Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigavair
tag
válasz - = Zk = - #398 üzenetére
Rohadtul bosszantó, mert rendszeresen streamelek filmeket tv-re mióta kijött a frissítés kalap szar lett az egész. Eddig semmi bajom nem volt vele, most bezár minden szart a háttérben dobálja a wifit és érzésre lassabb is lett.... remélem kezdenek vele valamit, mert ez hogy fel percenként eldobja a wifit a csába nevetséges. Már ott tartok, hogy kib@szom az ablakon úgy ahogy van. Egy éve használom imádtam, egészen eddig. Most úgy elqrták, ahogy lehet. Kétszer sem mondom hogy nem szándékosan csinálják, hogy vedd meg az újabbat. Ha egy hónapon belül nem jön rá valami frissites akkor eskü földhöz vágom....
Az a furcsa, hogy rákeresek a problémára és sehol semmi. Csak nálunk van elcseszve?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz NandiKAA #397 üzenetére
igen, nekem is így volt... hetekig
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
NandiKAA
csendes tag
válasz - = Zk = - #394 üzenetére
Néha én is ezen agyalok már... S10E-m volt, és nagyon szerettem, nem voltak ilyen bajai... bár a honor 9-emnek sem voltak, pedig sokáig hajtottam
-
- = Zk = -
félisten
nah, én a wifivel coptam hónapok óta, most "jó".... csak ez a fos vezérlőpanel nekem is....
eskü, lejár a hűség, inkább veszek egy Galaxy S akármit.... (A72 a cégesem, egyszerű, de nagyszerű)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lackooo84
nagyúr
Van itt olyan aki feltette az új ápdétet és vodás simje is van?
The Truth is out there...
-
NandiKAA
csendes tag
válasz - = Zk = - #385 üzenetére
Köszi a tippeket, kipróbálom mindkettőt
-
- = Zk = -
félisten
válasz NandiKAA #383 üzenetére
velem is ezt csinálta
hónapokig
2 dolog, nemtudom melyik vált be...
wifit leválasztottam, 2,4 vs 5g külön, 2,4re csatlakoztam fixen
illetve telóban kikapcsoltam a ddns-t... nemtudom melyik oldotta meg, de most jó.. lekopogom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lackooo84
nagyúr
-
NandiKAA
csendes tag
válasz - = Zk = - #382 üzenetére
segít, de most hazaértem és az itthonira is azt írta, hogy letiltva...
minden egyes alkalommal, ha wifizni akarok eljátsza -
- = Zk = -
félisten
válasz Lackooo84 #380 üzenetére
szívesen... örülök, hogy feltettem, hogy Te ne tedd... fszom .. átkozom is magam hidd el...
[ Szerkesztve ]
-
NandiKAA
csendes tag
7.1.0.252 verzió jött meg nekem, és azóta a Wifi hálózatokkal sz*rakodik...
Otthon ledobál, pár másodpercekre elveszti a kapcsolatot, munkahelyen pedig rá se csatlakozik... -
forzamo
tag
Ez a update lista.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Lackooo84 #375 üzenetére
jaaa.. hát nekem kimaradt a 8..... 6-10-50... közte egy huawei asszem de nem sokáig...
ezeknél sose láttam ilyet" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #374 üzenetére
Nekem itt van a Honor 8 azon is még jobb oldalt van a térerő és wifi ikon, ahogy a nova 5t-n is úgy volt amíg nem jött az android 10. Most visszakerült a helyére. Én ezekről beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Lackooo84 #373 üzenetére
vissza? ... Honor 6 óta használok Honor telót.... sose volt, hogy kétoldalas volt mikor lehúztad fentről a képernyőt...
értesítések, vezérlőközpont onnan "suhant lefelé"... ezzel is kétkezessé teszik a telefont ugye.... nincs kicsi kezem, mancsom de azért na... most majd bénázhatok HA egy kézben akarom ezeket intézni.. köszilehet van rollback, nemtudom.... nem találkoztam effélével Honor vonalon.. passzolok
rollback miatt meg nem wipe-olnám a telót...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #371 üzenetére
Úgy érted VISSZAkerültek a jobb oldalra?
Amúgy a Honor nem biztosít rollbacket?? Elvileg kellene...
Amúgy régebbi fw-t fel lehet tenni recoveryből szerintem, (régebbi droid verziósnál teló gyalu).
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
válasz - = Zk = - #371 üzenetére
Sehogy, az asszony huawei telefonján már régóta ilyen és sajnos tudtam egyszer utolér minket is én sem szeretem.
-
- = Zk = -
félisten
jesszusm ,de egy elcsesezett ez a verzió.. (252 a vége)
átkerült jobbra a térerő és tsai... onnan azokhoztartozót húzol le, baloldalon az értesítések... ésatöbbi
nem baaj, mert persze, kell valami új... nekem csak az a bajom, hogy nincs olyan opció, hogy "maradjon a régi".. mert ugye van akinek nem tetszik...még ez a "vezérlőközpont?!"
ha valaki megtalálta, hogy lehet visszaállítani a régi "dolgokat" jelezze pls
-
Azharel
aktív tag
Én arra gondoltam, hogy veszek egy vodás feltöltős kártyát, azon van minden hónapban 100mb ingyen net. Erre jó lesz. Egyébként nekem úgy mondta az ügyfélszolgálatos, hogy a a telekomnál vásárolt készülékekkel elég sok gond van. Nekem mondjuk csak ez az egy problémám volt vele eddig.
-
MLA
tag
Nekem Telekom és Digi kártya van benne, és 7.1.0.239 van rajta
-
Azharel
aktív tag
A következő frissítés is csak másik sim-el volt elérhető, a saját telekomossal nem. Tényleg egy vicc az egész.
-
Azharel
aktív tag
Nemrégen beszéltem a honor supportal és aki megrekedt ezen a verzión nth-nx9 6.0.0.238 (C431E4R2P1) annak a következőt kell tennie. Kell egy yettel-es sim kártya és azon mobilneten kell keresni frissítést, akkor találni fog. Tényleg működik, elég nevetséges...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Lackooo84 #361 üzenetére
218 utáni?! nah, remek.. előre félek
igen, tényleg a 218 van fent nekem.... rálestem... mérgembe" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lackooo84
nagyúr
válasz - = Zk = - #360 üzenetére
Nem, a tiédet a 218 "cseszte el", ez már egy újabb biztonsági frissítés.
Amúgy én emagon vettem tök függetlenül, és még nekem sem jött. Nem kell izgulni a hüvej IMEI alapján összevissza adja ki a frissítéseket nem egyszerre. Van amikor elsők közt megkapom, van sok hetes késéssel.
-
- = Zk = -
félisten
ne várjátok annyira, nekem elcseszte a telómat... fentebb írtam is...
másnak is, míg másoknak nem.... szóval ennyi[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
Nekem valahogy nem akar megérkezni a frissítés. Nth-nx9 6.0.0.238 (C431e4r2p1) más is hasonló cipőben jár?
-
Zozo0525
őstag
sziasztok. érdemes ezt a típust még beszerezni? frissítések meddig lesznek rá?
-
bagkri01
őstag
Én még nem kaptam frissítést. De nem is találtam manuálisan letölthető verziót. Esetleg egy képernyőfotót beillesztenél, hogy milyen verziót keressek? Köszönöm
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...