Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz interstate76 #2 üzenetére
Életemben először végigjátszottam Jó vót na
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Pety52
újonc
Ha ez nem jön be nektek a gladiátoros játékok kifejezetten élvezetes játékoknak számítanak.
-
Vincent_
aktív tag
Ezeket steam-en (PC-re) már rég megvettem fillérekért. Semmi exkluzív cím... Elég gyér ez az ajánlat most...
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
okibots
aktív tag
válasz noPublicFG #3 üzenetére
Én még 360-on elkezdtem, de aztán valami másik játék miatt érdektelenségbe fulladt. Talán majd most nekiugrok még egyszer..
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
senior tag
A Murdered egy nagyon jó játék. Örülök, hogy jön.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
interstate76
addikt
Én viszont nagyon szeretem a kalandjátékokat, így kifejezetten jónak értékelem a kínálatot! Azt hiszem, újra nekifutok a Monkey Island-nek!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
rdt89
addikt
Ez a hónap számomra gyenge felhozatal, pont mint a múlthavi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest