Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Én még nem kaptam frissítést. De nem is találtam manuálisan letölthető verziót. Esetleg egy képernyőfotót beillesztenél, hogy milyen verziót keressek? Köszönöm
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
-
bagkri01
őstag
Vezeték nélkül is működött? Kábellel nekem is megy, de azt hanyagolnám. Esetleg be kellett állítani valami plusz dolgot, akkumulátor kezelésre gondolok pl?
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
bagkri01
őstag
Sziasztok! Android autót használ valaki? Felcsatlakozik, aztán kb 1 perc után ledob. A regiz telómmal tökéletesen működik, de azt azért már csak nem venném elő.
-
bagkri01
őstag
Sziasztok! Az a kérdésem, hogy nektek mennyire működik stabilan az ujjlenyomat olvasó. Nekem elég sokszor nem olvassa be. Esetleg másnak van ilyen problémája. Hydrogel fólia van a telefonon, az befolyásolhatja a működését?
-
bagkri01
őstag
Sziasztok! Valali használja samsung gear s3 okosórával a telefont? Nekem rendszeresen lecsaptakozik az óra. Szerintem a teló miatt az előző telefonommal nem volt ilyen probléma. Lakatolva van az óra appja és az energiatakarékossági beállításokon is túl vagyok. Valaki jár hasonló cipőben?
-
bagkri01
őstag
Sziasztok! Dupla koppintásos énresztést tud a telefon, nem találom a beállításokban? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...