön kapcsoljam ki az automata frissítést. Ezen kívül van még valami lényeges teendő így elsőre amire oda kell figyelni?
-
bali73
tag
Hogyan lehet kikapcsolni a lentről felhúzott Google felugrást? Megőrjítt! Oreon. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Egyelőre akku idő rendben, persze még nincs fél napja fent csak a ROM.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
wdx
őstag
Köszi, kipróbálom.
<Adamsky>
Úgy is szeretném, hogy este, lakásban, minimális fényforrás mellett, amikor csak árnyékokat látni... megizzasztomAmit még most megosztanék észrevételt: B365-ön a legújabb chrome pörgős volt, azonnal reagált, itt Nougaton beakad, gondolkodik akár 3 mp-et is... Látszik, hogy mennyire nem foglalkoznak már azzal, hogy a régi rendszereken is teszteljék.
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
válasz <Adamsky> #8280 üzenetére
Hamarosan teszek fel teszt képeket. Akkor lenne az igazi, ha ugyanolyan fényviszonyok közepette, ugyanaz a téma szerepelne, ugyanabból a szögből, ugyanolyan beállítások mellett. Ezt egy nap alatt nem lehet, ha azt szeretnénk, hogy legyen benne nappali és éjszakai téma is... De erre is van ötlet.
Amint visszateszem az Oreo-t, tudok képeket mutatni.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
bubus66
nagyúr
válasz Gyulu25 #8282 üzenetére
A 185-ből nem mindegy melyiket választod ki mert van DS meg SS meg a changelogot is el kell olvasni melyik az rollBack
Alul ott a szám 119570 az DS biztos és a 119571 az SS
Itt a leírásba szerepel melyik a DS és melyik az SS
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz bubus66 #8165 üzenetére
"... jó lenne ha nem kevernéd a szezont a fazonnal ... "
Én nem keverem, max félreértettem pcnet-et.Ugyanis én úgy tudtam, hogy nála megtörtént az Oreo update. Na mármost, az idézett hsz.-ben ezt írja: " ... csináltam egy factory resetet, nem tettem fel a Telekomos 200 megás frissítést ... "
Na, nekem ez volt furcsa, mert - igaz ilyen szolgáltatós frissítéssel sosem volt dolgom, de úgy gondolom / gondoltam, hogy ez sem különbözik semmilyen más frissítéstől, és ha fenn van, akkor az egy fr. után is fennmarad. Erre valaki írta, hogy nem így van.
A hozzászólást tovább olvasva kiderült, hogy az Oreo-ból nem is lett az fr. után Nougat (ezt végül a HiSuite csinálta meg neki), de a "Telekomos frissítés" eltűnt. Szóval ezt nem értettem, ill. furcsállottam.Hmm... lehet Te voltál félreérthető... no offense!
(#8229) wdx
"Nougat-on sötétben jobb kép készül. Mintha Oreo-n nem működne a fekete-fehér optika... Akkora a különbség."
Tudnál tesztképet mutatni?(#8243) kovlui
" ... e-mail érkezéskor csak hangjelzést ad, de az értesítő led nem jelez?"
Gmail app-ot használsz?
Seetings => General => Manage notifications => Email (itt a szövegre "kattints") => Always pulse notification light(#8248) oroszlajos7
"Valaki tudna segíteni, hogy tudok bootloadert nyitni?"
A módszer ua. csak kérni, közvetlenül a support-tól kell. Sajnos a garanciavesztés garantált (ezért most egy picit én is kivárok, aztán talán 0,5-1 év múlva ...)[ Szerkesztve ]
-
Ernesst
aktív tag
válasz Gyulu25 #8278 üzenetére
Szia! Ne az FF download gombjával töltsd le, hanem ahogy Bubus66 leírásában is szerepel:
1. FF-ben válaszd ki a megfelelő firmware-t (check firmware accessnél approved kell, hogy legyen, full ota, nagyon fontos, hogy jó legyen)
2. Indítsd el az in app proxyt
3. Állítsd be a proxyt a mobilneten/wifin
4. Beállítások/Rendszerfrissítés menüben keress frissítést (itt fog megjelenni, amit választottál)
5. Indítsd el a Rendszerfrissítés menüben a letöltést
6. Még mielőtt letöltődne, szüneteltesd
7. Szüntesd meg a proxy beállításokat
8. Folytasd a letöltést, ha kész, telepítsd[ Szerkesztve ]
-
Gyulu25
tag
Sziasztok! Visszaállítás témakkör B360-ról B185-re.
HiSutie-al nem engedi, pedig végeztem biztonsági mentést majd teljes visszaállítás alapbeállításra, minden törléssel. Utána felraktam FF-et, a leírás alapján (L09-hez) kiválasztottam a 119571-es verziót, beállítottam proxyt kézi.
Download-dal letöltöttem a B185 FULL OTA 2.52 GB-ját (bár itt felhozott egy update.zip-et egy L09-es és egy L29-es kezdetűt), az első kettőt is letöltöttem, de semmi...
A frissítés keresésnél viszont csak a 200 MB-os Telekomos frissítést hozza, a B185-öt hírből sem ismeri.
mi lehet a hiba, mit ronthattam bénázhattam el????Köszi előre is a gyors segítséget
-
őstag
válasz perovics #8134 üzenetére
Nagyon körbe kell nézni, mert láttam már olyan eladói oldalt hogy a kezdő csomag csak a telefon meg a töltő egy év garanciával, a többi meg plusz pénz ha szeretnél teljes dobozt mindennel meg plusz garanciát. Meg hogy tudja e a haza frekvenciákat, mert a Pure mobil árul ázsia verziókat is és nem biztos hogy pl B20 van benne már ha Vodás valaki.
-
őstag
válasz KunEmber #8107 üzenetére
Szia! Nekem Mata 9 van teljes gyári 8-al, a megszokott appjaimat használom gps, zenelejátszó, pár játék és teljesen jó. Az akku 4000 mah és 2-3 napot elmegyek vele. Ha Samsungon gondolkodol meg mi a keret rá, én személy szerint egy S7 Edge-t vagy S8-at vennék. De hátha van más is aki hozzászól és tud segíteni, meg hozzáértőbb mint én.
-
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
donjohnson
addikt
válasz sityupityu #8271 üzenetére
gyárilag 7.0-val jön.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
wdx
őstag
válasz sityupityu #8271 üzenetére
Erősen valószínű, hogy a régivel fogod kapni. Ess is neki rögtön a frissítés kikapcsolásának!
-
veterán
Mint korábban írtam, holnap fog megjönni a telefonom a szolgáltatótól. Olvastam több hozzászólásnál, hogy az újabb rendszerrel azért vannak még gondok. Szerintetek a szolgáltató (telenor) mivel fogja szállítani nekem? A régebbi Nougat lesz rajta, vagy az új? Tudom, már csak egy nap és majd meglátom, csak azért örülnék neki ha nem kéne rögtön "barkácsolnom" a régi visszarakásával. Nem is szeretem és nem is vagyok otthon annyira ezekben a dolgokban.
-
Peter.70
addikt
Tegnap 2,5 órás navigálás szélvédő mögött, tűző napsütésben, töltő nem volt rajta. Képernyő halványulás nem volt, B185 van rajta
-
eladogeppc
veterán
Mindegy, most örülök neki egyelőre
A Huawei Band 2 Pro-mmal küzdök, mert a rohadék Messenger üzeneteket nem viszi át a perecre.
Se 7.0 alatt, se 8.0 alatt. Nem tudom mi lehet a gond, mert minden engedélyezve van, ami kell.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
wdx
őstag
válasz eladogeppc #8263 üzenetére
Kint van. Csak nem a legfrissebb. És még a legfrissebben is van mit javítani, nemhogy a b360-on... Ezért mondtam, hogy ne foglalkozz vele.
-
Asbee
veterán
válasz eladogeppc #8263 üzenetére
Már egy jó ideje kint van
-
Asbee
veterán
válasz eladogeppc #8261 üzenetére
Ezen mi a meglepő?
-
eladogeppc
veterán
Mikor engedik ki már a végleges verziót. Annyira csak nem bugosHELLÓ !
"A legfrissebb teljes csomag letöltése" gombot nyomogatva először a B185 vagy mi és most 8.0.0.360 jön le minden Mókolás nélkül !
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
wdx
őstag
válasz eladogeppc #8259 üzenetére
Én nem állnék neki bohóckodni a 3 gombos módszerrel. Mivel itt nem igazán működik. Maradj a p10 összefoglalónál. In-app proxy a megoldás számodra, de ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor hagyod szépen működni a telefonod Nougat-on.
Szerk: így van, a második link a jó. Mégegyszer jelzem, felesleges köröket csinálsz egyelőre az Oreo-val.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Köszönöm !
A 3 gombos módszerrel az FF-el leszedett FULL-nak fel kell települnie ?
Ezt a leírást nézem, ami a Honor 9-hez készült és legelöl linkelve van: [link]Szerk:
Most nézem, hogy az FF-el kell felrakni a ROM-ot így ? [link][ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz eladogeppc #8256 üzenetére
Ha jól csinálod, ahogy le van írva, és azt választod, ami a telefonodnak megfelelő, akkor nem lesz test_key-es.
-
eladogeppc
veterán
Elolvastam. Úgy látom, hogy az FF által felajánlott OREO van jelenleg kint.
Jól olvastam ?
P9 Lite esetében FF-el felrakott ROM test-keys-es lett. Itt is így fog történni, vagy itt normális build szám lesz ?
Köszönöm szépen !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
wdx
őstag
válasz eladogeppc #8253 üzenetére
Olvasd el az összefoglaló alatt található mélyvíz cikket. Ott mindent megtalálsz.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Ezen az oldalon találtam egy halom ROM-ot: [link]
Ez a legutolsó OREO, amit ti is használtok ?
2018.05.03 VTR-L29C636B364 (8.0.0.364) filelist update 3035734809 FullOTA-MFNem megy át Beta Build-re telepítés után ?
Köszi !
SZERK: Ja de ezek C636-osok. Akkor az nem is jó nekem.
[ Szerkesztve ]
-
glehel
senior tag
válasz oroszLajos #8248 üzenetére
-
wdx
őstag
válasz eladogeppc #8250 üzenetére
Oreo alatt sem lesz jobb a bluetooth hangminőség, szerintem.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
2 napja nyomkodom a kütyüt és azt kell mondjam, hogy az eddig használt készülékeim közül ez a legjobb.
Kamera istencsászár, kijelző szuper, beszéd hangerő isteni. Egyetlen egy ami nálam picit gyengének tűnt, az a jack hangminőség. Dj progit használok és az sajnos gyenge.
BUT!!! I have Sony wireless Bluetooth headset.
Avval fogom használni.
Olvasgatom, hogy OREO-val mindenkinek más más a tapasztalata.
Annyira jól megy a telefon, hogy muszáj nekem is kiprobálnom.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
bubus66
nagyúr
válasz oroszLajos #8248 üzenetére
Szia DCUnlocker fizetőssel. tudsz nyitni.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Valaki tudna segíteni, hogy tudok bootloadert nyitni?
Néztem a régi linket, de már nem megy :/Pixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
PACSA75
őstag
-
kovlui
tag
Oreo alatt másnál is úgy működik, hogy e-mail érkezéskor csak hangjelzést ad, de az értesítő led nem jelez?
Elmulasztott hívásnál, SMS-nél, Messengernél jelez a led, de e-mail esetén nem. Beállításokban nem találtam semmit. Ötlet? -
wdx
őstag
Köszi a kimerítő válaszokat! Így már tudom, hogy nem készülék hiba.
Nos, lehet, hogy telekom hiba lesz, de azt nem árt tudni, hogy főverzió váltás után illik nyomni resetet. Minden éjjel, este előfordult, mióta megvan a készülék?Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
faham
aktív tag
Köszi a válszt
1. Ne zavarjanak mód teljesen ki van kapcsolva
2. Igen fullon volt a térerő
3. Igen olyankor kimenő hívás megy
Sőt az a legérdekesébb ha felhívom a számot ami nem tudott hívni utána ő is tud hívni már. Próbálgattuk este utána és ma reggel is és ilyenkor nem jelentkezik valamiért.(Kíváncsi vagyok ma este is előjön e)
4. Telekom a szolgáltató
5. 1 sim van benne, gyárilag nano sim nem vágott a telekomtól, a másik soltban microsSD kártya van
6. Nem csináltam visszaállítást mert ahogy jött ki a dobozbál beléptem a googlba és nyomtam is a frissítéseket nem csináltam vele addig semmit.
7. Az nincs bekapcsolva mert azzal aki hívott előtte beszéltük meg Telegramon, hogy hívni fog csak nem csöngött ki szóval még a telefon is használatban volt. Ezért tudtam, hogy valami problema van másképp észre se veszem, hogy keresett[ Szerkesztve ]
-
Zoshi85
aktív tag
Vodas Vtr L09 en. Március 15 ota nincs frissites. Pedig ff szerint 4 is van. Bar csak az egyik engedélyezett..
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
wdx
őstag
Tudni kéne hozzá sok infót. Nincs beállítva esetleg éjszakára "Ne zavarj" mód? Amikor nem érnek el, akkor fullon van térerő? Te tudsz olyankor telefonálni? Milyen szolgáltató(k)nál vagy, milyen sim kártyák vannak benne? Oreo frissítés után nyomtál Gyári adatok visszaállítását? Esetleg még be lehet állítva, hogy éjszakára kapcsoljon ki a készülék...?
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
Sziasztok,
felmerült egy fura probléma és a keresőben nem találtam rá választ.
Adott egy 9 napos P10 DualSim. Oreo került rá első nap. Tegnap este óta van az a jelenség, hogy időnként ha hívják a telefont akkor a hívó félnek nem csöng ki és A hívott szám nem kapcsolható szöveg jön be. A telefon nem is jelzi, hogy volt bejövő hívás. (Fura mód eddig csak este jött elő)
Valaki tapasztalt hasonlót már esetleg? -
bagyulus
tag
Szia nekem ez van fent a készüléken VTR-L09 8.0.0.365 C432 és az volna a kérdésem hogy ezt is vissza lehet állítani Nougatra .
-
wdx
őstag
Visszaálltam Nougat-ra. Próbálgatom, belakom, aztán frissítek b365-re, és meglátjuk. Annyit már most látok, hogy igen, Nougat-on sötétben jobb kép készül. Mintha Oreo-n nem működne a fekete-fehér optika... Akkora a különbség.
-
veterán
A boltos független árakhoz képest értem. Na de annyira ez nem is fontos a számomra, a lényeg, hogy elégedett legyek majd vele.
Kíváncsi vagyok, hogy az s7-hez képest majd milyen lesz. Nagyon jó telefon volt, de megmondom őszintén, hogy az s6 szerintem jobb volt nála. Na de nem offolok itt más telefonról.szerk. Egyébként elolvastam a tesztet meg mindent, vele együtt sok hozzászólást is, és rájöttem, hogy nekem pont azok a dolgok tetszenek ebben a telefonban mint amik sokaknak nem. Nekem pl nem jön be a hátoldali ujjlenyomat olvasó, megszoktam már, hogy elől van. Kifejezetten tetszik, hogy kicsit hajaz a samsungra, Továbbá a p9-el ellentétben nekem tetszik ebben a telefonban, hogy valamivel kerekítettebbek a szélek. Tehát a külseje nekem minden szempontból rendben van, én nem foglalkozok vele, hogy esetleg milyen gyártókat koppintottak le vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz sityupityu #8225 üzenetére
Azt nem tudom mennyire jó ár a 90,de az enyémet mindenki 60-65ért akarta
P10et nem nagyon keresik
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
veterán
-
OCTAMD
őstag
válasz sityupityu #8223 üzenetére
Tegnap adtam el egy pár napos függetlent 69000be
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
veterán
Na úgy döntöttem, hogy én is beszállok a társaságba egy ilyen telefonnal. Csak várnom kell rá, mert a telenor-nál már kifutó modell. Azért veszem náluk, mert ott csak 90 ezer. Nem érdekel ha függő/egy sim-es stb, mindig is telenor előfizető voltam, meg hát ennyit még ki is fizetek egy összegben. Remélem, hogy nem nyúlok mellé vele.
Eddig egy samsung s7-et használtam, de sajnos 3 nappal ezelőtt a nagy Dunában kötött ki csónakos horgászat közben. Van egy másodlagos telefonnak használt iphone se-m, de az egy tévedés volt anno a részemről, az apple nem az én világom. Tehát mindenképp androidos telefont akartam, és 100 ezerig vagyok jelenleg ilyesmire fizetőképes ezért döntöttem ez mellett. Soha sem volt még Huawei telefonom, remélem, hogy nem bánom meg. P9 volt már a kezemben és tetszett, de ez a jobban lekerekített formájával még jobban bejön a képek alapján. Na majd még jelentkezek itt.
Köszi addig is.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Zoz
őstag
válasz Kovaratis #8217 üzenetére
Így van, semmi lag, semmi akadás. Bugot is csak egyszer tapasztaltam (Volte+4G kapcsán), de azt a 180-as ROM-ban javították.
Ez életem legjobb telefonja. Oreo, FR nélkül, gyári okos tokban. Egy túrát végig fotóztam a közel 30 fokban, miközben ment a GPS OruxMaps-sal, a sötétedős bug nem jött elő nálam. -
PACSA75
őstag
válasz Kovaratis #8217 üzenetére
Csatlakozom, ez egy szinte tökéletes telefon (számomra eddig a legjobb, amim eddig volt), úgy hw mint sw valamint design és méret szempontjából, egyetlen negatívuma ez az elsötétedés, amit eddig kb 2 szer tapasztaltam (szóval sajnos tényleg létezik), és remélem idővel orvosolnak.
[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
Lagg és bughalmaz a P10? Nekem eddig egyszer sem akadt meg, nem fagyott. Jeleket veszi szépen, képernyő akkor sötétedik ha szeretném. Szerintem nem vagyok egyedül. Oreo.
-
Dorian
félisten
válasz sityupityu #8210 üzenetére
Nekem semmi, de semmi bajom nincs vele. Nougaton használom, Oreora nem frissítek, majd ha már kiforrott, addig minek.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
skt
tag
Sziasztok!
Honnan tudnék gyári töltőt rendelni,kábellel együtt? Vagy csak külön kábelt? Jó lenne ha tudna valaki egy megbízható boltot linkelni[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz sityupityu #8210 üzenetére
Nougat alatt semmi baja, oreo alatt meg ha túlmelegszik, leveszi a fényerőt napfényben. Kb ennyi baja van a telefonnak egyelőre. Ha megveszed és nem hagyod frissülni, akkor tökéletes készülék szerintem.
eladogeppc:
Beállítások, intelligens asszisztens, mozgásvezérlés[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Valahol ki lehet kapcsolni a kép metsző funkciót?
Sokszor úgy érzékel, mintha ki akarnék vágni valamit az oldalról böngészés közben.Köszi szépen!
-
gabikiraly2
aktív tag
Ajánlom, hogy próbálj ki egy Máté 9-et, ha van rá lehetőséged. Na az tényleg gördülékeny, pedig ugyan az a hardver. Nálam oreo alatt a böngészés akadozott, a YouTube is, meg sok egyéb más is. Pedig minden főverziót tisztán telepítek, újra belakom a készüléket. Nehogy már az előző rendszer által teleszemetelt droid fusson jól?...
Én is szívesen kipróbálnám, de nem ér annyit az egész már, jó nekem a nougat, az oreo amúgy sem hozott semmi olyat ami nélkül ne tudnék élni. Majd ha valamikori a távoli jövőben lesz egy mindenkinek közel megfelelően oreo, akkor tolok egy frissítést oszt csókolom.
Különben sokkal nagyobb para, hogy van akinél jól működik a telefon és van akinél nem. Pedig a szoftver és a hardver állandó az egyenletben... Vagy mégsem?Csend a lelke mindennek!
-
veterán
Srácok. Ma venném meg ezt a telefont, de ahogy olvasgatok vissza, úgy leszek egyre bizonytalanabb.
Én csak simán használni szeretném a telefont, semmi extra, nem akarok mókolni vele jobbra-balra. Telefonálás, fényképezés, netezés. Erre kell. Most akkor érdemes megvenni, mert hát visszaolvasva eléggé vegyes a kép a telefon megítélésével kapcsolatban. Szívni meg nem szeretnék vele.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
wdx
őstag
válasz eladogeppc #8203 üzenetére
Igen, mindkettőre, bár még érdemes várni vele.
-
Vadmeggy
aktív tag
Én kétkedve olvastam a sötétedő problémát, mert nekem sem tűnt fel egészen idáig.
Ablakban töltőre dugva tényleg leveszi a fényerőt és napszemüvegben már olvashatatlan lesz.
Én ezt azzal orvosoltam, hogy lehúztam a töltőről. Nem mondom, hogy lehetetlen vele együtt élni, de nagyon zavaró.Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
wdx
őstag
válasz rayoliviero #8194 üzenetére
Beállítások, akkumulátor, indítás. Itt én mindent kézire állítottam, kikapcsoltam, kivéve olyan dolgokat, ami kell, hogy értesítsen, frissítsen, vagy fusson háttérben.
gabikiraly2: nálam gyönyörűen fut az oreo, csak néha enyhén visszaveszi a fényerőt. Annyira nem, hogy ne is lássam. Más baja nincs. Tehát nem bughalmaz, és nem is akad, laggol. FR nélkül meg elvileg ez a hiba se jön elő. Ki fogom próbálni, hogy vissza Nougat, és egyből b365, FR nélkül milyen. Reményeim szerint tökéletesnek kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
-
gabikiraly2
aktív tag
Természetesen elfogadom és el is hiszem, mert sajnos úgy látszik ez a márka sem kivétel, egyik másik szeria nagyon el van tolva. Mate 9-ről váltottam és ugyan ezzel a hardverrel soha semmilyen gondom nem volt. Ahhoz képest ez egy igazi lagg és bughalmaz.
Csend a lelke mindennek!
-
veterán
Bocsi, már nem tudtam szerkeszteni. Vagy az is lehet, hogy csak én nézem be, és a sötét (fekete) telefonokon nem annyira szembetűnő ez a csík, és ezért nem láttam a képeken?
szerk: Most már látom, hogy én néztem be, bocsánat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán. Ami feltűnt, hogy a tesztben látható készüléken még van antennacsík hátul, de a mostani képeken már nem látni. Ez egy újítás része, hogy nincsen? Igen, belenézetem az összefoglalóba, de a típusváltozatokról illetve a változtatásokról látom, hogy egy német link van, így arra rá sem mentem.
Köszönöm a választ.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
eladogeppc
veterán
Dual Sim-re is van?
Köszi!Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
beg
veterán
válasz gabikiraly2 #8200 üzenetére
Bocs dupla.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz gabikiraly2 #8200 üzenetére
Nem kizárt, hogy széria hiba. De ettől még fogadd el, hogy egy klíma nélküli autóban 600 km-en keresztül navigáltam vele tűző napsütésben automata fényerőn sötétedés nélkül.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával