-
GAMEPOD.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
-
veterán
-
Franky74
tag
válasz PACSA75 #11818 üzenetére
Hali! A cloudba beállítható, h mit mentsen. Nekem a wifi beállítások, a névjegyek, a naptár bejegyzések és a jegyzetek voltak mentve. Ezeket február óta többször is mentettem a cloudba. De kb. 3 hete már semmit sem ment, biztonsági mentés sikertelen hibát ír. Ill. fejlesszem a tárterületet ezt kéri, de az 5Gb helyen nincs mentésem jelenleg.
-
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #11792 üzenetére
nem a bonyolultságot hiányoltam belőle (sőt, szerintem az android beállítási lehetőségeinek száma már túlzó - egyébként ebből vissza fognak venni, ahogy olvastam nemrég), hanem nem tetszett, hogy minden le van butítva, nem testre szabható, teljesen zárt rendszer. ha pátoszosan akarnék fogalmazni, akkor nekem az andoroid a nyitottság és a szabadság, az ios pedig a bezártság és az unalom. és a köré épített vallásos áhítat sem tetszik, annak ellenére, hogy elismerem, hogy steve jobsnak köszönhetünk mindent.
-
akosxyz
senior tag
válasz PACSA75 #11782 üzenetére
Na igen, pont ezt tárgyaltuk, hogy nem igazán van olyan, amire érdemes lenne váltani. A Honor sem és a P20 sem akkora előrelépés, hogy P10-t érdemes lenne cserélni. Sőt, ezekszerint a Honor még inkább visszalépés.
100k remek ár ezért a telóért. Én másfél éve eközött és az S7 között vaciláltam. Örülök, hogy ezt választottam, unokatesóm S7-sében már cseréltek aksit és alaplapot. Pedig kb ugyanakkor vettük őket. Oké, hogy gariban mindent megcsináltak, de akkor is elég bosszantó lenne, hogy ennyit kell szívni vele. Nekem a kezdetektől fogva semmi gondom nem volt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
dualcore
őstag
válasz PACSA75 #11586 üzenetére
Ha már csatlakozott, akkor nem is fagy, csak amikor bekapcsolom a Bt-t, akkor néha. Utána a sajátos módján működik, nincs gond vele. Pláne ha leállítom a kocsit, majd ujrainditom, azonnal csatlakozik.
Adamsky
Tudom, nem rám értetted, és minden szavaddal egyetértek. Én a mai napig használom a vezetékes fülest is. Sőt, az mindig stabil.
-
veterán
-
Nagyezsda
csendes újonc
válasz PACSA75 #11530 üzenetére
A gyári visszaállítás sem segített, úgyhogy marad a szervíz.
Már csak azon agyalok, hogy mivel vodafone függő, illetve van rajta biztosítás, viszont nem saját hibás így hova vigyem be. Voda vagy huawei szervíz.
Illetve a vodanal igy is ki kell e fizetnem a 20ezres önrészt vagy se 🤔 -
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #11541 üzenetére
nálam is "mindig"-re van állítva. én nem frissítem az appjaimat automatikusan, néha, amikor kézzel egyszerre többet frissítek, és közben leteszem a telefont az asztalra pár percre, akkor megáll a frissítés, de ezen nem szoktam fennakadni. max az ellenkezője tudna idegesíteni, ha magától frissítene állandóan.
-
johnsmithnex
tag
válasz PACSA75 #11538 üzenetére
Ez a második P10-em, volt pár hétig P20-am is.
Mindegyiknél tapasztaltam ezt a jelenséget.
Spotify, Google Maps, Play Store...
Bármelyiknél ha folyamatban volt letöltés (zene, térkép vagy valami nagyobb app) és kikapcsolt a képernyő, akkor pár másodperc után vagy kiírta, higy wifire van szükség vagy bezárta az appot és azzal együtt a letöltés is eltünt.
Minden ilyen alkalmazás kézire van állítva, optimalizálás mellőzve, wifi alvó módva bekapcsolva.Ki kell próbáljam az Open Kirin cuccot, de akkor ugrott a gari...
-
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #11443 üzenetére
true dat. a honor 10 nagyon jó vétel. ezt a subbrand dolgot én sem teljesen értem, mert ránézésre nincs sok különbség a kettő között, de ha azt mondod, hogy minőségre jobb a huawei, akkor ok. abban lenne logika, hogy a huaweit feljebb pozicionálják, tolják alá a marketinget ezerrel és rátesznek egy durva árcédulát, mint ahogy a p10-nél tették. ez annyira mondjuk nem jött be nekik sztem a p10-nél, ahhoz egy icipicit többet kellett volna felmutatni, a p20-szal viszont kaszálnak.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz PACSA75 #11443 üzenetére
Szerintem a Honor széria van rendesen beárazva, a P széria pedig kezdő áron irgalmatlanul drága. A P10 kb annyit ér, mint amennyibe most kerül, egy forinttal sem többet. A kezdő ára kétszáz ropi felett volt...
Van itthon Honor 8, két éve zökkenőmentesen teszi a dolgát, igaz kamera képességekben elmarad némileg, de minden más téren van olyan jó, mint a P10.Csend a lelke mindennek!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz PACSA75 #11441 üzenetére
"Nem elhanyagolható tényező, hogy a P10 szinte ugyanolyan árban van mint a H10 ... "
Ez tök igaz, de ebből most akkor mi is következik?
Mert ezek alapján akár azt a következtetést is levonhatom, hogy a piac beárazta a H10-et, ami ezek alapján "egy fillérrel sem ér többet", mint az egy éves P10.
Nem tudom, hogy anno mi volt a helyzet a P9 és H9 viszonylatában, de ez azért érdekes... -
veterán
-
veterán
-
dualcore
őstag
válasz PACSA75 #10508 üzenetére
Nekem is ez a véleményem.
Te nem próbáltad esetleg a kamerát a mobilban? Ma is azt vettem észre, hogy bármely opcióban csak az RGB kamera van használva, bármit csinálhatok vele. A Mono csak Monokróm üzemben "aktív". Még éjszaka fogom letesztelni, hogy akkor kell e neki mindkét kamera.
Elvileg az van hogy folyamatosan használja mindkettőt, és szoftveresen rakja össze a képet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz PACSA75 #10499 üzenetére
Sajnos beigazolódott az, amire utóbb már számítani lehetett. A név "Turbo" teljesen félrevezető. Ez az egész nem jár semmilyen teljesítmény javulással (értsd mérhető fps), csupán néhány - erre külön optimalizált - játék futása lesz kissé "egyenletesebb". A GSMArena is elvégezte a maga kis tesztjét, és ott az előbb említett "smooth"-ság mellett egy kis üzemidő javulást (értsd: az adott játékkal tovább tudsz játszani) is tapasztaltak (kb. +20 perc).
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz PACSA75 #10280 üzenetére
"... ki akarom tenni a főképernyőre, azt mondja hogy az alkalmazás nincs telepítve ... "
Sajnos csak a gyári launcher-el működik. Valamint elfoglal egy helyet. A Nova-s, swipe-os megoldás nekem jobban bejön.Más: nem túl jó hír a jövőre nézve. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz PACSA75 #10215 üzenetére
Korábban volt "szerencsém" gariztatni egy P Smartot. A szervíz korrekt volt,viszont mivel szolgáltatós (telenor) volt a teló,ott már nagyon nyögvenyelősen ment a telefon átvétele. (szerviz csere utalványt adott) Számla,személyi,lakcímkártya pisi minta,vérminta,hajszál minta stb kellett. Vagyis ha kártyafüggetlen a telefon,lehet nem kell számla,de ha szolgáltatónál vásárolt ott bizony még az is kevés.
-
Harcsai
senior tag
válasz PACSA75 #10215 üzenetére
Ha ez igy lenne, akkor nem tudnal hasznalt mobilt venni garanciaval. Hiszen a szamla ilyenkor nem a te neveden van.
Ettol fuggetlenul ez Magyarorszag. Akarmibe lefogadom, hogy akarmivel is bizonyitod hogy a tied, ujjlenyomat, kodok, barmi, kelleni fog nekik a sajtpapir is.
Ugyanez volt hp probookkal. Beallitottam bios jelszot. Elfelejtettem kb 5ev utan, aztan mikor bementem a szervizbe, szamlat akartak, anelkul nem oldjak fel. Az en ujjlenyomataimmal lehetett a winbe belepni. Akkor se....
Magyarorszag, szeretlek!!!iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
beg
veterán
válasz PACSA75 #10218 üzenetére
Erre próbáltam rávilágítani, hogy az autóalkatrészt ne hasonlítsd össze az IT világgal.
Ott egy lengőkart nem fogad el senki garanciáztatni bemondásra, de egy service tag egy telefonon vagy laptopon más kategória, azt is megmondják hány óra hány perckor és hol vásároltad. Ráadásul az egyikhez kell szagember aki beüzemeli és az a garancia feltétele, a másikhoz pedig nem. Nem ugyanaz a liga a két terület
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Kovaratis
senior tag
válasz PACSA75 #10213 üzenetére
A (magyar) Sony híres a rugalmatlanságáról. Én garipapír és számla nélkül vettem a telefonom, előtte elkértem a doboza fotóját, és SN alapján felhívtam a magyar Huawei ügyfélszolgát azzal hogy kínáltak eladásra egy P10-et, de nem találják a papírjait. (Amúgy Vodás a telefon)
Az ügyfeles kedves volt, lekérte az adatokat. Elmondta hogy igen, akkor és ott vették amikor és ahol nekem mondták, és garanciális, a HiCare-ben még nem aktivált telefon. Azt mondta hogy a szervíz kérheti a számlát, de ha nincs lekérik a Vodától a másolatot, ne aggódjak. Ezért vettem meg. -
beg
veterán
válasz PACSA75 #10208 üzenetére
Éves szinten 15-20 garanciális ügyintézésünk van a Dell és Lenovo felé csak service tag alapján, de ha gondolod inkább elhiszem neked, hogy kell hozzá számla meg blokk
Joguk van kérni, ez igaz. De csak akkor, ha valami turpisságot szimatolnak. Eddig még soha nem kérték a számlát vagy fizetési bizonylatot vagy garijegyet.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz PACSA75 #10209 üzenetére
" ... a te érdeked hogy ezt fenntartsd és bizonyítsd ... "
Igen, épp ez a szomorú, hogy még mindig itt tartunk! Kis túlzással egy sz@ros sajtcetlivel kell bizonyítgatnom a jogaimat, a számítógépek, az okos kütyük, és az internet korában.
Vagyis a mindenre felkészült, és akkurátus tulajdonosnak a készülékeinek, kerékpárjainak, autóinak, stb. függően több fióknyi papírt kell otthon tartania. Mely papír - ld. szervizkönyv még - hamisítható vagy könnyen beszerezhető "okosba". Nem egyszerűbb és hatékonyabb lenne ezt digitálisan kezelni?Visszatérve az eredeti kérdésre. Amennyiben igazad van, akkor a HiCare-ben lévő státuszt pont a hajadra kenheted, vagyis az alkalmazás értelmét veszti.
-
beg
veterán
válasz PACSA75 #10202 üzenetére
IMEI és S/N alapján gariztatnak ha hivatalos magyar forgalmazótól volt beszerezve és aktiválva lett a HiCare.
Számla nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
eazypeezy
tag
válasz PACSA75 #10195 üzenetére
"Mindenekelőtt azonban ejtenünk kell pár szót a színekről: a Huawei gyakran érzékelteti, hogy profikkal dolgozik együtt, ezúttal a színválasztás kapcsán is kiemelték, hogy a színmeghatározó skáláról ismert Pantone-nal közösen alkották meg a palettát. Korábban volt szó pisztácia zöld és lila kivitelekről, ezek eltűntek, van viszont helyettük több érdekesség."
reference: Youtube
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz PACSA75 #10116 üzenetére
" ... de amig a hangszórót, kamerát és a szenzorokat nem tudják máshogy megoldani, ez lesz ... "
Aki rühelli a notch-ot az általában azzal is egyetért, hogy nem kellene ennyire kitolni a kijelzőt a sarkokba. Én pl. - kis túlzással - életem végéig ellennék egy olyan telefonnal, aminek olyan kábái vannak mint a Samsung féle S8/S9-nek. Egyébként - szerintem - a faltól-falig kijelzőnek a másik rákfenéje, hogy a sarkokat rettenetesen lekerekítik (hogy kövesse a ház vonalát). Utóbbinak hála az eddig szélen lévő ikonok beljebb kényszerülnek. Aztán, ha ez az egész középen találkozik egy durung nagy "szenzor szigettel", akkor kész a katasztrófa. Értsd: szinte semmi nem fér el az értesítési sávon.(#10117) RoSSo3
Nem volt csevegés, csak én leírtam, hogy miért nem vettem P20-at (vehettem volna, mert a pénz meg volt rá), amikor kijött. A felsoroláshoz egyébként hozzávenném még a 2:1-es kijelzőt. Ja, a H10-en legalább van jack ...[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
válasz PACSA75 #10093 üzenetére
Ez elég nagy negatívum - nekem Megnézem, hogy a Honor 10-nél is maradt-e ez a helyzet (de ha lekerekítettek a szélek, akkor gyanítom, hogy igen).
(#10094) Dave920117: ez nem szolgáltató függő? Amíg Blue Mobilosok voltunk, nem ment külföldről a telefonálás/net. Aztán Vodások lettünk, így működik különösebb beállítás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
válasz PACSA75 #10091 üzenetére
Na azt meg pont nem használnám
Néztem a Honor 10-et is: újonnan ugyan annyiba kerül most (kb.) mint egy új P10. És frissebb modell. Csak kiáll a kamera hátul - bár úgyis mindig tokban lenne nálam, szóval talán nem számítana.Viszont amit furcsállok: azt írják, hogy a Honoroknál ha üvegfóliát tesz rá a tulaj (amit én mindenképp tennék rá), akkor az könnyen buborékosodik, leválik a lekerekített szélű készülék-design miatt. Ez állítólag a P10-nél nincs így - illetve a Honor 10-ről sem olvastam ilyen tapasztalatot, csak Honor 9-ről.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz PACSA75 #10082 üzenetére
"Nem is értem mi a gond a notch al (főleg hogy el is lehet tüntetni) ... "
Volt róla szavazás is itt a PH!-n, és egy igen terjengős topic.
Röviden (és azt most hagyjuk is, hogy szép-e vagy sem!): semmi előnye nincs. Pixelszámra nézve lehet, hogy többet látsz, de ez szinte észrevehetetlen. Az viszont annál inkább, hogy az értesítési sávban kevesebb hely van az ikonoknak. Ezt a hülyeséget meg hagyjuk, hogy el lehet tüntetni. Számomra akkor tűnne el, ha a helyét hasznosítani lehetne (de ez ugye fizikai képtelenség).
Ja, és ott van még a 2:1-es képarány. A marketing duma az volt, hogy a megnyújtott képarány jobban kihasználja az előlapot, így azonos méret mellett kapunk "screen-to-body ratio"-t. Ja, elvben. Csakhogy ezt a nyújtott képernyőt át is kell ám érni. Plusz valami rejtélyes okból kifolyólag csak nagyobbak lettek ezek az új telefonok (P10 vs. P20: 145 mm vs. 149 mm). Véleményem szerint mikor a gyártók belevágtak a kávák őrült csökkentésébe, akkor nem a kijelzőt kellett volna az alsó / felső szélekhez húzni, hanem fordítva.
Ja, és a notch csak egy pont volt a listámban!Mindegy, hagyjuk is! Kinek a pap, kinek a papné. Én csak azt nem értem, hogy hogyan tud valakinek mindkettő tetszeni?
(#10081) Zoz
"Én kifejezetten örülök neki, hogy elrontották a P20-at ... " - de gondolom Neked már meg volt, mikor amaz megjelent. Így érthető.ui: "Eltüntetésre" nagyon jó példák
[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
válasz PACSA75 #10070 üzenetére
osztozzunk meg rajta
Vissza a témába: nézegetem a Honor 9-et. Van valaki, aki foghatta kézbe mindkettőt (P10 és Honor 9)? Mennyire vészes a méretbeli különbség? Kék színben elég szép (feketében se rossz), és ha tényleg nagyon hasonló tudásban (pl. kamera) a P10-hez, akkor elgondolkozom rajta - ebből lenne gyári garis 70 körül már. ÉS akkor a kecske is meg a káposzta is kicsit
Szoftveresen ahogy így olvasgatom igen hasonló.
-
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #10064 üzenetére
de itt nem arról van szó, hogy van, aki megteheti, hogy nem foglalkozik azzal, hogy mennyit csökken az ára a telefonnak idővel, hanem arról, hogy elfogadja. RoSSo3 meg hiába agyal ezen a dolgon hetek óta, olyasmit szeretne, amit nem lehet megvalósítani. "befektetés", "beforgatom" stb...egy használt telefon esetében ilyesmiről alig lehet beszélni, és a legjobb és a legrosszabb forgatókönyvek között is csak 10-20 ezer ft különbség lehet abban az árkategóriában, ami RoSSo3-nak szóba jöhet. de lehet, hogy sokat mondtam.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz PACSA75 #10050 üzenetére
"Ha kamera apk, akkor ajánlom figyelmetekbe a google kamerát .... "
Ja, ismerem, pontosabban hallottam róla. Létezik ugyan vm. gyengécske port P10-re, de pl. a HDR+ nem működik rajta (sőt valahol azt olvastam, hogy a HDR-se). Sajnos nekünk se a SoC, se a Camera2 API hiánya nem "könnyíti meg" a használatot (bővebben).
Arra, amire nekem kell, egyelőre bőven megteszi a gyári app, de biztonság kedvéért fenn van a Camera FV-5 is. -
veterán
válasz PACSA75 #10053 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ha nincs pénzem egy adott dologra akkor nem veszem meg, vagy olcsóbb kivitelt veszek. A másik, hogy én valamiért én mindig is óckodtam a használt műszaki cuccoktól.
De egyébként meg nem erről beszéltem hanem arról, hogy egy ilyesmi vásárlásánál nálam egyszerűen nem lehet fő szempont, hogy később mennyiért tudom eladni. Mondjuk azt jegyezzük meg, hogy ritka kivételtől eltekintve én nem fél évekre meg hasonlókra veszek telefont a legtöbb esetben hanem két évre.
Tiszteletben tartok én mindent, csak nekem furák ezek a dolgok...Mondom ezt úgy, hogy sajnos én sem vagyok miller...(#10054) RoSSo3 "Számomra egy telefon (is) befektetés"
Na ez itt a baj szerintem...persze ez csak az én véleményem. Én autót is próbálok úgy venni, hogy ne kelljen 2-3 év múlva megint nézni egy másikat. Az meg nem érdekel, hogy közben mennyit esik az ára. Akkor inkább jobb nem venni semmit ha mindig csak ezt nézzük.
De még egyszer mondom, elfogadom a más szemléletet.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz PACSA75 #10049 üzenetére
Mondjuk én meg azt nem értettem soha sem meg, hogy ha valaki azt nézi egy műszaki cikknél, hogy a későbbiekben mennyiért tud túladni rajta... Én 1-2 kivételtől eltekintve soha nem adom el semmimet sem amibe a telefon is hozzátartozik. Ha el is adom akkor az áron alul történik rokonnak vagy ismerősnek, vagy valamelyik családtag megörökli. Én nem tartom jó dolognak ha azt nézzük egy műszaki cucc megvételénél, hogy mennyiért tudunk megválni majd tőle. Na mindegy, elfogadom, hogy ezt a dolgot valakik másképp látják.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
wdx
őstag
válasz PACSA75 #10029 üzenetére
Neked mindig frissül automatikusan a play áruházból? Biztosan nem! Ami a legjobb döntés. Viszont én, mikor visszaálltam nougat-ra, kénytelen voltam a legújabbat letölteni idő hiányában, és minden új egy katasztrófa!...mindenben.
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
RoSSo3
senior tag
válasz PACSA75 #10017 üzenetére
Igen, azt kell mondjam egy alapos átgondolás után, hogy igazatok van
Nem vásároltam még telefont használtan - megnéztem pár cikket, videót a neten, és vannak buktatók. Letiltás egy dolog. De ha az a sérülés valóban nem csak kopás, hanem bármi más, akkor számolhatok egy 20-30 javítási költséggel. Meg az akksi is kérdéses, még ha csak fél éves a telefon, akkor is.Szóval köszönet a segítségetekért - lemondtam a dolgot, de nagyon fáj érte a szívem
(Hátha megtalálja még a garit...) -
veterán
-
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #9842 üzenetére
köszi, most már tényleg kipróbáltam, de nem találtam benne értesítési sáv ikonméret állítási lehetőséget. az alap ikonméretet is csak a fizetős verzióval lehet állítani (persze nem gond, ha fizetős, nem azért mondom).
amúgy a múltkori ikoncserével már tetszik kb. a gyári megoldás is, kivéve, hogy az ikonok formája nem teljesen egységes. tudom, erre is van megoldás, az oreo-n minden kerek volt, egy másik készlettel minden szögletes, de ha mondjuk a kerek app ikonokhoz szabom az eredetileg nem kerek egyéb ikonokat, vagy fordítva, az hülyén néz ki. mindenhogyan kesze-kusza lesz. a google-nek rendet kéne itt vágni, hogy egységes arculatot lehessen összehozni, mint ios-en.használ valaki fitness appot, mondjuk sports trackert? évek óta nyomom biciklivel ugyanazt a 37 km-es kört, amin +/-200-300 m eltérés szokott lenni, ami akár még igaz is lehet. most mentem először ugyanezen a körön az új telefonnal, kapásból 1,5 km-rel többet mért (meg is döntöttem a rekordomat ). ránagyítottam az útvonalra és tele van ilyen rövid oda-vissza szakaszokkal...nem leszünk így jóba'.
-
törölt tag
-
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Zoz
őstag
-
veterán
-
oroszkrisz
tag
válasz PACSA75 #9431 üzenetére
Nem azért vettem Priust, mert menő, nem divatból. hanem mert megbízható és gazdaságos/környezetkímélő autót szerettem volna, és haladni a korral, meg persze kecsegetett az új technológia is...és képzeld el, hetekig olvastam a fórumot (persze erőteljesen torzít a Prius - vagy a témánál maradva p10 tulajok hozzáállása, hisz valamennyire érzelmileg is kötődnek a tulajdonukhoz és nem feltétlenül objektív a véleményük - persze ezt most így utólag értettem meg) megnéztem legalább 25 kocsit, beszéltem tulajokkal, nepperekkel, kereskedőkkel taxisokkal,előre megfontolt döntés volt.
Mégis, olyan dolgok tették utálatossá, ami a legtöbb tulajnak fel sem tűnt, vagy nem is foglalkozott vele,nem volt sem feltétel, sem elvárás, sőt sok esetben én hívtam fel a figyelmet, hogy "ez meg már milyen már, hogy ez tényleg nincs...vagy ez tényleg így műdödik?" Hozzátartozik még a saját mázlifaktorom, mert szerencsém az nem igen szokott lenni és amikor ki kellett hívni a trélert hozzá az volt az utolsó csepp.(Trabantom is volt 2 de még az sem hagyott ott soha)
Egy szó mint száz, csak akkor tudja meg az ember, hogy valóban megfelel-e neki az adott termék/tárgy, ha ő maga gyűjt tapasztalatot a használatával. Ezért is vettem annak idején olyat, amit utána 2 nap alatt elvittek, és ezért vettem a P10-et is használtan nem túl drágán, hogy ha mégsem jönne be ugyanannyiért tovább is adhassam.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz PACSA75 #9410 üzenetére
" ... a zárójelben említett részek miatt soha meg sem fordulna a fejemben a nokiát választani."
+1 én sem értem ezt az összehasonlítást. A P10 a ma (még) kapható egyik legkisebb és legjobb telefon. Ehhez képest az említett Nokia egy batár, sár nehéz (majd' 200g, nekem tuti lehúzná a gatyám) valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assetto Corsa
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- SkyShowtime
- Lightyear - befektetési app
- Path of Exile 2
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest