Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyik nagy magyar cégnél exchange-et migráltak és az utolsó 1-2 nagyonfontos usert nem tudták áttolni, mert mindig használták.
egyszer megunták, az üzemeltetési vezető berontott a nagyfőnök irodájába, közölte vele, hogy most kilépsz mindenből, és utána kezeket fel!
amikor megtörtént, ment a telefon a rendszergarázdáknak, hogy most -
koby11h
őstag
Ahol dolgozom cégeknél, ott mindenhol max. 10 perces ablak van arra, hogy AD, M365, ERP, CRM jelszavakat letiltsuk, átirányításokat elvégezzük.
Amikor kijön a HR-ről már rendszerint ott kell várnom a gépe mellett. Szar meló ez a része.
Volt, hogy együtt kajáltunk, és én már tudtam, hogy ahogy végett megy a HR_re én meg a gépéért...hcl: egyik helyemen az IT vezetőnek annyit sikerült kisírnia 3 év alatt, hogy local admin, de AD-ben semmi extra joga nincs, a szerverekhez nem fér hozzá, szerver szobába csak felügyelettel megy be, kulcsa sincs hozzá...
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Konteó topic
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Last Epoch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest