Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Black_Raven #459 üzenetére
Akkor most is Huaweit használsz (ugye nem volt kétséged affelől, hogy a Honor = Huawei még mindig ).
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Black_Raven #457 üzenetére
Az tök jó, de ez a Honor 50 topik és valszeg mi már nem fogjuk megkapni...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Black_Raven #454 üzenetére
Várjál, akkor most ez nem Honor 50-re jött?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Black_Raven #451 üzenetére
Ahhoz képest, hogy a Honor magyarország váltig állította, hogy erre a telóra már nem fog jönni, én meg hiába mondtam, hogy de fog....
Majd írj a bugokról, tapasztalatokról, mi működik, mi nem.... köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Ujjlenyomat érzékeléssel nincs senkinek gondja a nagy ápfét óta? Ugye én csak nemrég tettem fel a 291-et, és utána rögtön észrevettem, hogy sokszor nem érzékeli az ujjlenyomatomat, ez elég gáz főleg ha telóval fizetnék.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem az ujjelnyomat olvasó szarakodik a frissítés óta...
-
Lackooo84
nagyúr
Evileg ebben a hónapban jön a telóra a Magic OS 8, hát kivi leszek milyen lesz... bár az android 14 elég trágya azt hallottam... lassan már nem telepíthet az ember olyan appot amit akar...
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valakit érdekel rájöttem, hogy bármikor nyitható a telefonon a bootloader.
OEM lockot ki kell kapcsolni a fejlesztői beállításokban, majd fastboot-ba bootolva (hangerő - nyomvatartása közben- USB-vel PC dugva) beírjátok a következő fastboot parancsot:
fastboot flashing unlock
A bootloader nyitás csinál egy gyári visszaállítást is, szóval ésszel!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Csigavair #406 üzenetére
Nincs összevonva nálatok a 2.4G és az 5G hálózat egy közös SSID-re? Mert régen emlékszem nekem az okozott ilyen problémákat, ismerősnek így van szintén tleekomos modem-router kombóval, és ott nekem is baszakodott. Vagy ha van ilyen opció a routerben, hogy 5G wifi kompatibilitás (wifi 6-nál), azt is ki kell lőni a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Van itt olyan aki feltette az új ápdétet és vodás simje is van?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #374 üzenetére
Nekem itt van a Honor 8 azon is még jobb oldalt van a térerő és wifi ikon, ahogy a nova 5t-n is úgy volt amíg nem jött az android 10. Most visszakerült a helyére. Én ezekről beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #371 üzenetére
Úgy érted VISSZAkerültek a jobb oldalra?
Amúgy a Honor nem biztosít rollbacket?? Elvileg kellene...
Amúgy régebbi fw-t fel lehet tenni recoveryből szerintem, (régebbi droid verziósnál teló gyalu).
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #360 üzenetére
Nem, a tiédet a 218 "cseszte el", ez már egy újabb biztonsági frissítés.
Amúgy én emagon vettem tök függetlenül, és még nekem sem jött. Nem kell izgulni a hüvej IMEI alapján összevissza adja ki a frissítéseket nem egyszerre. Van amikor elsők közt megkapom, van sok hetes késéssel.
-
Lackooo84
nagyúr
Hangrögzítő is működik?
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki lőjön már képernyőképeket, hogy frissítés után okésak e a feliratok ikonok alatt stb vagy nem.
-
Lackooo84
nagyúr
Na én addig tuti nem frissítek, amíg többen meg nem erősítik, hogy minden okés a betűkkel.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #305 üzenetére
Amúgy itt tudsz reklamálni:
Ügyfélszolgálati vonal:
0680982566 Hétfő- Péntek 09:00-18:00
(Kivéve a munkaszüneti napokat/nemzeti ünnepeket)hu.support@hihonor.com
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #305 üzenetére
Biztos nem te néztél be valamit? Ott a videóban mutatja h eléggé részletesen lehet állítani. De akkor örülök, hogy nem tettem fel. Rollbacket amúgy biztosítanak?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #295 üzenetére
Ja hát erről nem volt szó. Szóval akkor ne telepítsük? Meg ahogy nézem android 13, hát sztem ez egy big no-no lesz nekem, ki tudja mik nem fognak futni. Már ígyis sok hasznos appom nem kompatibilis a 12-vel se.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Van még itt valaki, akinek van DIGI sim kártyája?? Most jött meg nekem is ez a fos frissítés, feltettem, azóta nincs DIGI volte és vowifi ikonom. Tuti a teló a lúdas mert áttettem a nova 5t-be a simet és ott jó.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Black_Raven #264 üzenetére
Arra van működő hangrögzítőm. Mert ugyan most is van, és működik is, csak épp a visszajátszással vannak gondok. Csakis fájlkezelőből nyílik meg a hangrögzítő (erre is véletlen jöttem rá), és csak innen tudom visszakeresni/hallgatni ami kellene, a híváslistából viszont nem indul el a lejátszás.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Black_Raven #262 üzenetére
Kell a francnak az a szar. Azon majd még az egészség app se fog menni...
-
Lackooo84
nagyúr
Idegesítő, hogy nem akar jönni az a 6.1....
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Közben felfedeztem egy másik elég idegesítő dolgot a telefonnal kapcsolatban: ha értesítés jön és után oldom fel a telefont, akkor mindig a lapozható kezdőlap utolsó lapja jelenik meg, nem a home képernyő, ez rohadtul idegesít engem. Nálatok is ez van?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Black_Raven #227 üzenetére
Ahogy látom újabb haszontalan update. 6.1-et meg sem kapjuk vagy mialófsz?
-
Lackooo84
nagyúr
Na közben rájöttem mi volt a gond, az arcfelismerésnél nekem be volt kapcsolva, hogy az értesítések csak arcfelismerés után jelenjenek meg. Kilőttem most jó.
-
Lackooo84
nagyúr
Nemtom ezt most ide szántad e, ezen a telón mindig is volt gms. Nekem sem kéne google nélküli teló, szóval az összes Huawei kiesett nálam. Van nekem az utolsó gms-es Huawei teló (Nova 5T), valamint most az utolsó Huawei-el közös gms-t tartalmazó teló (Honor 50).
Egyébként én mindig azzal kezdem, hogy adb-n mindent legyalulok a telóról, ami nem kell, és a törölhetetlen gyári appokat. Nos erről meg nem volt mit leszedni. Talán a youtube-ot tudtam leszedni semmi mást (én vancedet használok), egyszerűen nincs rajta bloatware cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Hát leküldi, csak úgy ahogy írtam, van ahol lemaradnak dolgok, pl PS app kiírja, h "a barátod bejelentkezett" csak épp a PSN ID lemarad az értesítés elejéről, meg ilyenek.... ébresztést se küldi át. Vagyis ha játszol az app törlés/újrapárosítással, akkor van, hogy igen, de akkor a rendes app értesítések nem jönnek. Ki érti ezt....
-
Lackooo84
nagyúr
Közben észrevettem, hogy a Magic UI 6-ban már van opció az értesítések számának kijelzésre az ikonokon, de az a bibi, hogy nálam összesen 2 dolog van a listán, másra nem tudom beállítani... Ez nálatok is ilyen? Mert feleslegesen nem akarok resetelgetni.... A nova 5T-n itt az összes app ami a telón van megjelenik és be lehet mindenre állítani...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Lackooo84 #188 üzenetére
Ilyen felvételt csinál.
A videó elején egy pillanatra lehet hallani milyen kéne legyen a hang, aztán rögtön átvált a dobozhangra. A tiétek is ilyen??The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Most fedeztem fel ezzel a telóval készített videófelvételeken mi ez a dobozhang (természetesen aptx fülessel)?? Azt hittem lejátszóhiba de a nova 5t felvételeimen jó a basszus, uh ez nagyon gáz...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Hmm akkor nem tom mivan az enyémmel, most az istenért sem akar a vodás sim volte-ra a digis meg vowifire váltani. (tegnapelőtt is panaszkodtam akkor csak a vowifi nem nagyon ment)... Már újraindítottam többször is, és semmi változás. Érdekes... De te tuti ezen a verzión vagy, amin én, 178?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Azt nem tudjátok, sehogy nem lehet beállítani, hogy az ikonokon a hagyományos piros, üzenetek számát is jelző pötty jelenjen meg? Viszont találtam egy edge oleden rohadt jól kinéző, samsungos szerű, edge led értesítési appot.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Milyen szilikon tok van hozzá gyárilag, átlátszó? Volte/VoWifi megy magyar simekkel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat