Hirdetés
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A DigitalFoundry tesztben azt elemezték, hogy a worst case scenario replay szempontjából, ha esőben, és hajnalban (= lámpák felkapcsolva), a sor végéről indulsz (rajt után közvetlenül, amikor még együtt van a mezőny), és akkor kell valami hátsó kameraállásból mutatnia a replay-t, amikor minden kocsi látszik, na akkor beszaggat a PS5-ön.
-
-
válasz
Döglött Róka #78 üzenetére
Itt elvileg akkor megy le replay alatt 30-ra PS5-ön, ha a Raytracing be van kapcsolva. Cserébe sokkal szebbek a tükröződések a kocsin. De ha zavaró, akkor a settingsben ki lehet kapcsolni a RT-t.
-
Kicsit off, de ha már a GT4 szóba került, akkor vajon a Tourist Trophy-nak (ami ugye a GT4 engine-jére épülő motoros játék volt) miért nem lett soha folytatása? Én magam egyáltalán nem kedvelem a motoros játékokat (sőt magukat a motorkerékpárokat se különösebben), de a Tourist Trophy szerintem annyira élvezetes volt, hogy sokkal többet játszottam vele, mint a "normál" GT4-el. Persze sokkal inkább rétegjáték, de szerintem simán megérdemelt volna legalább egy folytatást PS3-ra, és most PS5-re is.
-
Nem vagyok egy nagy Playstation fan, kizárólag a Gran Turismo sorozat érdekel a konzolra. A PS2 kompatibilis PS3 fat még mindig megvan a GT1-2-3-4-5-6 címekhez. A PS4 kimaradt, mert nem volt rá normális GT cím. Gondoltam, most itt a GT7, próbáljuk ki... nem követtem a PS5 híreket, így kicsit meglepett, hogy ez a gép még mindig nem kapható?
Lassan másfél éve hogy megjelent! Hát micsoda platform seller cím az, amihez nem kapható a platform?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Csak nem szűnik meg a nagy játékok áradata: a Horizon és az Elden Ring után most a Gran Turismo 7 formál igényt minden szabadidőnkre.
- LEGO klub
- Kutya topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest