Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
Fitzgerald #10 üzenetére
Ebben igazad van,de ha egy modern combat5 játszható meg van multi akkor egy Halo3 is megoldható lenne,igaz kompromisszummal. Arról nem is beszélve hogy sok rajongót átcsábitanának wp-re.
orichalcos:saját platformját mindig hanyagolja az ms,azaz online móka meg egy vicc😃 -
Šolaire
veterán
Én nem irtam hogy igazi Halo
az etalon nálam ha fps-t nézünk akkor az a Halo3, Half Life2. Mobilos címnek megteszi szerintem
mondjuk ha olyan játékok mint a nova3 vagy modern combat5 elfutnak mobilon akkor mondjuk egy Halo3 Single is elfutna amit bele ide irtam anno a spartan assault értékelésébe az áruházba de ez csak egy állom,az elején a zenéjét a mai napig nem tudom feledni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem viszont egyáltalán nem tetszik. Ez nem igazi Halo, csak egy kötelezően kiadott plusz. Se sztori, se rendes játékmenet, se újdonságok.
Mi lesz a következő? Halo Endless Runner Master Chieffel?
Érdekesség egyébként, hogy az iOS kiadás eredetileg nem volt betervezve, csak a PC-s, Xbox-os, és WP-s.
-
boost
veterán
válasz
Fitzgerald #2 üzenetére
mert fizetős cucc?
-
Šolaire
veterán
Éppen most játszok vele. Irányításon finomítottak nekem nagyon bejön. Grafika picivel részletesebb,hangulat zene jó. Azt nyújtja amit egy mobilos címnek kell
Elődhöz képest tényleg kevés az újdonság meg könnyebb is lett szerintem.
-
Fitzgerald
veterán
És Androidra mért nincs?
-
CocooN-z
őstag
Ez a teszt elég is volt arra hogy beszerezzem magamnak. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hosszú vajúdás után vehetjük kezünkbe a második mobilos Halo kalandot, amely New Mombasa városába kalauzol bennünket, Windows Phone mellett ezúttal már iOS-en is.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest