Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luzsi04
csendes tag
Raytracinges beállítást választottad?
Mert az leginkább replay-nél aktív lehet az okozhatja a gondot.
Próbáld átállitani performance módra, hátha jobb lesz.Én GT6al játszottam többet, abban egyetértek hogy ahhoz képest nem sok változást hozott a GT7. Ott is volt sok autó, pályák, körítés.
PCrol érkezve furcsa volt a mindig hátulról indulás, és a emellett is a könnyű győzelem lehetősége.
Egyelőre a licence megszerzésénél érzem hogy tud nehéz lenni, ha mindent aranyra akarsz teljesíteni.Kicsit csalódás nekem is a játék, de 2 gyerek mellett pont jó hogy gyorsan teljesíthetőek a versenyek, kihívások, nem lenne sok időm az gyakorlás, időmérő,.hosszabb versenyre.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Csak nem szűnik meg a nagy játékok áradata: a Horizon és az Elden Ring után most a Gran Turismo 7 formál igényt minden szabadidőnkre.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Dell notebook topic
- One mobilszolgáltatások
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest