Hirdetés
- PlayStation 3
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
?
Nekem ez legalább annyira testreszabhatónak tánik, mint az akkori GT, vagy még jobban, és PC-n azért ez mindent vitt:
Akkor ez szimulátor volt, szerintem. Volt benne mecha sérülés, tankolás, stb. Grafikában mondjuk a GT2 vitte a prímet, az biztos. Ez a SportsCar GT amolyan fele-fele gyerek volt, régi engine új stílussal fűszerezve PC-n, a szellemi örököse a GT-R lett (szerintem), ami már látványban is felnőtt a konzolos konkurensekhez, közben meg ott volt valami túraautós, ami nem az STCC volt, nem is TOCA, de svéd bajnokságot dolgozott fel, ami megint csak elég jó volt emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Csak nem szűnik meg a nagy játékok áradata: a Horizon és az Elden Ring után most a Gran Turismo 7 formál igényt minden szabadidőnkre.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a OnePlus 13T
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Wireless Controller Nocturnal Vapor Special Edition kontroller Kiváló állapotban.
- Kirby Super Mario Land 1 2 3 tetris Turtles Zelda (Nintendo Game Boy) gameboy color advance ÚJ ÁRAK!
- Xbox Series S. 512GB. SSD. Kiváló állapotban,Tökéletes működéssel eladó,VAGY CSERE,olvass kérlek.
- PS3 kontroller bontatlan
- Playstation 5 digital
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest