Új hozzászólás Aktív témák
-
KisDre
senior tag
válasz #57919488 #92 üzenetére
Tartalom, mert benne van, és látjuk. Ez nem csak egy könyvborító, vagy alcím.
Persze értem én az álláspontod miértjét, de most hogy mondjak ellenpéldát, egy csomó indie játék, a látványt művészi eszközként használják és fontos része a játékmenetnek, olykor épp pont a színek számítanak vagy a fények, árnyékok.
Szerintem még minecraft esetében is tartalomnak számít a látvány, nem az a lényege, de látvány elem, és kisebb fajta hóbort lett általa ez a fajta "e-kubizmus" ha lehet így nevezni.Ez olyan mint amikor ételre azt mondod hogy csak a tápértéke és az íze a lényeg. Pedig nem csak az. Az se mindegy hogyan tálalják. Ételszínezékeket sem véletlenül használnak az élelmiszeriparban.
Persze, abban egyetértek, hogy nekem is igazából a történet és világ-hangulat fontosabb, mint a látvány, az újrajátszhatóság, meg ezek. De nem veszem ki a pixisből a grafikát/látványt, csak azért mert nem az-az első.
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest