Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
A grafika gyakorlatilag High-on és Ultrán, ugyanúgy ahogy Dirt2/Dirt3 minimális különbséget mutat. 1080p 4xMSAA. Highon 2x annyi a minimum fps. Beleraktak pár értelmetlen és szinte láthatatlan effektet megint. Kb a kontraszton kívül semmi látványos különbség nincs.
Törés és fizika pedig jobb volt sokkal az egyben, ebben odakúrtam a kocsit többször rendesen és vígan nyertem Hardon. Az egyben Hardon váltóval azért nehezebb volt, és ha odacsaptad a kocsit, lehet hogy restart volt a vége egyből. Visszajátszást nem használom azt a nyomiknak rakták a játékokba.
Van benne potenciál, k*rva jó játékot csinálhattak volna belőle, így csak 10/6,5.2-3-4 ezer Ft-ért jó vétel, mert van benne split-screen és a Codemasters középszintet simán hozza. Kb mint a Dirt3.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Bambalazs #104 üzenetére
Ha van haverodnak Box akkor ahhoz is lehet majd használni. Én is vettem egy Wireless for windows-ost 2 éve és 1 éve egy másodikat is hozzá. Ugyanúgy veszi mintha XboX-om lenne csak jobb a grafika Imádom mikor jönnek emberek hogy "de TV-n meg ágyból/fotelból tolom" ezért jobb mint a PC. Hát én is. És már 2 éve natív 1080p-ben
Csak nincs minden játék PC-re.
Hogy ne csak off legyen:
az értékelések a jelenlegi játékpiaci helyzeten megállják a helyüket, de az első függvényében már nem ilyen pontozást kapna szvsz.Blitz23:
Akkor jön esetleg cockpit patch ha sokan megveszik és sokan sírnak a supportnak. Bár akkor sem valószínű, mert a nyomorék xboxosok leszavazták. Érdekes módon itt és gamestar fórumon is többen írták hogy abból tolták, mint akik ellene voltak. Mondjuk 10:1-hez.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest