Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
#57919488 #90 üzenetére
Hasonló példa az Age of Empires 2.
Kapott egy HD remake-et, a grafikája még mindig a béka segge alatt van. Kapott egy új kiegészítőt, és a feje tetejére állítja a játék piacot(átvitt értelemben persze)
Vagy ott a Diablo 2 is akár.
(#93) KisDre
A Minecraft grafikája szerintem azért arat hatalmasat, mert a mai hozzáállással, hogy bármit ki lehet hozni egy játékból(gondolok itt a sandbox megvalósítására), olyan képvilágot idéz, hogy még win98-on is fujjogtak volna rá[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
válasz
#57919488 #92 üzenetére
Tartalom, mert benne van, és látjuk. Ez nem csak egy könyvborító, vagy alcím.
Persze értem én az álláspontod miértjét, de most hogy mondjak ellenpéldát, egy csomó indie játék, a látványt művészi eszközként használják és fontos része a játékmenetnek, olykor épp pont a színek számítanak vagy a fények, árnyékok.
Szerintem még minecraft esetében is tartalomnak számít a látvány, nem az a lényege, de látvány elem, és kisebb fajta hóbort lett általa ez a fajta "e-kubizmus" ha lehet így nevezni.Ez olyan mint amikor ételre azt mondod hogy csak a tápértéke és az íze a lényeg. Pedig nem csak az. Az se mindegy hogyan tálalják. Ételszínezékeket sem véletlenül használnak az élelmiszeriparban.
Persze, abban egyetértek, hogy nekem is igazából a történet és világ-hangulat fontosabb, mint a látvány, az újrajátszhatóság, meg ezek. De nem veszem ki a pixisből a grafikát/látványt, csak azért mert nem az-az első.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nalam vannak azok a filmek amikben van tartalom es ezeket a tobbszor nezheto kategoriaba rakom es van a latvany kategoria amit 1x megnezek es soha tobbet mert azon kivul semmi nincs benne.
A lenyeg ami a motorhaz alatt van az lenne maga a tartalom szvsz
A Blizzard nagyon jo pelda a grafika vs tartalom dologban. Egy jatekuk sem mondhatni szepnek sem (igaz csunyanak sem) de tobb szaz orat lehet mindegyikkel jatszani.[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
válasz
#57919488 #90 üzenetére
Szerinted egy filmnek pl, nem tartalma a látvány?
Lehámozzuk róla, és a hangot is, marad a történet és a világ, kb egy könyv. Azonban, ha nem lehámozunk róla, hanem hozzáadjuk az interaktivítást, játékká válik.
Én szemszögemből de, a grafika is tartalom.
A szemünk az életünk talán legjelentősebb érzékszerve, akkor nehogy már a látványt ne lehessen sorolni tartalomnak.
Persze oké, eddig "grafika" szó volt használva, de úgy gondolom hogy egyről beszélünk. -
törölt tag
A grafika az mindnen csak nem tartalom.
Ott a Morrowind, 11 eves jatek es mar akkor sem volt tul szep mikor megjelent de ha valamiben van tartalom akkor abba aztan pakoltak rendesen.
Attol, hogy a Crysis tenyleg szep attol meg a tatalma 0.
A szep grafika nyilvan szubjektiv de mint tartalom az mar nem[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Tudni valamit arról, hogy ingyenes lesz e?
-
Zoona
aktív tag
De te amugy miről bszélsz?
nem mind1 milyen herok harcolnak egymás ellen? Akkor a Dota is szar mert Veno köpdösi savval Omnit?
Annyira magaslabda volt már ez a blizznek, főleg hogy 3 világ felett is rendelkezik, hogy csoda hogy csak most csaptak le a moba műfajra. Minden adott ami kell, az embereket pont a hősök miatt tudják játékra csalni, és teljesen szimpatikus az, hogy totál más játékmenetet biztosítanak a játékkal mint a jelenlegi moba játékok... Most azért szar a blizzard mert újítani szeretne? .....
-
A riot "felemelkedése" az egyik legtöbb disznósággal tűzdelt cégtörténet a játékiparban, az allstars weboldaltól kezdve a nyílt hazudozásig(ez inkább Ázsiában volt jellemző).
Egyébként pendragonék a trademark vitában is kavarták a szart, hogy icefrog ne jegyeztethesse be a DotA nevet.
-
Wolverine
félisten
Akkor még egyszer... A BlizzCon 2011-re (vagy a 2010-esre? nem is emlékszem) csináltak egy DOTA mapet a SC2 editorjával, hogy megmutassák, mennyire változatos dolgokat lehet ezzel összerakni. Akik látták, azok elkezdtek követelni egy MOBA játékot a Blizzardtól. Ők némi fejtörés után úgy döntöttek, hogy akkor már nem csak a StarCraft univerzumból tesznek bele hősöket, hanem a Warcraftból és a Diablóból is.
Nem teljesen a saját ötletük volt a játék, hanem a fanok követelték ki
-
hoeerny
tag
válasz
Perry-sama #75 üzenetére
Nem kínlódnak ja, csak szúrta a szemüket, hogy a Valve lenyúlta az eredetileg Warcraft 3-as Dotát. Valami hasonlót akartak csinálni, aminek mégis különbözik az alapmechanikája.
-
Perry-sama
tag
Béta kulcsot ideeeeee!
Nálam személy szerint várós. Én szeretem a MOBA tipusú játékokat, LoL-ozok is már pár éve és persze nem vagyunk egyformák. Aki szereti ezt a stílust annak ált. várós, aki meg nem szereti annak ált nem tetszik, de ez így van rendjén. Olyan sztorija mint pl az sc2-nek vagy a diablónak nem is lesz, max egy kis háttér infó, történet, de ennyi szokott lenni az ilyen játékoknál. Ahogy láttam a képeket, lesznek benne skinek a hősöknek(mint a lolban) ami mikroztranzakciós elven fog működni. Pluszt ne ad, de jobban néz ki a hős.
Szóval kell
És szerintem ez nem a blizz kinlódása, hogy nem tudnak új ötlettel előállni és összedobtak egy kevert univerzumot, hanem a játékosok igényeit elégítik ki, mert mint írták előttem, dívik a MOBA és a blizz fanok is akartak egy ilyen tipusú játékot. A wow-ból meg ne legyen már 2. rész, elég ez az 1 is, bár személy szerint nekem már kicsit vontatott ez a szál, de ez az én véleményem
-
hoeerny
tag
válasz
MortalVenoM #16 üzenetére
Kevesebb káromkodást generálhat az, hogy nem lesz benne last hit rendszer...
-
Wolverine
félisten
válasz
#57919488 #61 üzenetére
Nem volt kép a troll modellekről sehol.
#63: nem tettek ilyet. Szerintem ez a D3 (talán a SC2) motorja.
#66: a kommentárt Dustin Browder mondta, nem egy profi e-sport kommentátor.
#70: mutass egyetlen egy realisztikus grafikájú Blizzard-játékot
Nekik ez egyszerűen nem stílusuk.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz
MortalVenoM #66 üzenetére
Nagyon tetszik a jatekmenet, ezt porgetni fogom rendesen.
-
KisDre
senior tag
TUDJÁTOK MIT?
Már nem érdekel hogy AllStar vagy Heroes izé
EZ AZ TRAILER ÜBER EPIC!
...
2. reakció a gameplay sneak peak-re:
Ööö, azért a Dota szintet grafikában megüthette volna. Így viszont a LoL és a Dota közt van, de nem minőségileg értsétek ezt, hanem mesés-realisztikus téren.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
WayneGace #67 üzenetére
Ez nekem sem jonne be annyira... de:
A kartyas jatekokat mindig is kerultem mert atlathatatlan volt szamomra, erre jott a Heathstone ami az en altalam ismert WoW nyelven van leforditva. Azota is tolom a beta-t napi 1-2 korre es meg az sincs kizarva, hogy nem fogok fizetni majd kartyakert.
Moba stilussal is igy vagyok mert Dota 2 es LOL nem az en vilagom. De ez megint olyan lesz amit olyanoknak terveztek akik regebben Blizzard jatekokkal jatszottak mert ez olyan mintha visszatero jatekosok lennenek csak eppen nem azzal amit mar lehet vegleg vagy kis idore befejeztek hanem egy teljesen mas ujragondolasban.
Lehet pl. a WoW elofizeto mar hallani sem akar tobbet a jatekrol de attol meg lehet, hogy itt ujra a Blizzard-hoz utalja a penzet mert ehhez kedvet kapott -
WayneGace
őstag
Mit ne mondjak a cinematic szerintem nagyon rossz. A minősége technikailag kiváló. Viszont az egész koncepció nekem nem tetszik. Nagyon kedvelem az SC világát, jól ki van találva, a könyvek remekül kiegészítik a játékot. Ezt az egészet lekakilja ez a trailer. Egyszerűen nekem nem jön be ez a világok vegyítése. Nova is csak fanservice miatt van benne. Meg a végén ledob egy atomot, mi mást? Jimivel mi lesz, rá nem hat, csak a halhatatlan Diablora? A játék ettől még lehet jó.
Azon csodálkozom, hogy az ubi még nem lovagolta meg ezt a moba lázat egy might&magic mobával.[ Szerkesztve ]
-
MortalVenoM
tag
nem 1 tipikus moba. nekem adja.
de a kommentár alatta... -
törölt tag
Vajon hányan fogják majd otthagyni ezért a LoL-et és a DotA II-t ?
-
a2d2
addikt
Én csak annyit látok hogy licenszelték a King's Bounty motorját
Legalábbis rohadtul az a játék ugrik be róla. -
Normi™
őstag
Úúúú de rohadt jónak tűnik,végre egy értelmes játék
-
törölt tag
válasz
Wolverine #58 üzenetére
Nekem ezek a domeni dolgok jobban bejonnek
A pandak szepen ki voltak dolgozva az teny. Amit most mutattak videokban ott is nagyon szepen megcsinaltak a modelleket. Undead-nel csak neztem, hogy mennyire emberi forma hoztak ossze neki, Orc is oke de a Gnome arc mozgasokat is nagyon eltalatak
Troll-t egyaltalan nem is mutattak sehol vagy csak en nem lattam?[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Na, nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz.
Amit én is várnék, az egy StarCraft: Ghost lenne, bár eléggé bele kellene menni a játék univerzumába, hogy Ghost ügynököket irányítsunk.
-
dejaris
addikt
válasz
MortalVenoM #49 üzenetére
Gondolom nem akarjak versenyeztetni az sc2-vel. Majd ha jol megfejtek, akkor johet a wc4, amit en is varok.
-
MCGaiwer
addikt
szeretem a moba stílusú játékokat, meg a blizz játékokat is. külön-külön. a blizz nagyon jó lore-t épít a játékai köré, amit ez a poénosra vett moba játék sikeresen megtipor...
-
Louro
őstag
válasz
Wolverine #41 üzenetére
Szia!
Hibáztatom is, mert beskatulyázzák folyamatosan ebbe a három játékba a WoW-ot. Pedig egy teljesen átdolgozott WoW2 jobban kellene vagy egy teljesen új ötlet. Vagy, ha ötlet, akkor a Warcraft->World of Warcraft. Ennek alapján lehetne egy Diablo -> World of Diablo vagy StarCraft -> World of StarCraft. Hasonló elven feldolgozva. Szerintem mindkettőre lenne igény.
Itt csak tényelg az a bajom, hogy a hősökre építeni csak....a lovagló Diablo elég vicces. Inkább egy mellékágnak gondolnám, nem egy teljesen új vonalnak. A játékosok is szerintem inkább a vicces részét élvezték, de erre történetet építeni... Esküszöm várni fogom (na nem a játékot, hanem a történetet).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MortalVenoM #43 üzenetére
Köszi.
-
MortalVenoM
tag
szerintem a SOTIS-ról van szó. Storm of the Imperial Sanctum
-
Wolverine
félisten
Pár éve a BlizzConra csinált a Blizz egy DOTA pályát a SC2 alapjára építve, amiben benne voltak a WoW-os hősök is. Sikere volt. Annyira, hogy a játékosok egy MOBA-játékot kezdtek követelni a Blizzardtól. Ők úgy döntöttek, hogy nem SC2 modot csinálnak, hanem külön játékot, amibe bedobják mindhárom univerzum hőseit.
Szóval hibáztasd a Blizzard játékostáborát a Heroes of the Storm miatt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw, jelentkeztem betara( nem is tudtam hogy két éve csináltam bnet acc-ot
) de mi alapján döntik el hogy ki játszhat? Nincs egy Blizzard játékom sem.
(#40) D1Rect
Annyira sejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Hát, hogy őszinte legyek. Kb. utolsó vergődésnek látszik ez az egész. Összeülhettek, hogy na most mit csináljunk, mivel már le vagyunk maradva a régiből nem lehet igazán többet kiszedni. Egyik viccből mondhatta, hogy szedjük ki a főbb karaktereket és dobjuk egy játékba. Persze csak viccnek szánta.
Azért egy Marine-t összeengedni Diablo-val.... Vagy Deathknight-ot egy Zerggel. Nagyon szétcsúszhattak, hogy ennyire vegyíteni akarják a scifi-t és a fantasy-t. Nekem nem várós és nem mozgat meg. Szép a látvány, kicsit felturbozótt Warcraft-nak hat az egész.
Jöhetnek a beszólások, de ez az én meglátásom. Igazán új ötlettel nem tudnak már előállni, látszik ebből is.
Sajnálom, hogy ennyire nem tud megújulni a Blizzard, pedig régen a Diabloval, a Warcraft-tal és a WoW-val azt mutatták, hogy ők az igaziak. De kb. oda jutottak, mint John Carmack. Egyszer letett egy nagyot és utána abból akar megélni. Nem hiába unnak rá az emberek a WoW-ra is. (WoW-oztam réges-regen sokat
Szép volt, de ott tartottam, hogy kb. minden szabadidőmben ott kellett volna ülnöm :S )
-
D4v3
őstag
Garantál szerintem a játék sikere. Adott a 3 unverizum és ugye, hogy f2p lesz, tehát rengeteg fan kipróbálja majd. Most úgyis nagyon dívik a moba, úgyhogy senkinek nem lesz teljesen új a játékmenet, de azért csavartak rajta sok helyen. Közös xp van a teamben, nincs shop, akciódus, 10-20 perc egy map, talentfán lehet variálni az adott hőst plusz ugye a szokásos skinezés is meglesz, a pályák viszont tökre eltérnek a megszokottól. Van ahol aranyat kell gyűjteni random vagy az ellentől és leadni egy kalóznál, aki x arany után segít lőni az enemy baset, egy másik pályán x időnként le lehet menni egy bányába, ahol csontvázak ellen kell PvE-zni ls x csont összeszedése után megidéheztünk egy gólemet, aki segít. Az "erdő"-ben levő mobokat leölve, azok csatlakoznak hozzánk egy ideig és mennek a lane-re pusholni. Kezdésnek legalább 30 hero-val indul a játék majd, de pl Arthasból lehet lich kinget csinálni, akinek az ultija Sindragosa lesz, de lehet úgy fejlesztni, mint WC3-ban, hogy maga körül feléleszt halottakat és lehet menni pusholni.
Közel sem lesz olyan kompetitív, mint a hon, dota, lol, de nekem pont ezért is tetszik. Nincs olyan, hogy valaki lemarad szintekben, nincs pénze stb és a pályák is megkívánják az egységes csapatmozgást és fightokat, úgyhogy szólóban elfarmolgatni nem is érdemes, inkább az objectivek teljesítése és a teamfight kerül előtérbe.
És a végén még azt is elmondták, ha jól értettem, hogy a communitynek lehetősége lesz saját gyártású pályákon is játszani, így ha mégis eltolódna a kompetitív irányba, akkor úgyis lesz olyan map, ami azokat az igényeket elégíti ki. -
Kanczy
veterán
Mint minden MOBA-t, ezt is kipróbálom (előbb-utóbb)
-
lofagi
addikt
Nos nem tudom, nagy wowos voltam, diablo is fent van a gépemen, sc1-et szerettem, de valahogy nekem ez nem jött be, nem látom többnek, mint egy LoL Dota2 utánzatot. Dejó itt a Blizzárt univerzum LoL verziója. Tele van már a padlás az ilyen és ehhez hasonló játékokkal. Biztos kipróbálom, de sok reményt nem fűzök hozzá, ne legyen igazam!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MortalVenoM
tag
válasz
#57919488 #19 üzenetére
én se tudok hosszabb ideig ráfüggni 1ik moba-ra sem. itt gondolom az ismerős karakterekkel és változó pályadizájnnal akarnak szakítani. én is tudnék örülni neki, ha valamivel még feldobnák. bízzunk a blizzben
igényes, de akkor is csak machinima, nem cinematic[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
-
dejaris
addikt
válasz
De a szokasos is mas a lolban es a dota2-ben.
-
törölt tag
válasz
Hearthstone modell varhato it is majd szerintem. Ha havidijas lenne akkor total bukas lenne az gesz. Dota2-ben nem fizetnek erte hanem meg a jatekbol vesznek ki inkabb penzt. LOL is ingyenes szoval annyira ugralni nem tudnak ezen a teren.
Amugy remelem feldobjak picit ezt a Moba-t mert ez egy ido utan baromi unalmas tud lenni (szamomra).(#17) sad_Vamp:
WoW-bol vartam volna inkabb egy Cinematic trailert erre bedobtak egy Machinima-t
De a kieg vegre arrol szol amirol kell[ Szerkesztve ]
-
azt hiszem, nem ez lesz az a játék, amivel sokat fogok játszani - viszont a cinematic trailer elsőrangú, nagyon tudnak a srácok
-
sad_Vamp
őstag
én vagyok az egyetlen aki sír ezen videók láttán?!
Miez Disney Infinity csak blizzard köntösben?!
-
pckownz
őstag
Az biztos, hogy Tyraellel mindenképp le kell vernem 1-2 LK -et, addig biztos játszani fogok vele
Olyan érzés fogott el az intrók alapján, mint ha a kedvenc zenekarok együtt jamelnének[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Pofas, de a szabalyokra, jatekmenetre sokkal kivancsibb vagyok, ott dol el, hogy rakattanok-e.
-
Lei559
tag
Azta pics@!
Úgy felpörögtem erre az introra mint anno kiskoromban a 2 rajzfilm között leadott játékreklámokra!
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Azért diablo csillám f. pónin elég kemény
Nagyon adja, MIKOR LESZ !!???? ?20 év???
-
alevan
őstag
válasz
MortalVenoM #9 üzenetére
És a történet is igéretesnek tűnik
-
MortalVenoM
tag
am az új wow kiegészítőt is bejelentették. örülök, hogy most nem csak 5 szintet kapunk
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuka azt megnéztem volna gameplayen hogy Nova atomtámadása hogy néz ki.
Amúgy a Starcraft űrhajó megjelenése kicsi idegen a stílustól nekem.
-
Bejövős / várós!
-
ted_mosby
senior tag
Naggggggggggggggggggggggggggyon jó!!!!! :
-
alevan
őstag
Cinematic trailer = IT'S OVER 9000!!!!!
-
Sident96
tag
Nem mellesleg lehet jelentkezni a bétára.
-
törölt tag
HotS Trailer ... EPIC!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Blizzconon bemutatkozott a névváltozáson átesett MOBA.
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest