Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
szeretem a moba stílusú játékokat, meg a blizz játékokat is. külön-külön. a blizz nagyon jó lore-t épít a játékai köré, amit ez a poénosra vett moba játék sikeresen megtipor...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
sad_Vamp
őstag
Az szerintem a Ghost lett volna konzolra, de beijedtek mert nem tudnak TPS-t csinálni. Azóta is várnám azt a gamét szívesen bújtam volna egy szellem bőrébe. (természetesen nem olyan ergya kivitelezésben mint a C&C-s gém volt)
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
-
Louro
őstag
válasz Wolverine #41 üzenetére
Szia!
Hibáztatom is, mert beskatulyázzák folyamatosan ebbe a három játékba a WoW-ot. Pedig egy teljesen átdolgozott WoW2 jobban kellene vagy egy teljesen új ötlet. Vagy, ha ötlet, akkor a Warcraft->World of Warcraft. Ennek alapján lehetne egy Diablo -> World of Diablo vagy StarCraft -> World of StarCraft. Hasonló elven feldolgozva. Szerintem mindkettőre lenne igény.
Itt csak tényelg az a bajom, hogy a hősökre építeni csak....a lovagló Diablo elég vicces. Inkább egy mellékágnak gondolnám, nem egy teljesen új vonalnak. A játékosok is szerintem inkább a vicces részét élvezték, de erre történetet építeni... Esküszöm várni fogom (na nem a játékot, hanem a történetet).
Mess with the best / Die like the rest
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MortalVenoM
tag
szerintem a SOTIS-ról van szó. Storm of the Imperial Sanctum
-
Wolverine
félisten
Pár éve a BlizzConra csinált a Blizz egy DOTA pályát a SC2 alapjára építve, amiben benne voltak a WoW-os hősök is. Sikere volt. Annyira, hogy a játékosok egy MOBA-játékot kezdtek követelni a Blizzardtól. Ők úgy döntöttek, hogy nem SC2 modot csinálnak, hanem külön játékot, amibe bedobják mindhárom univerzum hőseit.
Szóval hibáztasd a Blizzard játékostáborát a Heroes of the Storm miatt.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw, jelentkeztem betara( nem is tudtam hogy két éve csináltam bnet acc-ot ) de mi alapján döntik el hogy ki játszhat? Nincs egy Blizzard játékom sem.
(#40) D1Rect
Annyira sejtettem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Louro
őstag
Hát, hogy őszinte legyek. Kb. utolsó vergődésnek látszik ez az egész. Összeülhettek, hogy na most mit csináljunk, mivel már le vagyunk maradva a régiből nem lehet igazán többet kiszedni. Egyik viccből mondhatta, hogy szedjük ki a főbb karaktereket és dobjuk egy játékba. Persze csak viccnek szánta.
Azért egy Marine-t összeengedni Diablo-val.... Vagy Deathknight-ot egy Zerggel. Nagyon szétcsúszhattak, hogy ennyire vegyíteni akarják a scifi-t és a fantasy-t. Nekem nem várós és nem mozgat meg. Szép a látvány, kicsit felturbozótt Warcraft-nak hat az egész.
Jöhetnek a beszólások, de ez az én meglátásom. Igazán új ötlettel nem tudnak már előállni, látszik ebből is.
Sajnálom, hogy ennyire nem tud megújulni a Blizzard, pedig régen a Diabloval, a Warcraft-tal és a WoW-val azt mutatták, hogy ők az igaziak. De kb. oda jutottak, mint John Carmack. Egyszer letett egy nagyot és utána abból akar megélni. Nem hiába unnak rá az emberek a WoW-ra is. (WoW-oztam réges-regen sokat Szép volt, de ott tartottam, hogy kb. minden szabadidőmben ott kellett volna ülnöm :S )
Mess with the best / Die like the rest
-
D4v3
őstag
Garantál szerintem a játék sikere. Adott a 3 unverizum és ugye, hogy f2p lesz, tehát rengeteg fan kipróbálja majd. Most úgyis nagyon dívik a moba, úgyhogy senkinek nem lesz teljesen új a játékmenet, de azért csavartak rajta sok helyen. Közös xp van a teamben, nincs shop, akciódus, 10-20 perc egy map, talentfán lehet variálni az adott hőst plusz ugye a szokásos skinezés is meglesz, a pályák viszont tökre eltérnek a megszokottól. Van ahol aranyat kell gyűjteni random vagy az ellentől és leadni egy kalóznál, aki x arany után segít lőni az enemy baset, egy másik pályán x időnként le lehet menni egy bányába, ahol csontvázak ellen kell PvE-zni ls x csont összeszedése után megidéheztünk egy gólemet, aki segít. Az "erdő"-ben levő mobokat leölve, azok csatlakoznak hozzánk egy ideig és mennek a lane-re pusholni. Kezdésnek legalább 30 hero-val indul a játék majd, de pl Arthasból lehet lich kinget csinálni, akinek az ultija Sindragosa lesz, de lehet úgy fejlesztni, mint WC3-ban, hogy maga körül feléleszt halottakat és lehet menni pusholni.
Közel sem lesz olyan kompetitív, mint a hon, dota, lol, de nekem pont ezért is tetszik. Nincs olyan, hogy valaki lemarad szintekben, nincs pénze stb és a pályák is megkívánják az egységes csapatmozgást és fightokat, úgyhogy szólóban elfarmolgatni nem is érdemes, inkább az objectivek teljesítése és a teamfight kerül előtérbe.
És a végén még azt is elmondták, ha jól értettem, hogy a communitynek lehetősége lesz saját gyártású pályákon is játszani, így ha mégis eltolódna a kompetitív irányba, akkor úgyis lesz olyan map, ami azokat az igényeket elégíti ki. -
Kanczy
veterán
Mint minden MOBA-t, ezt is kipróbálom (előbb-utóbb)
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
lofagi
addikt
Nos nem tudom, nagy wowos voltam, diablo is fent van a gépemen, sc1-et szerettem, de valahogy nekem ez nem jött be, nem látom többnek, mint egy LoL Dota2 utánzatot. Dejó itt a Blizzárt univerzum LoL verziója. Tele van már a padlás az ilyen és ehhez hasonló játékokkal. Biztos kipróbálom, de sok reményt nem fűzök hozzá, ne legyen igazam!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MortalVenoM
tag
válasz #57919488 #19 üzenetére
én se tudok hosszabb ideig ráfüggni 1ik moba-ra sem. itt gondolom az ismerős karakterekkel és változó pályadizájnnal akarnak szakítani. én is tudnék örülni neki, ha valamivel még feldobnák. bízzunk a blizzben
igényes, de akkor is csak machinima, nem cinematic[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz MortalVenoM #16 üzenetére
De a szokasos is mas a lolban es a dota2-ben.
-
törölt tag
válasz MortalVenoM #16 üzenetére
Hearthstone modell varhato it is majd szerintem. Ha havidijas lenne akkor total bukas lenne az gesz. Dota2-ben nem fizetnek erte hanem meg a jatekbol vesznek ki inkabb penzt. LOL is ingyenes szoval annyira ugralni nem tudnak ezen a teren.
Amugy remelem feldobjak picit ezt a Moba-t mert ez egy ido utan baromi unalmas tud lenni (szamomra).(#17) sad_Vamp:
WoW-bol vartam volna inkabb egy Cinematic trailert erre bedobtak egy Machinima-t
De a kieg vegre arrol szol amirol kell[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
azt hiszem, nem ez lesz az a játék, amivel sokat fogok játszani - viszont a cinematic trailer elsőrangú, nagyon tudnak a srácok
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
sad_Vamp
őstag
én vagyok az egyetlen aki sír ezen videók láttán?!
Miez Disney Infinity csak blizzard köntösben?!
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
pckownz
őstag
Az biztos, hogy Tyraellel mindenképp le kell vernem 1-2 LK -et, addig biztos játszani fogok vele
Olyan érzés fogott el az intrók alapján, mint ha a kedvenc zenekarok együtt jamelnének[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Pofas, de a szabalyokra, jatekmenetre sokkal kivancsibb vagyok, ott dol el, hogy rakattanok-e.
-
Lei559
tag
Azta pics@! Úgy felpörögtem erre az introra mint anno kiskoromban a 2 rajzfilm között leadott játékreklámokra!
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Azért diablo csillám f. pónin elég kemény
Nagyon adja, MIKOR LESZ !!???? ?20 év???
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
alevan
őstag
válasz MortalVenoM #9 üzenetére
És a történet is igéretesnek tűnik
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
MortalVenoM
tag
am az új wow kiegészítőt is bejelentették. örülök, hogy most nem csak 5 szintet kapunk
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuka azt megnéztem volna gameplayen hogy Nova atomtámadása hogy néz ki.
Amúgy a Starcraft űrhajó megjelenése kicsi idegen a stílustól nekem.
Live-Die-Respawn
-
félisten
Bejövős / várós!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ted_mosby
senior tag
Naggggggggggggggggggggggggggyon jó!!!!! :
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
alevan
őstag
Cinematic trailer = IT'S OVER 9000!!!!!
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Sident96
tag
Nem mellesleg lehet jelentkezni a bétára.
-
törölt tag
HotS Trailer ... EPIC!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest