- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
Sajnálom, hogy még nincs PC-n pedig annak is örülnék, ha legalább a PS4-re kijönne és ott tolhatnám....
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
törölt tag
Csak én reménykedek MAX PAYNE 4-ben ? ?
a GTA sosem a grafikáról volt híres. Nekem abszolút elég ez a 30 fps és ez a grafika. a folyamatosan élő lélegző világ mindenért kárpótol.
Ha ekkorát tudtak ugrani gta IV-től a V ig látótávolságban, akkor biztos vagyok benne ha egyszer lesz pc port a V ből az tuti jól fog működni (megfelelő gépen)
-
Lomha 8V
addikt
Én személy szerint örülnék, ha megjelenne a GTA V PC-re. De ha nem lesz ilyen, az sem baj. Az egész nem ér annyit, hogy akár csak egy fél idegemet is izgassam miatta.
-
Peterson_
addikt
válasz mentoloshypo #27 üzenetére
Nálam valahogy így fest:
Tartalom+grafika=játékélmény.
Igaz, kicsit leegyszerűsítettem.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Wasp_HUN
tag
Hát azért ezzel vitatkoznék... én utoljára úgy 1,5 éve próbéltam "élvezni" a GTA 4-et és akkor is egy i7 920-as CPUt használtam, 2 húzott 5770-el és 6GB RAM-mal és mit ad isten... szarul futott. Pontosítok... nem állandóan futott szarul, hanem mikro szaggatás volt és eléggé feltünő volt az is, hogy a szemem láttára rajzolta ki a tárgyaltak és spawnolta az NPCket.
És nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy a gépem gyenge hozzá, ha egy totál optimalizálatlan ARMA 3 ami még mindig 32 bites és egyetlen magot használ, képes megjeleníteni több száz NPC-t egy 200+ km2-es pályán.
DE! végülis... én már pont lesz*rom. Rockstar tesz magasról a PC-re és felőlem ez rendben is van. Azt hozzáteszem, hogy MaxPayne 3 PC-s verzió szerintem remek volt, bár igaz, másik stúdió csinálta, de akkor is dicséret érte. Az más kérdés, hogy maga a játék egy interaktív mozi volt inkább, mint sem játék.
[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
törölt tag
Azert a GTAIV pc-s verzioja legendasan viharos szuletesu volt, elhiszem, hogy valakinek mazlija volt es jol futott (egyebkent az alapos optimalizalas hianyanak egyik jele pont a kiszamithatatlansag), ettol meg teny marad, hogy fel evig ment a huza-vona, siras jatekos oldalrol, bocsanat keres es patchelgetes a masikrol. Ha jol emlekszem ket nagyobb javitas utan kezdett fenyesedni a helyzet, talan nem kene ugy beallitani mintha az egesz csak legbolkapott, aljas ragalmazas lenne
En egyekbent ps3 toltam vegig anno, hat az ottani agyonmosott sub-hd felbontast es sokszor vallalhatatlan frameratet valoszinuleg igy is magasan verte egy atlag pc-s verzio, ennek ellenere a konzolok felrol csak magasztalast lehetett hallani. Talan nem teljesen veletlen, hogy R*-ek ennyire hanyagoljak a pc-t. Na persze nem azt mondom, hogy ez igy rendben van, csak erdekes latni mikepp alakulnak a dolgok. Mindenesetre meg lennek lepve ha nem jonne az otodik pc-re, a GTA az GTA platformtol fuggetlenul robbant bankot.A pc-s rdr-t pedig mar par napja cafoltak.
Tudnek orulni egyebkent ha kiderulne, hogy az uj jatek az elfeledett ps exkluziv Agent ujrazasa lenne. De RDR2 sincs kizarva szvsz, R* nev alatt nem egyetlen csapatot ertunk (ha mar itt paran felhoztak, hogy arra keves ennyi ido)
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Hulladék? Miért? Miért, mert 4+ magon érzi jól magát?
El kéne fogadni hogy ennyi NPC-t meg fizikát csak bikább CPU-val (ami manapság egy i3-at is jelent akár) lehet lehet jó framerate mellett használni.
Btw ha lesz GTA V, az ugyanúgy CPU-igényes lesz de mindegy... lehet jobb is hogy nem adják ki PC-re, túl sok lenne a sírás.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
TazLeacher
nagyúr
A GTA 4 PC-s verziójával semmi baj nem volt, ha volt alá géped. Én 1,5x játszottam végig a single-t, és semmi bajom nem volt vele. Gyönyörű szépen futott. Egyedül a VRAM korlátra kellett ügyelni, hogy azt ne lépd túl a látótávolságnál. És 1920x1200 ill. laptopra váltás után 1920x1080-ban játszottam. Sosem értettem, hogy mitől volt hulladék. Keveset még onlineoztam is.
A konzolos verzió volt hulladék, mert ott nem tudtál alá erősebb vasat pakolni.Arról nem is beszélve, hogy ha egy hulladék volt, akkor minek kell az 5. rész? Akkor el kell felejteni.
-
GeryFlash
veterán
válasz mentoloshypo #34 üzenetére
Érvet ugyan nem tudtál felhozni a hozzászólás ellen, csak ide böfögtél valamit, hogy mit képzelek hogy szidom a konzolokat... Hogy miért zavar? Mint leírtam az egész játékipart visszafogja fogni, mivel konzol eladások a meghatározóak, hiába tudna a Pc szebb lenni ha arra lesz fejlesztve az egész...
És nem vagyok pc fan, tervbe volt véve a ps4 vétel, csak miután kdierült hogy egy 7750-es szintű gpu lesz benne (köszönhetően hogy compute mennek rá, mert mindenképp APu-t kellett belerakni hiába nem kiforott még egyikse) gyorsan lemondtam róla.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Most hogy nem jelentették be, így teljesen kihalt belőlem a GTA érzés.
Emlékszem amikor vártuk az első 2 kép után a többit. Naponta többször nézve az oldalt, hátha valami változott. Aztán jött a többi kép, egyenesen el voltam ájulva.
Játék kijött, és meg vártam a PS-s megjelenést. Hát várhatom, az biztos hogy nem lesz itt ilyen karácsonyig az biztos, aztán lehet később kiadják majd.
Story DLC-re viszont kíváncsi vagyok, hogy mit fognak hozzáadni még a játékhoz!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Ryder62
őstag
válasz TazLeacher #39 üzenetére
A GTA4 PC verziója egy hulladék volt. Pont.
-
Wasp_HUN
tag
válasz TazLeacher #39 üzenetére
"Csak a gond az, hogy a nagy múltból meg a nosztalgiából nem lehet kenyeret venni a boltban...Úgy, hogy lényegében sz@rrá volt már akciózva a GTA IV, Steamen is is ilyen $5-ért dobálták már utánad, úgy is a PC-s fogyás a teljes eladás 15% kb. Ami valljuk be: lósz@r. És nem csak magában lósz@r, hanem annak fényében az, hogy ezért a 15%-ért mennyit kell pluszban melózni..."
Melózni?? A GTA 4 a mai napig szinte egyet jelent a félkész, szar porttal. Az egész inkább annyit mutat, hogy nem elég a név ha elakarsz adni valamit. Nézd meg Steamen a COD számokat... Black Ops 2 vs Ghost... érdekes, hogy azt még most is sokkal többen játszák aminél legalább némi erőfeszítést tettek hogy rendes PC verzió legyen.
Azt is se szabad elfelejteni, hogy a GTA 4 is bő fél évvel a konzolos verzió után jelent meg és ráadásul akkoriban még erejük teljében volt az X360 meg a PS3.
Amúgy hányingerem van már attól a játékipartól, ahol bukásnak számít egy játék amennyiben nem hoz 1 milliárdot első napon.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Viszont a GTA az egy elég nagy húzó cím. Hogyha ilyen nagy és fényes múlttal rendelkező játék legújabb, számozott része nem jön PC-re a R* tehet egy-két szívességet.
Csak a gond az, hogy a nagy múltból meg a nosztalgiából nem lehet kenyeret venni a boltban...Úgy, hogy lényegében sz@rrá volt már akciózva a GTA IV, Steamen is is ilyen $5-ért dobálták már utánad, úgy is a PC-s fogyás a teljes eladás 15% kb. Ami valljuk be: lósz@r. És nem csak magában lósz@r, hanem annak fényében az, hogy ezért a 15%-ért mennyit kell pluszban melózni...ha hozzávesszük azt, hogy ha mondjuk sosem jelent volna meg, nem jelentik be, a kezdetektől azt mondják, hogy NEM lesz, akkor valószínűleg ez a szám (mármint az elveszített emberek száma) tovább csökken, hiszek sokan beadták volna még a derekukat, és megvették volna konzolra. (Úgy, ahogy pl. sokan most veszik meg életük első 360-át vagy PS3-át, és most kezdik kijátszani az exkluzív címeket.)
Erre pedig rárak egy lapáttal az a tény, hogy valljuk be: az $5-os PC-s ár nem tesz túl jót a bevételeknek. Tehát ha holnap kiadják a GTA 5-öt PC-re az törvényszerűen csúnyán alávág a PS3 ill. Xbox360-as eladásoknak. Miért? Egyrészről azért, mert eleve olcsóbb a játék, másrészről azért, mert kb. 2 hónap múlva $20 lesz Steamen valamelyik akcióban....a vásárló meg mint olyan, árérzékeny. Tehát aki nem vette még meg, az simán megveszi olcsóbban.
Tehát a 15%-os részesedés legjobb esetben is 5-10% extra bevételt jelent (olcsóbb ár + akik egyébként megvették volna másik platformra előbb-utóbb). Lehet én vagyok a madár, de ennek tükrében én sem fordítanék nagy figyelmet a dologra. Ebből kifolyólag teljesen érthető, hogy - még abban az esetben, ha a fentiek tükrében egy PC-s verzió anyagilag rentábilis is - a PC-s kiadás (már amennyiben lesz ilyen) csak akkor kerülhet ki, amikor a Boxos és a PSes eladások már szépen kifutották magukat és meredeken elkezdett csökkenni a vásárlóbázis. Ez pusztán üzlet, és semmi más. Senki nem a saját pénzének az ellensége.
Továbbá azt se feledjük, hogy a konzoljátékok nagyjából kalkulálható bázissal vannak tervezve. Tudják, hogy mennyi konzol került értékesítésre (ennek fényében nagyjából kiszámítható, hogy az Xbox360 és PS3 tulajok közül kb. minden 6-7. ember vette egy GTA 4-et)...PC-n ez a szám egyszerűen nem kalkulálható...vagy ha igen, akkor pedig elég torz és valótlan eredmények lesznek.
A warezok okoskodásokat pedig direkt nem vettem ide, pedig lehet az is megérne egy misét.
-
Wasp_HUN
tag
Ezt úgy is lehet nézni, hogy az egyre fejlettebb motorok nélkül sose lett volna szükség arra, hogy a GPU gyártók folyamatosan fejlesszenek. Ez is ok és okozat. A szebb játékok megkövetelik az erősebb komponenseket, illetve az erősebb komponens lehetőséget ad a fejlesztőknek, hogy több mindent elérhessenek és itt nem csak a csili-vilire célzok. Ugyanide vehető a fizika fejlődése is a játékokban. Emlékszem még mikor kijött a Ghost Recon: Advanced Warfighter PhysX támogatással és mindenki nézte, hogy mennyi objektum repked össze-vissza. Ez később lett ugye integrálva NVidia kártyákra.
Amikor valaki azzal jön nekem, hogy a 7-8 éves konzolja is jól futtat egy programot és most úgyis kijött az új generáció, mindig felteszem a kérdést, hogy még is mit gondol kifizette a hardver fejlesztéseket az elmúlt 7-8 évben !? A mostani generációnál ez eléggé látszódik is. Szóval értem én is, hogy nem kell állandóan hasra esni, hogy így grafika meg úgy grafika, de így fejlődik az ipar... sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Mondjuk én is PC-s vagyok, de azért nem féltem az új konzolokat.
Azt is meg lehet nézni szépen, hogy hogyan nézett ki egy játék 2006-ban és hogy hogyan nézett ki 2013-ban.
Az még mindig egy 2006-os gépen futott, én meg már vettem azóta vagy 15 videókarit Nem a nyers erőt kell nézni a PC ellen, de most ezeket nem írom le úgy is mindenkinek már a könyökén jön ki. Egy-két effekt meg élsimítást leszámítva full ugyan az a konzolos meg a PC-s is. Majd 2017-ben verjed magad a mostani csúcskártyáddal, ami az akkori már bőven next-gen játékodat, 5 FPS-el fogja futtatni (ha fogja.) -
khes
tag
Gondolom ő is sejti, hogy megint a konzolok közönsége és azokra fejlesztők fogják visszahúzni a játék/játék motorok fejlődését. Komolyan, miért nem lehetett azt megoldani, hogy a mostani PC-ket egy picit is megszorongassa a "next gen"!?!? Így tejesen el fog veszni a verseny a szebb játékok kiadásáért, mert aki ki akarja használni a legújabb xy motort, az kénytelen lesz PC-re megtenni. És még így is a sok f**z játékfejlesztő inkább konzolra fog fejleszteni, mert ugyebár "a PC gaming kihalt". Tény, hogy a konzolosokról jobban le lehet húzni a játékok árát és többen is vesznek AAA címeket, de az is röhej, hogy csak azért mert parasztvakításból mindenre ráírják a next gen, annak attól még nem kellene 20000/játék árat jelentenie. Komolyan, most már a WoW kategóriájú játékok jobb ár/érték arányt fognak felmutatni.
-
törölt tag
Nem, ő az idegeinken játszik
-
GeryFlash
veterán
Azt aláírom, hogy a fejlesztők is benne vannak, mert pc-re is bődületes gépigénye lesz ennek az amúgy nem vmi szép játéknak.
De azzal nem értek egyet, hogy ez idővel jobb lesz majd, a régi konzoloknál nem volt ilyen szívás, hogy az elején le kellett venni a felbontást, az akkori konzolok az akkori pckhez képest kevésbé voltak rosszak, és akkor még nem kellett h sztenderd legyen az 1080p, ma meg a 4k hajnalán alap az FHD... Milyen már, hogy a régi konzolok is közel ugyanolyan lesz a grafika mint az új 500 dolláros konzolokon? Nem hiszek ebbe, hogy valaha is elhúzna ez a generáció a pctől ahogy anno 360 tette... Nem is az h nem húz el, még a lépést se tudja tartani vele.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Ryder62
őstag
Mindenki azon játszik amin akar. Senki sem fogja meggyőzni soha a másikat, hogy az ő platformja, amin játszik, jobb.
Viszont a GTA az egy elég nagy húzó cím. Hogyha ilyen nagy és fényes múlttal rendelkező játék legújabb, számozott része nem jön PC-re a R* tehet egy-két szívességet. De ne ítélkezzünk, most van generáció váltás, meg az előzőeken is szépen szerepel, lehetséges hogy csak kivárnak a PC verzával.
-
Helmoras
őstag
Játszottam a GTA 5-el ps3-on és x360-on is és elég zavaróan szaggat valahol 20-35 fps közt mozoghat elég gyakran bedroppolva 20 körülre ami igen csak zavaró tud lenni... mind amellett hogy a játék zseniálisan jó...
-
negyven2
veterán
válasz GeryFlash #25 üzenetére
PC-n is? na ugye, hogy nem. Az meg, hogy a jelen konzolgenerációnál ez van, az egyrészt azért lehet, mert még a generáció elején vagyunk (nézzük meg, hogy milyen játékok voltak 360 és PS3 megjelenéskekor és milyenek vannak rá most), másrészt meg a fejlesztőknek a sara, mert nem optimalizálnak, és mert direkt öket megkérdezve fejlesztetek ki a ONE-t és PS4-t.
És még mindig az van, hogy ha csak a "hardcore" játékosok igényeit vennék számításban, és elégítenék ki, akkor már rég lehúzták volna a rolót, ugyanis a "gamer társadalomban" ők egy hagos, de arányaiban egy elég alacsony létszámot képviselnek. Ez mindig is így volt, és mindig is így lesz, vagy elfogadja az ember vagy nem, de ez utóbbi esetben úgyse tehet semmit. Piacgazdaság van, így csak a profit számít. És ez már elég régóta így van, maximum annyi különbséggel, hogy sok cég próbálja elhitetni, hogy a játékosokért, emberekért van.
De hogy on is legyek:
Elég szép számok egy kiöregedő konzolgenerációtól. A következtető Rockstar játék meg legyen egy Bully, vagy Red Dead R????????. De inkább mindkettő.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
GegeWarrior
senior tag
Na akkor ezek szerint lőttek a GTA V PC-s verziónak
Jó nagy szarládák az tuti. Nem baj lesz helyette Watch Dogs Jó lesz azREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GeryFlash
veterán
Teljesen igaza van, 900p 30 fpsen egy ilyen grafikájú játéknál RÖHEJ
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
gianni85
veterán
elhiszem, hogy valakinek ez probléma. Szerencsére én elvagyok a konzolok nyújtotta szinttel.
Szerintem a GTA5 teljesen rendben volt, főleg abban a tudatban, hogy milyen HW-en futott. Imádom a GTA-t, ha nem lennék konzoljátékos, akkor múlt szeptemberben tuti vettem volna egyet, vagy kölcsönkértem volna csak a GTA5 kedvéért.(#22) khes
indie játékokat is imádom, szerencsére 90%-uk egy csotrogány PC-n is elfut[ Szerkesztve ]
-
khes
tag
Ha már itt tartunk én PC-re nem 100%-ban a garafika miatt pártoltam át, hanem az indie címek miatt. Meg itt PC-n legalább nem kell újra megvennem a régi kedvenceimet, hanem csak berakom az olvasóba/elindítom Steam-ről. Nekem a legnagyobb problémám a konzolokkal az a hatalmas piacra gyakorolt visszahúzó erő. Komolyan, miért kell még mindig 2008-09-es motorokra fejleszteni? Meg talán ha elolvasod teljesen a hozzászólásaimat, látod, hogy nem vagyok fanbojjjjjjjj eggyik oldalról sem, én inkább azt szeretném, hogy a kevésbé olvasott/tanult gamereket ne vágják át, sokszor légből kapott statisztikákkal vagy feature-ökkel. Undorító ez a mai piac, hogy alig kell keresned a hibákat a játékokban. Meg ez a Pre-Alpha fizess, hogy kereshess nekünk bugokat taktikától egyszerűen hánynom kell. Csak sajnos az igényes gamerek, mint te, vagy én, akik tisztában vannak bizonyos tényekkel és fórumon vitatjuk meg ilyenekből van a legkevesebb és a többit meg húzzák a reklámkampányok meg a fanbojok.
-
Reignman
aktív tag
Imádkozok, hogy az NBA 15 PC-re next-gen legyen! Könyörgök!!!
-
khes
tag
Igen, eltaláltad, a konzol portok szánalmasan szoktak sikerülni, általában teli bugokkal, és komplikációkkal az irányítás terén. A másik pedig az, hogy én 2008 óta tényleg minden érdemre méltó játékkal játszottam, 720p-s, majd 1080p-s monitoron. És azt kell, hogy mondjam az idő teltével csak rondábbnak láttam a dolgokat. Meg engem nem lehet átverni olyan hardveres erőforrás spórolással, mint amit a Rock Star is csinál, hogy egyszerűen nem tartja betöltve a nem mozgásban lévő elemeket, amit egy kis csilli-villi motion blurral takarnak/mosnak el. Nagy fan voltam XBOX terén, rengeteg eredeti játékom volt, de amikor haverom megmutatta, hogy PC-n mennyivel szebb és részletgazdagabbak a játékok, eltávolodtam a kanapém és TV-m elől. Komolyan, a GTA 4 szerintem úgy néz ki BOX-on, mintha Minecraftba beleraktak volna egy 256x256-os textúra csomagot. Olyan élesek a szélek, hogy tényleg ki tudja szúrni a szemedet, ha sokáig nézed. Az előző példa eléggé radikális volt, de szerintem mindenki értette mire utaltam. És olyan csőlövöldékkel ne gyere ellenpéldának, mint a GOW, mert az tényleg jól néz ki, csak hát ... annyi a szabadságod, mint a NES-re kiadott Duck Hunt-ban. Ha pedig nem hisz nekem valaki, csak nézzen meg élőben vmelyik MM-ban a GTA 5 textúráit vagy részletességét. És akkor mondjátok azt, hogy a legéletszerűbb játék, amit valaha kiadtak.
-
Bjørgersson
félisten
Annyira szeretem olvasni a GTA hírek alatti értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásokat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
negyven2
veterán
Különös, én ezzel a halott hardverrel is meg vagyok elégedve. Sőt ami még különösebb, hogy az általad leírt hibákat valahogy nem igen találom a játékban (természetesen vannak benne és pop-up is, de nem oylan mértékben ahogy neked). De az is tény, hogy ény egy igénytelen sz*rdarab vagyok mert, megelégszek azzal a "moslékkal" amit elém raknak (némaá, hát ilyen emberek is léteznek, hogy más az ízlésük? hát mik vannak már. hova jut így ez a világ).
Az meg, hogy egy játékkiadónak/fejlesztőnek melyik platformra éri meg megjelenteni az adott programjukat... nos ezt szerintem ők jobban tudják.
Ha nem jön azokra a platformokra amik nekem is vannak, akkor meg nem probléma, van milliónyi más szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is. Sőt! Ha tényleg annyira érdekel, hogy mindent megér akkor meg megoldom, hogy elljem (pl. veszek egy konzolt, vagy bővítek gépet).
És azért a dolgok tisztánlátása véget:
Egyrészt én is várom jelen játék PC/nextGEN kiadását függetlenül attól, hogy kb 800-900 órám már benne van az Online-al együtt a V-ben. Bár ahogy írtam is nekem megfelel az Xbox-os verzió grafikája is, ugyanis számomra egy játék legfőbb értékét sohasem a grafika adja, hanem a játékélmény. Persze tudom, hogy ez így 2014-ben szitokszó, de nem érdekel. Talán tavaly volt a Crytek vezetőjének a nyilatkozata, hogy a játékoknál a grafika számít és utána jön a többi dolog. Akkor sokon kikelt ez ellen. Akkor hogy is van most ez?
Döntsük el már végre, hogy akkor a grafika számít vagy a játékélmény? Persze tudom, hogy optimális esetben mindkettő.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mentoloshypo
senior tag
-
Wasp_HUN
tag
Személyes sértésnek azért ezt semmiképp se szabad venni. Attól függetlenül én is úgy érzem kissé, mintha annyit mondana Rockstar, hogy nem kell a pénzem, megvannak nélküle. Én meg erre végül csak annyit mondhatok, hogy jó akkor nem, majd találok mást akinek kell. Amennyiben ők nem képesek némi tiszteletet nyújtani, mint "lehetséges" ügyfél, úgy nekem miért is kéne?
Ezek után én már majdnem örülnék annak, hogy akármit jelentenek is be, PC verzió nem lenne belőle. Számomra ez elég bizonyíték lenne már, hogy ne is törődjek azzal, ha egy Rockstaros hírt látok.
Amúgy meg GTA5 PC-re... még a 4 se akar rendesen futni!A jelenlegi generáció valóban, mintha kéásett volna pár évet. Sony és MS túl sokáig ült a PS3/X360as pénznyomdán.
Bele se merek gondolni mi lesz itt, mikor elterjednek a DDR4/GDDR6 memóriák meg a 20 nm-nél kisebb chipek. Plusz ugye 4K és VR.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
xtremez
aktív tag
válasz Bjørgersson #9 üzenetére
Állítólag Sony konferencián lesznek..
-
Bjørgersson
félisten
Azzal ugye tisztában vagy, hogy a Rockstar idén sem lesz jelen az E3-on?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
mentoloshypo
senior tag
A legtöbb helyen "csak" next-gen és PC GTA5 portra számítanak, és szerintem van is ebben valami. Ennyi idő kevés egy zsír új játékhoz, pláne Rocksztáréknál akik min 2-3 évig fejlesztenek valamit.
Ergo senki se várjon GTA6 vagy RDR2-t! Bár mondjuk utóbbira lehet esély, igaz nem hinném, hogy a GTA5 mellett ezen is dolgoztak volna. Fene tudja, remélem E3-n lehull a lepel!
[ Szerkesztve ]
-
Zoli54213
aktív tag
Attól függetlenül nagyon igaza van.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
khes
tag
Csak kifejeztem, hogy mennyire elegem van már a játékiparból. Minden játék, amit 2008 óta játszottam az Xboxomon, közel ugyan úgy nézett ki. Szerintem ez az elmúlt generáció elképesztően visszavetette a játékok és azoknak a grafikájuknak fejlődését. Miért, te örülnél annak, hogy a nagyon várt játéksorozatod következő része csak üzleti okokból egy halott hardverre jelenjen meg?
-
khes
tag
Már kezd elegem lenni a Rock Star háza táján lévő szarságokból a PC-sek szempontjából. Komolyan mi értelme van annak, hogy gyenge hardverre fejlesztenek? A GTA 5 is szerintem egy undorítóan kinéző játék. Mi az már, hogy megyek autóval és nagy sebesség mellett a nagy tárgyakat be se tölti rendesen, csak valami 4x4 bites kocka az egész ha meg megállsz szemmel látható sebességgel tölti eléd a részleteket. Komolyan, olyan konzolokra kihozni játékot, mintha csinálnának egy új Terminátor filmet, de az elsőhöz használt effekteket meg modelleket raknák bele. Meg az "új" konzolgenerációval is ez van. Ha 3 éve jelent volna meg, akkor lett volna hatalmas durranás, de most így szerintem ló****t sem ér. Példaként az új Watch Dogs 900p-be 30 fps-el. A 4k generáció hajnalán. Gratulálok.
-
AAAgold
senior tag
gta V már nem is jön ki pc-re?
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
Új hozzászólás Aktív témák
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok