Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Louro
őstag
válasz Wolverine #41 üzenetére
Szia!
Hibáztatom is, mert beskatulyázzák folyamatosan ebbe a három játékba a WoW-ot. Pedig egy teljesen átdolgozott WoW2 jobban kellene vagy egy teljesen új ötlet. Vagy, ha ötlet, akkor a Warcraft->World of Warcraft. Ennek alapján lehetne egy Diablo -> World of Diablo vagy StarCraft -> World of StarCraft. Hasonló elven feldolgozva. Szerintem mindkettőre lenne igény.
Itt csak tényelg az a bajom, hogy a hősökre építeni csak....a lovagló Diablo elég vicces. Inkább egy mellékágnak gondolnám, nem egy teljesen új vonalnak. A játékosok is szerintem inkább a vicces részét élvezték, de erre történetet építeni... Esküszöm várni fogom (na nem a játékot, hanem a történetet).
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
Hát, hogy őszinte legyek. Kb. utolsó vergődésnek látszik ez az egész. Összeülhettek, hogy na most mit csináljunk, mivel már le vagyunk maradva a régiből nem lehet igazán többet kiszedni. Egyik viccből mondhatta, hogy szedjük ki a főbb karaktereket és dobjuk egy játékba. Persze csak viccnek szánta.
Azért egy Marine-t összeengedni Diablo-val.... Vagy Deathknight-ot egy Zerggel. Nagyon szétcsúszhattak, hogy ennyire vegyíteni akarják a scifi-t és a fantasy-t. Nekem nem várós és nem mozgat meg. Szép a látvány, kicsit felturbozótt Warcraft-nak hat az egész.
Jöhetnek a beszólások, de ez az én meglátásom. Igazán új ötlettel nem tudnak már előállni, látszik ebből is.
Sajnálom, hogy ennyire nem tud megújulni a Blizzard, pedig régen a Diabloval, a Warcraft-tal és a WoW-val azt mutatták, hogy ők az igaziak. De kb. oda jutottak, mint John Carmack. Egyszer letett egy nagyot és utána abból akar megélni. Nem hiába unnak rá az emberek a WoW-ra is. (WoW-oztam réges-regen sokat Szép volt, de ott tartottam, hogy kb. minden szabadidőmben ott kellett volna ülnöm :S )
Mess with the best / Die like the rest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest